January 14, 2018

Američko čudo na ledu? Nepoznat tim u početku je šokirala Finyja

By adam5811

“Bila je to strašno teška igra. Najteže su bile igrice moći, morala sam biti na oprezu. Finci imaju jako dobru ekipu, a za mene osobno to je bila velika čast da sam mogao igrati protiv goalies kao Pekka Rinne. „

izgovorene Američki vratar Matt Hellebuyck, 21-godišnjeg dječaka, koji je u inozemstvu hvata za tim St riječi , Johns IceCaps u AHL-u.

On je tipičan primjer američkog tima na ovogodišnjem Svjetskom kupu. Nitko ga ne zna, nema više iskustva s međunarodnim hokej je jako mlad, ali je pokazao ogromne mogućnosti.

„On je napravio puno velikih i ključnih intervencija.On nas čuva u igri i samo zato što smo konačno u mogućnosti osvojiti „, rekao je nakon utakmice kapetan Matt Hendricks iz Edmontona, koji je sa svojom godinu rođenja 1981. gleda prema drugima kao što izgleda.

Za podcjenjivati ​​Amerikance, situacija je još gora koji su se susreli u zadnji tren, igrači su otišli u Ostrava neposredno prije početka prvenstva. “Nije to bila najbolja situacija za nas. Ali mi to napravili, više ćete cijeniti rezultat „rekao je Hendricks iskreno.

” Bilo je teško igrati, u osnovi smo imali pravilan trening. U budućnosti smo znali da će najteže stvar na turniru biti skupiti, sjesti.No, imamo vještine i brzinu, što je doprinijelo činjenici da smo tako brzo i improvizacija rješavanja. „

Da bi nam je pokazao još jedan čudo na ledu (barem djelomično sličan onome u 1980, kada je tim koledž jare on je osvojio Olimpijadu u jezeru Placid), ali jedna dobra utakmica nije dovoljna. Pa zna golman Hellebuyck: “Protiv Finci su bili sretni.”

a Hendricks. „Još uvijek postoje stvari koje moramo popraviti uspjeti u narednim utakmicama”, nije krio

Ipak, rezultat od 5: 1. Pokazali su da u današnjem hokej čovjek stvarno nikad se ne zna. I da je potrebno ozbiljno uzeti svaki protivnik.Pogotovo kad su Amerikanci nakon jasan pobjede čuti kapetanove riječi poniznosti.

„Finci igrao dobro, klizala vrlo dobro, oni su bili na ledu agilan. nije bilo lako. Mislim da imaju vrlo dobar tim, savršeni trener svjetske klase, sofisticirani sustav i mislim da će se pojaviti na turniru. “