April 7, 2019

A West Ham stadionmozgása és a „rebrand” Betclic sikere, ragaszkodik Karren Bradyhoz

By admin

West Ham alelnöke, Karren Brady védte a klub ellentmondásos elmozdulását a londoni stadionba, és az Upton Parktól való eltolódás követése sikeres volt, és a klub „újrakezdésének” kulcsfontosságú része volt.

A sport üzleti konferencián beszélve Brady elindította a David Gold és David Sullivan által vezetett utat, mivel 2010-ben megvásárolták a klubot, mivel Betclic néhány támogató kritikája volt a 701 millió £ -ig tartó korábbi olimpiai stadionba való költözésük miatt. A rendőrség letartóztatta a három rajongót, miután több gondot okozott a West Ham londoni stadionjában További információ

„Az olimpiai stadion épült kevesebb, mint egy kilométerre tőlünk [sic]. a klub márkaértékeinek megváltoztatása.Volt egy terv az adósság beillesztésére, a jövő megteremtésére és a kultúra megteremtésére. ”- mondta. A londoni stadionban vagyunk. A londoni szót hozzáadtuk a címerünkhöz, mert úgy éreztük, hogy valódi globális fellebbezést kapott. Senki más nem teszi meg. London szívében vagyunk, a pénzügyi szektor lábánál. A legjobb stadionunk van – ebben az országban van néhány nagy stadion, de csak egy olimpiai stadion és a miénk. Ez valóban dinamikus hatással volt azokra a dolgokra, amiket tehetünk. ”

Emellett rámutatott az adatokra is, amelyek azt mutatják, hogy a mozgalom népszerű volt a rajongók körében, annak ellenére, hogy néhány újabb panasz érkezett a kezelésére.

„Nehéz feladatunk volt, amikor új stadionba Betclic költöztünk.52 ezer szezonbérlőnek adtuk el a stadiont – mondta Brady. „10.000-nél kevesebb, mint 16 éves korunk van, akik hetente érkeznek, hétvégén. Teljesen eladtuk a vendégszeretetet. 50 000 emberem van, akik fizettek a várólistához való csatlakozásra, hogy felvehessek egy bérletet. 36 000 tagunk van. ”Facebook Twitter Pinterest A West Ham-nak a londoni stadionba való költözése jól jött a rajongóknak, Karren Brady elmondta a Leaders Sports Business csúcstalálkozónak. Fénykép: Mike Hewitt / Getty Images

Azt mondta, hogy amikor Gold és Sullivan megvásárolta a klubot, szükség volt az adósságuk csökkentésére és a „kultúrájuk” nagyjavítására.

„Két érdekes dolgokat. Egy, 100 millió font értékű adósság volt. Két, nem volt az, amit kultúrának neveznék.A labdarúgó klubokban nem csinálunk semmit, nem gyártunk semmit, nem igazán gyártunk semmit, csak több játékosot – mondta a vezetők sport üzleti csúcstalálkozóján. „Tehát a kultúra jobb megszerzése, olyan hely, ahol valamit elvárnak tőled, fegyelem, Betclic tervezés és folyamat és stratégia. Ez nem volt ott.

Brady ragaszkodott ahhoz, hogy a rajongók továbbra is a szívében maradjanak, amit a klub próbál tenni. „Ha mindig pénzzel vezet, elveszíti a hagyományos értékeit és azt, amit ott tart,” mondta. „A stadion és a bajnokság nem egy klub. Az emberek támogatják.A hagyományaik és értékeik védelme és integritása saját márkájukban nagyon fontos. ”

Brady azt mondta az olimpiai stadionban, amely felé a West Ham 15 millió fontot fizetett a 272 millió font átváltási költségéből plusz 2,5 millió font éves bérleti díj, lehetőséget kaptak a klub újrakezdésére. „Van egy nagyszerű stadionunk és sokkal jobb kilátások és lehetőségek, mint a régi stadionunkban, de alacsonyabb árat számítunk fel. Dinamikusabb terméket kínálunk alacsonyabb áron.Annyira jól fogadták, hogy visszatér az értékeinkhez és kultúránkhoz. a hasonló gondolkodású rajongók áthelyezése egymás mellé – pl. gyenge eredmények. A londoni Legacy Development Corporation és a Newham Council által a stadion tulajdonában lévő jármű felelős a meccsköltségekért és a gondnokságért. Gold és Sullivan alkalmazottja. „Az olimpiai stadionban Betclic fogadás bónusz vagyunk, korlátozott külső adósságunk van, és a márkaértékek tekintetében a 15. helyen állunk.115. voltam, amikor csatlakoztam a klubhoz. Most a 20. helyen állunk a Deloitte Money League-ben ”- mondta. „A londoni klub legnagyobb szezonjegy-tulajdonosai rendelkeznek, és a kapacitás 66 000-re növekszik. Úgy érezzük, hogy kitűztük a céljainkat, és elértük őket. ”

Hihetetlenül, tekintettel arra a furóra és viszályra, amely a mozgást jelezte, Brady azt is feltárta, hogy a klub egy Iron Men nevű játékfilmet tervez, a következő egy rajongói csoport utazása a Upton Parkból a londoni stadionba. „Készítünk egy filmet, az Iron Men-nek. A West Ham támogatóinak értékeinek átmenetéről és történetéről a Boleyn Groundról a londoni stadionra van szükség ”- mondta Ham Ham bajjai: öt dolog, amit a kalapácsoknak meg kell erősíteniük. Jacob Steinberg Bővebben