October 3, 2016

Čudesna pobuna francuskih smeđih kose nastavlja: Ne bih ni trebala biti ovdje

By adam5811

Atmosfera u Singapurskoj areni s malo pretjerivanja bila je poput Fed Cup-a. Nedostaje možda samo pjevao Marseillaisa. Sudac je upitao obožavatelje francuske tišine. Publika otjerao čtyřiadvacetiletý Caroline Garcia za sljedećeg skretanja.

Prvi set izgubio protiv Caroline Wozniacki 0 6. Drugi je osvojio 6: 3. Ali u trećem je izgubila 3: 5. Kao što je u prethodnom igri s ukrajinskom Elina Svitolina.

U oba slučaja, smeđe-eyed ratnici Lyona spasio sljedeće četiri gama i lice joj je zablistao sretan osmijeh. Zaista izvanredan slijed događaja izazvao odbora u subotu u polufinalu protiv Venus Williams majstora.

Ona gleda u tebe s njom u zadnje vrijeme.Iz čistog poraza Kvitova New York nejpodařenější doživljava razdoblja karijere

. Kineskog “double”

Oni koji su stručnjaci dugo vidjeli su velike talente. Ipak, nešto ju je spriječilo. Zbog želje da se konačno probiti prestao igrati paru s Kristinom Mladenović, čak i formirao odličan par.

Čak i na turniru u Wuhan krajem rujna kao što svijet putovao aerogelu dvadeset.U rodnom kineskom ikone Li Na, međutim, isključeno Angelique Kerber, Dominika Cibulkova i Ekaterina Makarova i stigao do naslova.

Oko dva tjedna kasnije slavio je jedinstveni kineski „dupli” kad Peking uzvratio poraz Kvitova i trenirao Svitolinovou ili Simone Halep. Nalazi se na Top 10 i otkrila je da mora promijeniti svoje planove. . „Ja sam bio idući u Elite Trophy u Zhuhai, ali odjednom vidim da sam kvalificiran za Singapur”, on je ispričao nakon što u petak uskrsnuća u borbi protiv Wozniacki

Jedno piće je dovoljno

na konferenciji za novinare su skoro uvijek nasmijana. Govorila je engleski, a francuski izgovara „r” i preskočen „h”, kao što se koristi na materinjem jeziku.

gushed preko potporu publike.Već odbačena Ukrajinski Halepovou stvarno osvaja i veselo je rekao da jedno piće iz svog francuskog sigurno neće biti dovoljno.

Međutim, očekuje se da će Garcia neće biti škrt. Čak i zahvaljujući Svitolinu, njezin čudesni jesenski ustanak nastavlja