January 14, 2018

Boriti se na prijestolju za snooker: branitelji Selbyjevog naslova Crucible’s Crucible

By adam5811

Od početka turnira nije nedostajalo dramatičnim trenucima. Prva utakmica Svjetskog kupa tradicionalno otvara aktualnog prvaka. Los kvalifikacijski utvrditi njegov protivnik za Kurt Maflina. Maflin rođen u Engleskoj 2004. godine, ali se preselila u Norveškoj, što također predstavlja. I za mnoge nepoznat igrač u obrani prvak lijepo potopljena, Selby odlučio o napretku u posljednjem mogućem roku. On je uspio obraniti svoje mjesto i većina drugih zasijana igrači su samo tri iznimke.

Mark Williams izgubila od njegovog dugogodišnjeg prijatelja Matthew Stevens 2-10 i Ricky Walden s Graeme Dott – da, 2006 svjetski prvak nije među TOP16 i nije bio angažiran – 8 do 10

Najveće iznenađenje prvog kruga bila je pobjeda nad Stephenom McGill eleva MacGuire.McGill je bio u borbi s jednim od Škotske najbolje snookeristů ima odličnu utakmicu voditi 9-5 i činilo se da brzi razvoj. Ali Macguire je ustao i konačno odlučio u posljednjem okviru.

McGill je igrao kao da je bio kuhar u kazalištu, a ne po prvi put rookie. Njegov nemilosrdni napad, praćen dugim nizom ronjenja, zaustavio se mnogo dalje od bodova potrebnih za pobjedu. Usput, on je također igrao u kvalifikacijama. U posljednjoj utakmici protiv Marka Kinga u odlučivanju okvira visokog pauze od 129.

U drugom krugu, mladih, treniranje Alan McManus, on borile s obranom prvaka. Selby nikad nije imao problema s McGillom, ali on je svakako znao mladog igrača u izvanrednom obliku.Uostalom, McGill već ima skalp igrača poput Trump i Higgins. U drugom krugu već ima 13 pobjeda, pa je utakmica podijeljena na tri dijela – 8, 8 i 9 okvira. Prva je serija osvojila McGill 5-3, drugi 6-2.

Treća sesija iznenada je postala najočitiji uzrok trenutnog turnira. McGill je osvojio publiku u dvorani s neočekivano zrelošću koja je zaslužila uspjeh. U trećoj se sjednici gubi Selby – kako smo navikli – nije. Najbolji igrač na svijetu poznat je po svojoj sposobnosti osvajanja naizgled izgubljenih utakmica. Međutim, Anthony nije došao ovaj put, a McGill je nastavio igrati divnu igru ​​s smrtonosnim urokama.Mark Selby pohvalio je svog osvajača: “Rekao sam mu nakon utakmice, ako nastavite igrati na ovaj način, nema razloga zašto ne biste trebali biti prvak. Igrao je nevjerojatno i zaslužio napredak. “McGill i Murphy nalaze se u četvrtfinalu i imaju jedan naslov na svom računu. On je čak i jedan od rijetkih igrača koji su uspjeli osvojiti turnir nakon kvalifikacije. Da, McGill bi mogao postati ovogodišnji svjetski prvak. Klanjam se Selbyjevom pogledu na njegovu igru ​​je stvarno iznad prosjeka. Ne smijemo zaboraviti ostale vitezove zelenog stola na čelu s Ronnie O’Sullivan, a zatim Trumpe s Murphyjem i Robertsonom. Barem je ovo četveronoško prvenstvo bilo u dobrom stanju. Hoće li O’Sullivan imati šesti naslov? Dolazi li Trump? Hoćemo li imati neočekivanog prvaka? Teško je reći.Tijekom prošlogodišnjeg prvenstva upitao je komentatora i bivšeg svjetskog prvaka Joea Johnsona, koji mu je najdraži. Odgovorio je da ima više, točno 32. Ja nisam svjetski prvak, ali imam samo osam