August 24, 2018

Češka Euro 2016 timski vodič: taktika, Sportingbet ključni igrači i stručna predviđanja

By admin

Izvanredna karakteristika koju je Pavel Vrba doveo u reprezentaciju iz svojih uspješnih godina na čelu Viktorije Plzen je organizacija. U pogledu individualne kvalitete, ni Viktoria ni Češka ne mogu se usporediti s nogometnim klubovima kao što su Atlético Madrid, Napoli ili Nizozemska, ali Vrbini muškarci mogli su ih pobijediti. Euro 2016: potpuni vodič svake Sportingbet momčadi i svakog igrača u Francuskoj. Pročitajte više < Glavni trener, bivši središnji branitelj, voli napadati i igra 4-2-3-1, s kreativnošću u sredini i brzinom na bokovima. On voli pretvoriti krilce ili napasti srednje terena u punu leđa (ili odabrati igrače koji su pretvorili prijašnji treneri) i koristiti njihovu brzinu i napad instinkt.To je slučaj s Pavelom Kaderabekom ili Theodorom Gebreom Selassieom s desne strane, s Davidom Limberskyjem ili s Danielom Pudilom s lijeve strane. U posljednje vrijeme, on je odabrao krilce sklonije da dođu u sredinu – igrači poput Jiri Skalak, Borek Dockal ili Josef Sural koji vole napustiti bokove i ući u položaje za snimanje, pružajući prostor za ljude Sportingbet apostas koji stoje iza njih. Tim je vrlo dobro organiziran i može pritisnuti visoko igrati ili braniti u blok.S Španjolskom, Hrvatskom i Turskom u skupini, Češka je vjerojatnije da će koristiti drugi pristup – drugi razlog je nedostatak brzine u središnjoj obrani, što znači da kada momčad pritisne, središnja polovica ne gura naprijed kao što bi idealno, ostavljajući jaz između njih i midfield.Vladimir Darida: od lova od pizze do češkog srca i pluća Čitaj više Češka su jaki na setima. Postoji nekoliko igrača koji mogu pretvoriti mrtvu loptu u vrlo živahnu i hrpu dobrih zaglavlja. Petra Cech je ključni igrač, a njegovo iskustvo je neprocjenjivo. Petra Cech je ključni igrač, a njegovo iskustvo je neprocjenjivo.Uz nagradu Zlatne rukavice Premier lige u ruci za najčišćim listovima divizije 2015-16, on vodi s Francuskom s visokim Sportingbet povjerenjem iu dobru formu. Druga vitalna komponenta tima je Tomas Rosicky , Nitko ne može odgovarati njegovoj kreativnosti, iako se borio s ozljedama, a tim je morao naučiti nositi se bez njega.

Bez Rosicky, Češka se bori za otvaranje timova koji se brane duboko – svjedočiti 1-0 poraz Škotske u prijateljskoj u ožujku – ali oni neće upoznati takve protivnike na skupnoj pozornici u eurima.Protiv Španjolske i Hrvatske – momčadi koje vole zadržati loptu – vjerojatno će sjesti u dubinu i koristiti brzinu na bokovima za protunapad. U svojoj konačnoj skupnoj utakmici, protiv Turske, kada se mogu boriti za kvalifikaciju za posljednjih 16 godina, bit će mnogo Sportingbet proaktivniji. Izlazak izvan skupne pozornice zasigurno nije izvan dosega.Probni početak XI Facebook Twitter Pinterest Koji će igrač zauzeti sve iznenađenje na Euro 2016?

Tomas Rosicky. Prema skepticima, završio je: tijelo mu se nikad neće oporaviti dovoljno da ponovno profesionalno igra; nakon 20 minuta za prvog Arsenala ove sezone i nekih rezervnih utakmica, on ne može biti sposoban igrati u Euroovima. Stvarno? Rosicky je opetovano pokazao da može odmah ući u ritam čak i nakon dugih odsutnosti.On će ponovno biti srce i mozak momčadi. Koji igrač može biti razočaranje? Tomas Necid. On može biti personifikacija problema koji su Češka u napadu. Matej Vydra ne igra redovito za čitanje, David Lafata je bolji za ulogu Sportingbet zamjene utjecaja, a Patrik Schick je neiskusan, pa će Necid biti prvi izbor. Međutim, visoki i polagani ciljani čovjek nije prirodan napad protiv momčadi poput Španjolske ili Hrvatske. Osim toga, on je 6. veljače osvojio svoj zadnji cilj za Bursaspor…Koji je realan cilj Češke i zašto?

Kolo 16. Prema Fifinoj ljestvici Češka su stranci grupe D, i igra protiv Španjolske je vrlo težak početak.Međutim, Česi vole igrati protiv stranaka koji Sportingbet napadaju i pokazali su da se mogu oporaviti od poraza u početku – izgubili su svoju prvu utakmicu 1996., 2000. i 2012. godine i nisu uspjeli napredovati samo jednom (2000. godine). A to su bili trenuci kada su prošle samo prve dvije momčadi.

more: Sportingbet melhores bónus de apostas