June 5, 2018

Engleska Andrew Strauss ‘razočarana’ kao par izbaciti iz Bangladeša turneju

By admin

Šef sigurnosti kriminalnih odbora Englega i Walesa, Reg Dickason, prije dva tjedna razriješio je mjesec dana Test i jednodnevni izlet, ali unatoč tim uvjerenjima – i dva dana razgovora s Andrewom Straussom, direktorom kriket , u kojoj su ostatak Engleske momčadi počinili – Morgan i Hales bit će sjajni propusti kada se u petak nazovu momčadi.

Morgan je prošlog tjedna govorio o povećanoj osjetljivosti na sigurnost zbog incidenta na subkontinent, nešto što je, s obzirom da je igrao u indijskoj Premier ligi i World Twenty20 u Bangladešu otkako je, potaknuto terorističkim napadom u Dhaku u srpnju i izvještajem koje je Cricket Australia pokušao spustiti, da je Australija odgodila njihova turneja u zemlji prošle godine zahvaljujući timu koji je izravno ciljani.Eoin Morgan: Neću savjetovati timove Engleske na turneji u Bangladešu Pročitajte više

Engleska jednodnevna strana će voditi zamka – kapetan, Jos Buttler, za serija s tri utakmice koja počinje 7. listopada prije nego što testni kapetan, Alastair Cook, preuzme preostali dio turneje koja će dovesti do dva mjeseca u Indiji prije Božića.Morgan će u teoriji, u teoriji, u siječnju vratiti stranke ograničene protiv Indije u siječnju. Strauss je u izjavi EKB-a rekao: “Dok razumijemo i poštujemo Einina i Alexovu odluku, razočarani smo oni su napravili nedostupni za odabir za Bangladeš turneje. Imali smo otvorene i iskrene razgovore sa svim igračima o sigurnosnim aranžmanima i ne očekujemo da se neki drugi pojedinci povuku. Konačni odabir turneje u Bangladešu održat će se u petak.

“Kao i kod svih turneja u Engleskoj, sigurnost igrača i osoblja je od najveće važnosti.Nastavit ćemo pratiti situaciju u Bangladešu, savjetovati se i razmotriti odgovarajuće korake do i tijekom pet tjedana u obilasku. “

Morgan, koji je prvi put izrazio zabrinutost četiri dana nakon napada 1. srpnja , primila je veću pažnju od Halesa zahvaljujući statusu kapetana. Ostaje da se vidi hoće li njegovo djelovanje biti dugoročno pogođeno. Engleska je u posljednjih 18 mjeseci postigla značajan napredak u kriketu ograničenog broja pregovora, dostizajući konačni rezultat World Twenty20 u travnju i nije bilo naznaka o pitanju među timom tijekom protekla dva tjedna unatoč njegovoj raspravi o ovoj temi. Pišući u svojem Mail on Sunday kolumnu o tome kako će suigrači vjerojatno reagirati, ispitivač Stuart Broad rekao je: “Znam da neće biti nikakvih pitanja. To nije jedan-in, all-in.Morate napraviti svoj vlastiti um. To je u potpunosti do pojedinca i ECB je rekao da sve zajedno.Nitko ne bi trebao ostavljati komentare o tome da je smiješno ako ljudi ne idu na turneju. “Osnivač Armije Armije upozorava Bangladešu na navijače Engleske Pročitajte više Za Halesa poziv zaustavlja testnu karijeru koja je započela u južnoj Afrika prošlog prosinca, ali bar snažan prikaz u ranim ljetnim serijama s Šri Lanka, gdje je postigao tri pola stoljeća, razočaran je s prosječno 27,28 iz svojih 11 kapa.

Iako je njegovo mjesto kao Cookov otvaranje Očekuje se kako će partnera u Test kriket u Lancashireov 19-godišnji otvarač Haseeb Hameed za Bangladeš i Indiju, Hales ne može imati takvih strahova tijekom svog jednodnevnog veza; samo je Joe Root osvojio više od 1.132 točaka od Svjetskog kupa 2015. godine, dok je prekršio 23-godišnji rezultat rekorda u Engleskoj, kada je prošli mjesec zabilježio 171 protiv Pakistana na Trent Bridgeu.

Buttler, prije njegove misli okreću se jednodnevnoj kapetaniji, od ponedjeljka će igrati svoju prvu utakmicu s crvenom lopticom od listopada prošle godine, kada Lancashire domaćin voditelja Divizije One, Middlesex, u Old Traffordu, a Engleska ga smatra svoja zimska testna stranka kao leđa Ben Stiller objavio je izjavu na Twitteru u kojemu je najavio da će se zaustaviti u utrci, rekao je da je poštovao odluke njegovih suigrača. “Uvijek ću se vratiti, a ne samo moj kapetan, ali i svaka kolege sudačka odluka o ovakvim pitanjima”, napisao je Stokes.

“Oboje su očito dugo i teško razmišljali o ovoj važnoj odluci i obojica su to učinili e poziv koji je pravi za njih kao pojedince.Pokušajte i poštujte njihov izbor, ja, kao kolega i kao obojica prijatelja. “