July 29, 2016

Drugi Nijemci nisu bili dovoljni. Kolocova i Kvapilová imaju europsko srebro

By adam5811

„Srebro je nevjerojatna, ali to je bilo zlato. Smatrali smo da imamo šansu „, rekla je CTK Hoidarová Kolocová u telefonskom razgovoru. „Mi smo poraženi ove godine, više bi to moglo povrijediti više. Prvi set je izgledao dobro. Onda je nestao, ali protivnici igrali jako dobro. „

Uzmite Hoidarová Kolocová srebro s Kvapilova graditi na Margaret Nausch dimova i Barbara Hermann, koji su završili drugi prošle godine.Ove godine, njegov položaj zbog ozljede leđa Nausch dimova nije mogao braniti.

Njeno pripravnika trener Lenka Háječková prve nedjelje u polufinalu poražen prvi nositelj i omiljen Chantal Laboureurovou i Julija Sudeovou Njemačku 21:17, 15:21, 15:11 i osvojio prvi set, au finalu protiv Glenzkeové s Grossnerovou .

Hoidarová Kolocová s Kvapilova ponovno oslonio na dobru uslugu, održavati tri točke vode i na kraju osvojio državu 18:15 tri lopte za redom. U drugom setu, ali je došao loše, gubi 24:16 i gubici više ne može izbrisati.

Dok kruga, četvrtfinala i polufinala Češki igrači uspjeli skraćeni set, četvrti prigoda nije uspjelo.Iako izravnati od 3: 7 do 9: 9, ali bezizgledan „par koji vodi Njemačke udruge nedavno isključen iz summitu pripreme, imali bolje završiti. Nakon predugo razbiti Kvapilové Česi zaostaje u 9:12, a prvi meč bodova slično pogriješio Hoidarová Kolocová.

Za češke odbojkaša od srebra ME najveći uspjeh zajedničkog rada, ali u trajanju od samo malo više od godinu i četvrt.

“Motivacija, vidimo da se moramo boriti teško. Prošle godine smo igrali cijelu sezonu značajno dobro, igrali smo s bolje uravnotežen ove godine, a mi smo deveti na Svjetskom prvenstvu, stigao do finala na svijetu ide u Hamburg, to je najveći jama našeg poslovanja.A sada za srebro iz Europe „, rekao je Hoidarová Kolocová.

europski prvaci iz čeških igrača postao tek Eva Ryšavá (bivši Celbová) i Sona Novakova (Dosoudilová), koji je osvojio zlato u 1996. i 1998. godine. među ljudima je osvojio s Michal Marek Pakosta Pálinka 1996. Home

Kako je prošao put do finala?

Česi u borbi protiv Laboureurové Sudeové i savršeno ovladao otvaranja set. Izgubili su 0: 3, ali su služili vrlo dobro i Kvapil je bio beskompromisan u napadu. Od 4: 6 okrenuli su pet lopti na 9: 6 nakon serije, a od tada su zadržali vodstvo. U Endgame komplikacija i nikada dopustiti drugi setbol Kvapilová koristi.

U drugom setu ponovio razvoj prve.Kvapilová i Hoidar Kolocova izgubili su 0: 3, ali drugi imenovani as bio je 6: 6. Tada 12:10 i Nijemci prestadoše služiti Kvapilu i počeli ispunjavati uslugu Hoidar Kolok. Česi su izgubili bodove, a drugi je izgubio.

U četvrtfinalu, Česi su dobili 4: 3 nakon lijepe zamjene i sjajne lopte. Nakon što je Sude i Laboureur pogriješili u automobilu, dobili su 7: 4. Nijemci su osvojili 8: 8, ali na kraju su dominirali veliki čehi. “Mi smo uzbuđeni, u sedmom nebu,” oni su uživali koristiti mač u razgovoru na dvorištu.