April 12, 2017

Diego Costa: Nisam siguran da zaslužujem bezuvjetnu ljubav navijača Chelsea

By admin

Diego Costa je rekao da nije siguran da „zaslužuje” bezuvjetnu ljubav od Chelsea navijača.Napadač, koji je postigao svoj drugi pogodak ove sezone protiv Maccabi Tel Aviv u srijedu, također je priznao da je njegova forma do sada ova kampanja nije bila dovoljno dobra.

Chelsea preuzimaju Arsenal u subotu kick-off s Gunners šest poena i 13 mjesta iznad svojih londonskih rivala, ali Costa je uvjeren da dom prednost može dati svojoj strani priliku za zatvaranje gap.César Azpilicueta: „Moramo se vratiti na prošle sezone Chelsea” Opširnije

„Ja ne znam da li ja zaslužujem fantastičnu podršku koju su mi dali svaku igru”, rekao je Španjolska naprijed rekao Viasat Sport u Švedskoj uoči Arsenala igre. „Često ne učiniti ništa, a navijači su i dalje pjevali moje ime.Tretiraju me vrlo dobro i jako sam zahvalan za to. Kao što sam rekao, ne znam koliko sam to zaslužuju.

„To je vrlo važno za igrače da se osjećaju toplinu i podršku navijača. To se često može osvojiti igre. Ako vidite navijači su tu vas podržavaju, to je kao da dodatni player. To stvara poseban osjećaj iznutra kada su navijači vas podržavaju i čine puno buke. Nadam se da će navijači biti pun strasti [protiv Arsenala] i tu energiju za nas da nam je potrebna u ovom trenutku. Trebamo podršku i energiju.”

Chelsea je osvojio samo jedan ligaška utakmica ove sezone, a teško borio pobjedu na glogovi protiv West Brom, te su izgubili tri već.To je klub najgori početak sezone od 1998. godine i Costa je svjestan da oni ne mogu priuštiti da ispadne previše više bodova. „Jasno je svima da se vidi da nismo počeli dobro, ne samo ja, nego cijeli tim”, rekao je on. „Možda smo bili pate od toga previše povjerenja od onoga što smo postigli prošle sezone. Trener nam je rekao prije sezone da, nakon pobjede u Liga, ostali timovi će biti gladniji nego ikad da se naš naslov daleko od nas. Mi smo napravili greške kao igrača. I, posebno, nisu bili na top formi.Moramo poboljšati.”

26-godišnjak je dodao da on nema problema sa sucima u Premier ligi, unatoč turbulentnom, ali uspješno, prve sezone u zemlji. „Oni imaju vrlo težak posao tijekom utakmice koja je kontrolirati mnoge ljude s različitim likovima. Neki su mirni, drugi su pametni, drugi se ljutiti…Ja nemam problem s bilo kojim sudac”