January 14, 2018

Afera i dalje buja. Uređaj za pročišćavanje otpadnih voda će revidirati Pohlmannov pučki pravobranitelj

By adam5811

„Olimpijski odbor je transparentno institucija, i zato mi se obratiti pučkom pravobranitelju POOV sa zahtjevom za ocjenu stvari”, rekao je glasnogovornik olimpijski odbor Aleksandar Kliment.

rukometni savez potvrdio je Josef Pohlmann dvogodišnju kaznu za komadanje protokola i preranog napuštanja doping testu nakon što je dao nekoliko uzoraka urina, koji je, međutim, bio pretanak. Litovel igrač nakon savjetovanja s odvjetnikom pozvao arbitražno vijeće.

Udruženje ističe da predsjednik Trojan je također Jan Šťovíček suvlasnik odvjetničkog društva KSD Pravni i drugi član komisije Martin Prochazka je radio za nekoliko godina kao odvjetnik.Osim toga, Šťovíček bi trebao imati vezu s Janom Morčkom. “Prema našim informacijama, član arbitražnog odbora izabran je na temelju prijedloga Jan Šťovíčeka ili jednog od njegovih prijatelja”, kaže ČSH. “To je laž. Osobno ne poznajem gospodina Moraveca i nisam ga predložio arbitražnom odboru. Samo član PUFT može to učiniti, što nisam. Imam samo vezu s Lukášom, koji je bio isključen iz slučaja. Martin Procházka radio je za KŠD prije mnogo godina kao pripravnik. Trenutno radi dugo na spartskom nogometu i nije uključen u zagovaranje “, rekao je odvjetnik Jan Šťovíček.

On je dodao osobi Martinu Procházku: “Sportski zakon je usko polje, zbog čega se u nekim slučajevima legitimno susrećemo.Na primjer, ja sam predsjednik FAFA-inog arbitražnog korpusa, tako da se teoretski može dogoditi suprotno kada sudim i da će zastupati. Ovo je također uobičajeno u komercijalnim arbitražnim postupcima u arbitražnim sudovima. Ali to je sve, nemamo nikakve veze “, objasnio je.

Isključenje predsjednika sudačke komisije, Lukáš Trojan, potvrđeno je u WWTP-u. “Senat koji se bavi predmetom bit će sastavljen od preostalih članova povjerenstva.Ne, međutim, bila uspostavljena „, rekao je Clement.

rukometni savez također ističe da Šťovíček je i član Izvršnog odbora UPOV i predsjednik Zakonodavnog vijeća postrojenja za obradu otpadnih voda, kao i to da KSD Pravni je pružatelj pravne usluge za olimpijskog odbora , „Za etičkih razloga, to je svakako idealan za savjetovanje sportaša optužen za anti-doping pravila, koji je i visoki dužnosnik UPOV je očito utjecaj na odbor za donošenje odluka koje se bave žalbe sportaša”, rekao je predsjednik NPV Aleš Pospišil.

neovisnost arbitražno vijeće, ali bi se osiguralo statuti olimpijski odbor. „To je izravno biraju na plenarnoj UPOV, izvršnog odbora ili pojedinog odbora, da ni Jan Šťovíček, ne utječu na sastav arbitražnog vijeća ili njegov dnevni red.Olimpijski odbor je transparentno institucija, i zato mi se obratiti pravobranitelju UPOV Aleksandar Karolyi za procjenu tom pitanju „rekao je glasnogovornik olimpijskog odbora.

” Ja jasno odbaciti sukob interesa. Arbitražna komisija je od članaka UPOV potpuno neovisno tijelo na bilo koji drugi organ WTP…Ja bih bio bezuman, ako sam na bilo koji način pokušavaju utjecati na članove arbitražnog vijeća.KSD Pravni rješava potpuno drugačiji dnevni red, arbitražno vijeće ne usluga ne „odgovori Šťovíček.

Slična situacija se dogodila prošle godine u slučaju biciklista rimske Kreuziger, koji je također u sporu sa Svjetske biciklističke unije predstavlja Šťovíček kada je napao Gerhardt Bubník nepristranost komisije. UPOV imali sumnju u nepristranost postupka i odbio opisati kao transparentni.

„Žao mi je, umjesto da se bave materijalnog slučaju sama, predstavnici NPV pribjegavanja pitanje autoritet arbitražnog vijeća. Vi vjerojatno već ponestane argumenata…Sveukupno sam potvrđuje da je naš pristup je ispravan i Josip trebali biti oslobođeni „, dodao je Šťovíček.