Bet365 dokazuje umjetnost u letu – polovina nije zauvijek nestala

Springboks je postigao pet kaznenih bodova kroz Steynovu čizmu, koji je neko vrijeme vodio u prvoj polovici, ali Novi Zeland zamišljao je devet pokušaja napuštanja Južne Afrike odražavajući rekordni poraz doma prije turneje sljedećeg mjeseca u Europu. Steyn je prije tjedan dana počeo pobijediti sve pobjede nad Australijom, a njegova se momčad vratila na ono što Bet365 su najviše zadovoljili, sporu igru ​​koja se temelji na teritoriju, ali se promijenio sportski zeitgeist. Trikovi Eddieja Jonesa da ne oponašaju sve Crnci su čudan oblik laskanja. Pročitajte više

Na vrhu ljestvice na svjetskom prvenstvu, Novi Zeland i Engleska, obje imaju 10 igrača koji mogu vidjeti predstave prije nego se riješiti strategije bez čekanja da vide ako se posjed reciklira brzo ili polako.Kad se Daniel Carter učinio nedostupnim za Novi Zeland nakon prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva, pretpostavljeno je da će njegov nasljednik neko vrijeme uskočiti u položaj, iako Aaron Cruden i Barrett vjerojatno nisu imali iskustva. Cruden je imao prvi pukotina, ali kad je ozlijeđen, Barrett je pojačao i učinio Novi Zeland čak i bolje. Nije bilo tako davno da su letjelice bile vidljive kao pomagači koji su morali raditi na izrazito drugačiji način prema svojim Bet365 prethodnicima zbog načina na koji su organizirane moderne obrane. Oni su također trebali uhvatiti u koštac i predstaviti više od prepreke od brzine naletjeti. Kao i Barry John, Phil Bennett i Tony Ward, zavarati 10s dowsed u devilry, smatraju se zastarjelim kao Jonny Wilkinson, svi strukture i sinew, uvećali ključeve No10.Romantično doba je završila, izblijedjela u crno-bijelo. Barrett i George Ford nisu jedva uzvraćeni Johnu i Bennettu, ali ni oni nisu Jonny-come-u posljednje vrijeme. Oni su, u velikom običaju letjelica, gospodari mogućnosti. Djeluju u različito vrijeme svojim predatičarima diljem svijeta, ali ne i dimenzijama: gledati Barrett iznenada promjenom smjera, dajući prolaz i petlje i prolaziti kroz praznine, treba podsjetiti na sveobuhvatne osobine koje su blagoslovljene tijekom godina.

Barrett je započeo sedam testnih utakmica ove godine nakon Bet365 dvostrukog dolaska na zamjenu.Njegovi 118 bodovi uključuju sedam pokušaja, više od bilo kojeg drugog igrača, iako su Ben Smith i Israel Dagg postigli tu marku (vrijedi zabilježiti da je 20 igrača ove godine osvojila pokušaje za All Blacks u devet međunarodnih), jer je njegova sposobnost kako bi stvorio i vidio prostor, omogućio mu je da se pokaže vlastitim tempom kao i onima izvan njega. Ford još mora pokazati Barrettov užitak za odmor, a Engleska kao tim nije tako napredna kao All Blacks, ali onaj koji ga je Eddie Jones ostavio, prvog testa u Australiji, lani, uvjerio je glavnu izbornu glavu da bez Forda, na 10, napadača njegove brane, bez odgovarajućeg poboljšanja u obrani. Tako je nakon samo 29 minuta zakačio Luther Burrell, prebacujući Owen Farrell natrag na 12 i dovodeći Forda.Engleska se nije osvrnula na seriju.

Fordu se u ljeto ne smatra natjecateljom za Lions na Novom Zelandu s Jonathanom Sextonom, Test-fly-halfom na turneji u Australiji u 2013. godine, a Wal-Dan’s Biggar smatra se ispred Bet365  njega. Ništa se nije trebalo odlučiti i Biggar će posebno imati sve to dokazati u internacionalnim i šest narodima u studenom. Bio je Walesov igrač u Svjetskom kupu, ne samo zbog njegove sposobnosti pod visokim loptama , ali poput Steynja, voli se duboko udati i udariti. Pokušaji Walesa da povećaju svoj tempo prošle sezone donijeli su mješovite rezultate, ne samo zato što im nedostaje polovica koja je spremna stajati ravno.Kada su u veljači u Dublinu u Irskoj počeli igrati protiv prve utrke, Rhys Priestland zamijenio ozlijeđenog Biggara, izgledali su opasnije, ali bilo je trenutaka kad su prošli kad su trebali udariti. Facebook Twitter Pinterest Kapetanica Južne Afrike Adriaan Strauss šetnje po licu nakon što je zamijenjena tijekom teškog poraza Južne Afrike u Novi Zeland. Fotografija: Themba Hadebe / AP

Wales mora pronaći ravnotežu na vanjskoj strani, skeniranje, a ne unaprijed odrediti i miješati igru, a također je velika godina za Sexton i Irsku koji su imali visoko strukturirani pristup u godinama Joea Schmidta.Sexton s Lionsima u Australiji bio je drugačiji, više reaktivan igrač i ako je prošli vikend bio mjerilo, najvjerojatnije se neće moći pobijediti s prtljažnikom sljedeće godine.

Novi trener glavnice Južne Afrike Allister Coetzee započeo je godinu s Pat Lambieom kao njegovim 10 za umjesto ozlijeđenog Handre Pollarda, brzo ga odbacio zbog Eltona Jantjiesa, napadača koji je pomogao Lionsima da dođu do Super Rugby konačnog. Coetzee je proglasio da želi učiniti svoju stranu uvredljiviji, ali se odlučio za Steyn nakon poraza od 41-13 u New Zealand u Christchurchu. Dolaze u Europu nesigurni u smjeru putovanja.

Australski teški poraz na Novi Zeland potaknuo je njihovog glavnog trenera, Michaela Cheika, da prašinu podigne Quade Cooper, nesposoban 10 koji je obuzdao neke od njegovih prirodnih instinkata daleko.The Wallabies, Springboks i Argentina naći će utjehu na europskoj turneji u susretu s protivnicima uglavnom slične kvalitete, a nitko s napadnom prijetnjom All Blacka. Engleska bi trebala biti iznimka, ako imaju dovoljno uklopiti igrače na početak serije. Farrell je tek trebao igrati ove sezone, a dok bi bio na 12, Ford bi morao preuzeti udarne dužnosti, nešto što nije uvijek bio udoban u prošlosti. Dok Ford ima sposobnost odskakanja nakon lošeg nastupa, često se bori za pravom brodom kada ide na stazu za vrijeme borbe. Barrett nije igrač u kalupu Steyn ili Wilkinson , ali za trenutak ne smeta sva crna. Pokušaji su njihovo poslovanje.