July 19, 2017

Engleske žene raspadaju dok Australija osigurava svjetsko T20 konačno mjesto

By admin

Po treći put u uzastopnim World T20s, Engleska utrka je završila u Australiji. Ovaj put, to je bilo u polufinalu, a ne na konačnoj prepreci, ali poraz, po pet staza, mogao bi biti pametan najviše. Angland ženska strana treba se pojačati i biti montirana, kaže Mark Robinson. Pročitajte više

P> Izvadci iz konferencije za novinare ispričali su priču. Meg Lanning je rekla da joj je strana u stanju pozvati iskustvo osvajanja pobjedničkih utakmica iz ljepljivih situacija. U jednom trenutku, kapetan Australije premjestio je teren i vozio bicikle kroz svoje hvale i spinere sa Engleskom, koji je zahtijevao 66 od posljednjih 60 isporuka. Nekako, taj mutirani u 13 trebao je od posljednjeg.Trener Engleske Mark Robinson ostavio je poziv da promijeni razmišljanje, ukazujući na Charlotte Edwards, sjedeći pokraj njega, kao vrstu “ratnika” za što im je potrebno više. Nije bilo tako jasno Kao snažan u odnosu na slabe. Na obje strane pronađeno je da žele u prvih 10 nadmetanja na terenu. Engleska je previše široka dodirnula Lanningu, čiji je elegantni pola stoljeća – drugi dio turnira – došao preko nekih visokih klasičnih metaka kroz sporednu stranu. I Australija je bila bezobzirna s loptom. No, u Meganu Schuttu im je vatrena kugla s očima i led u njezinim venama čije su čarolije u konačnici uspjele riješiti susret. To je bila poznata priča o Engleskoj u ovom svijetu T20: jednostavna vožnja Potjera komplicirana gubitkom živaca i slabim odlukama.Protiv Indije, No10 Anya Shrubsole je ispustio loptu prije nego što je oderan pobjedničke staze kroz unatrag točke. Protiv West Indies, wicketkeeper Merissa Aguilleira izgubila živce dok je trčala prema panjevima, loptu u ruci, čime Rebecca Grundy ukrasti bye od zadnjeg loptu od izmjene. U oba je slučaja Engleska igrao s vatrom. Ovaj put su spalili. Facebook Twitter Pinterest Kratki cameo Katherine Brunt završava Megan Schutt. Fotografija: Gareth Copley / Getty Images

Sve je počelo tako dobro. Edwards i Tammy Beaumont imali su potjeru od 133 za savršeni početak. Njihovo je partnerstvo koje je procvjetalo ovom svjetskom T20. Protiv Pakistana u posljednjoj grupnoj utakmici, postavili su rekord za rezultat Engleske na kraju Power Playa.I dok su oni bili više pazljiv na otvaranju šest ovdje – 40 trčanja su zabio i samo četiri granice – oni odsiječe daleko na cilj na namjenski način. Ali ako Edwards igrao klasika, Beaumont donio hitove , Njezin četvrti četvrti natjecatelj, koji je pogodio potez, poslao je Ellyse Perry preko ograde kvadratne noge. Njihovo partnerstvo završilo je 67, kada je Edwards spuštao dolje i podigao Kristen Beams do Lanninga na naslovnici. Kada je Beaumont prebacio loptu pokriti da bi Schutt dobio zasluženi prolaz, a Nat Sciver imao je dva panja koja je pukla vraćajući Perry, jednadžba je bila na vrhu australske naklonosti: 42 je trebalo od posljednjih 30 kuglica.

Heather Knight iskoristio je šest loptica kako bi osvojio samo jednu, prije nego što je Vilani u drugom pokušaju skočio.Do sada je Lanning bio na vrhu stvarima na terenu, i činilo se da su svi jaz priključeni. Sarah Taylor pokušala je biti previše sladak i zalupila je pokušaj preokrenutog vesla u rukavice Alysse Healy. Katherine Brunt prijetila je ovoj igri još jednom twist, sa šest i četiri od svojih pet kuglica. Ali kad se Schutt vratio u njezin dvorac, a potom izvršio briljantan izlet Jenny Gunn, igra je gotova. Dodatni izlazak za Englesku bi nagnuo stvari u prvoj polovici utakmice. Dvadeseto je godine Ellyse Perry prozvao Lanninga da bi riskantan singl uputio. Odustala je od svojeg terena, ali Danni Wyatt, koji je bacio trulje umjesto Taylorovih rukavica, bio je bez znaka i dopustio Lanningu život.Upotrijebljena je za Englesku. Engleska protiv Australije: Svjetsko prvenstvo u ženskom svijetu T20 – kao što se dogodilo. Pročitajte više Do tada je izgledalo da su Australija bila na velikom broju, Postavili su Elyse Vilani (19) i Alyssa Healy (25), koji su zajedno sudjelovali u 41 od 47 vožnji u Power Playu. No, baš kao što su Lanning i Perry igrali u šest sati kasnije, spremni za Kasnim naplatom na 150, skrenuli su ih Sciver. Engleska je iscijedila: nema granica koje su se odigrale s konačnih 25 kuglica.Jenny Gunn, Shrubsole i Katherine Brunt, koji su priznali 20 od prve dvije preokreta, učinili su ono što su učinili najbolje u ovom World T20: poništiti njihov ritam i ne daju oporbi ništa za rad.

Samo pet Došlo je od posljednjeg, a Shrubsole je uklonio Lanning s izravnim udarcem od dugo vremena kako bi istaknuo kako su se stolovi okrenuli. Dvadeset nadoknada kasnije, okrenuli su se još jednom i Engleska je krenula kući. Australija letjeti u Kolkatu za svoj četvrti svjetski T20 konačni red za redom.