May 19, 2019

Bajnokok Ligája forduló: A Bayern München vereség Atlético felső csoportját jelenti

By admin

A német bajnokok már a legutóbbi 16-os versenyre szereztek, de a D-csapat második helyezettje után befejeződött az Atlético Madrid PSV Eindhoven-győzelme után szerdán este, amikor Diego Simeone előrehaladást ért el a medence nyertesei között. Európából bővebben

Rostov, aki csak a harmadik befejezéséért küzd, és az Európa Ligába kerül, lemaradt, amikor Douglas Costa 35 perc múlva hazaért, de kitűnő befejezése az Betclic bónusz orosz oldali Sardar Azmoun előremutatójának a játékot Dmitri Poloz büntetőjével ellensúlyozta.

Bayern, akinek védelmét Rostov gyors ütemben tette ki a szünetben, kiegyenlített, amikor Juan Bernat a labdát a háló tetőjébe hajtotta, de Christian Noboa hajlott egy pontos szabadrúgásban, hogy Rostovot nyerjen híres győzelemre.

A vereség négy nappal a Bayern elvesztette a Bundesliga-ban a Betclic fogadás bónusz szezon első alkalommal, 1-0-án Borussia Dortmundban.

Kevin Gameiro és A ntoine Griezmann adta az Atlético-nak egy kényelmes 2-0 győzelmet otthon a PSV-nél. Manchester városa, miután David Silva a Mönchengladbach-nál húzott. Read more

A Gameiro az 55. percben a nyílbillentyűvel megszakította a holtpontot társai francia csatárpartnere öt év után nyerte meg a spanyol fél ötödik győzelmét az öt Bajnokok Ligája játékában.A Simeone csapata az egyetlen, aki 100% -os rekordot kapott a versenyen.

A portugál bajnokok 31 perc alatt 3-0-os versenyre indultak. Ljubomir Fejsa bizarr gólt szerzett, miután a labdát háromszor eltalálták. Cenk Tosun az ollós rúgással visszahúzta Besiktas-t a játékba, Ricardo Quaresma 7 perc múlva szerezte meg a Betclic sportfogadás bónuszok büntetőpontot, és Vincent Aboubakar, mint Quaresma, a Benfica portói riválisainak korábbi szereplője, kiegyenlített a 89. percben. Arsenal csípése, hogy megragadja a kezdeményezést az A csoportban További információ

A tavalyi Serie A második helyezettek 17 sarkot nyertek, és öt lövés volt a célhoz képest az ukránokhoz képest, de az Artur Rudko utat nem találta.Az eredmény a Napoli szintet a csoport tetején nyolc ponton hagyta el a Benfica vezetőkkel, az ellenfelekkel a végső csoportjátékban. A húzás garantálná számukra a legmagasabb helyet, mivel jobban fejezné be őket a portugál bajnokok ellen. A Besiktasnak hét pontja van, és végső játékukban Kijevbe látogatnak, ahol a győzelem átadja őket a kiütési szakaszba.