November 17, 2017

Češki tenisači u Dohi napreduju, a Záhlavová-Strýcová i Šafářová uspjeli

By adam5811

Zahlavova-Strycova je također uzeo uvodni krug na 6. ovogodišnjem WTA turniru. Dok Wimbledon finalist 2013. i bivši svjetski broj dvanaest Lisická uznemiri sezona i ima samo jednu pobjedu na njegovu kreditnu, Zahlavova Strycova odletio u Kataru sa stanjem od jedanaest pobjeda i pet poraza. Dva puta je stigao do polufinala.

Sada je čeka za starije iskusnih Američki sestara Williams Venus. Záhlavová-Unstova je veliki izazov, jer bivši svjetski lider nije pobijedio. Prošle godine u Charlestonu je izgubila u tri seta, prije nego su se igrala prije šest godina. Williams Doha okrenuo kako bi se slagala s australskom Casey Dellacquaovou

Safarova Stosur natrag na klanje od početka sezone u Sydneyu na tvrdim podlogama Dohi danas pobijediti 7: 6. I 6: 4.U sljedećem krugu, ruska peti peti Yekaterina Makarova će pogoditi.

Češki prvi Petra Kvitova i nova dva Karolina Plísková nastupit će sljedećeg dana u Dohi. Federer je započeo u Dubaiju s laganom pobjedom

Roger Federer je na prvo mjesto igrao na trijezan način nakon neočekivano ranijeg završetka na Australian Openu u siječnju. U Melbourneu prije točno mjesec dana nije bilo dovoljno u 3. krugu na talijanskom Andreas Seppiho sada u Dubaiju u uvodnom krugu u manje od sat vremena u duhu izložbe ruskog tenisača Mihaila poražena na jugu 6: 3, 6: 1.Na njega je osvojio i šesnaesti.

trideset tri švicarska u Dubaiju ovog tjedna u pokušaju osvojiti lokalnu tvrtku za sedmi put, sa šest naslova je rekord baterije. Južnyj je dva puta igrao u Dubaiu, ali nije imao priliku protiv Federera. Držao se toga samo na stanje 3: 3 u prvom setu prije gubitka uslugu

„U početku smo bili i malo nesiguran, ali srećom nisam početi igrati previše oprezan, jer postoji puno brze suda i vrijeme loše. možete izgubiti utakmicu pet minuta. poboljšana sam da mi se vraća, halfvoleje i usluga je stabilna „, Federer zbrajaju.

Više doživjeli patnje četrnaesti svjetski igrač Ernests Gulbis. Latvijski tenisač, koji je bio posljednji u prvih deset, nije dovoljno da se Denise Istomina i nakon što su izgubili 5: 7, 2: 6 i dalje bez plana win.U prvom setu vodio je 4: 1. “Moj je oblik tragičan, ne osjećam se dobro, ne mogu to učiniti. I ja igram teže za trening “, rekao je Gulbis. Tomas Berdych i Lukas Rosol također će igrati na turniru Emirates.