October 30, 2018

Homofobični pjevati sužanj Bwin i Lampardov oporavak

By admin

Skupina ljubitelja potresa potapšala je vratara Galaxyja Briana Rowea s pjevanjem putom – koja se široko smatra homofobičnim uvredama. Isti pjev koji tradicionalno rabe fanovi Meksika. Isti pjev koji je izazvao toliko ogorčenje i reagiranje od organizatora Copa America.

I unatoč veličanstvenom, igračkom vezivanju igara, Bwin prednji ured San Jose nije bio raspoložen za proslavu. Umjesto toga, objavili su izjavu odmah nakon utakmice, osuđujući akcije njihovih obožavatelja. “Izuzetno smo razočarani i zaprepašteni ponašanjem nekog dijela naše navijačke baze tijekom večeras na utakmici na stadionu Stanford, “Pročitajte izjavu. “Kao organizacija, mi ne toleriramo ili ne dopustimo ovu vrstu govora u našim utakmicama.To krši potresi i glavni nogometni nogometni kodeks ponašanja navijača i bilo koji navijač pronašao krši ovaj kod je podložan protjerivanje i daljnje kazne. “Nakon Orlando terora, vrijeme za meksičke navijače za izvatkom ‘puto’ jednom i za sve Pročitajte više < Vrijeme pjevanja nije moglo biti gore, dolazi samo 15 kratkih dana nakon Pulse noćnog kluba u Orlandu. Kako bi se stvari pogoršale, bio je i San Francisco Pride vikend Bwin preko cijelog zaljeva. Zapravo, bio je Pride vikend u većini većih američkih gradova, slavi LGBT zajednicu. Sigurno se više očekuje od vjernika iz San Josea, osobito nakon što je MLS-ov pohvaliti ligaški širok obećanje o Orlandovoj tragediji. Facebook Twitter Pinterest

A što je s pozornicom?Klubski rekord 50.816 navijača ispunio je Stanford stadion za susret, dajući gledateljima u areni i gledateljima kod kuće sve što mogu podnijeti divizirajući pjev. Shea Salinas je trebala razgovarati o njegovoj pomoćnoj postovnoj utakmici. Uostalom, on je izvorni Goonie, a stolica na Chad Barrettov cilj za definiranje igara. Umjesto toga, poput prednjeg ureda za potrese, također je morao izravno riješiti pjesme.

p> “Mislim da ne postoji mjesto za nogomet u igri”, rekao je Salinas. “To nije nešto kao igrači koje odobravamo ili odobravamo. Nisam baš ponosan što se to dogodilo u jednoj od naših igara doma. “I taj je osjećaj zasigurno dijeljen diljem lige.Da li smo bili Bwin previše oštri Frank Lampard? Na neko vrijeme (prilično dugo vremena) nije važno što Frank Lampard je rekao ili rekao, ishod je bio isti – bijes. Kada je potpisan kao drugi dizajnirani igrač New Yorka Citya, samo se pridružio Manchester Cityju na posudbi, odgađajući njegov dolazak u MLS za šest mjeseci – bijes. Svakom ozljedom podigao ga je, ostavivši ga još duže – podsmijeh. Čak i kad napravi teren. Nije mu se pomoglo ranije ovog tjedna priznavajući i svoju fandom za Phil Collins. Nije čak ni Rafael Marquez bio obješen i nagnut iznad New Yorka kao žrtvenog jarca poput Lamparda tijekom protekle dvije godine. Zamolite svakog navijača NYC FC da pretpostavlja probleme njihovog kluba i vjerojatno će u nekom trenutku spomenuti bivšeg veznog igrača Engleske.Mediji i navijači podjednako su ga uzeli za redom da se cilj na Lampard. Ali možda smo svi bili malo oštri prema njemu. Možda bismo ga trebali rezati. Čak i za njegove niske bodove svi smo znali da je Lampard bio dobar igrač. Sada bi je konačno mogao Bwin prikazati, bodujući se u back-to-back igrama dok su NYC FC ponovno otkrili svoj oblik. Njegov cilj protiv Seattlea u subotu bio je sporan – Sigi Schmid je otvoreno pozvao vaterpolsku rukometu nakon toga – ali Lampard konačno povlači svoju težinu (još nešto što je ismijano) kao igrač NYC FC.

, Lampard je bio u pravom mjestu u pravom trenutku kada je bio u Chelseaju, a kasnije je stigao oko ruba kutije. 38-godišnjak nije mogao bolje odgoditi njegovu preporodu.S ljetnim prozorom za prijenos koji je otvoren u Europi, mogućnost da NYC FC damping Lampard zamijeni ga s boljim, manje ozlijeđenim (mlađim) DP-om. Sad je barem napravio slučaj za sebe. Sada je pokazao onima koji su ga tako sumnjičavo sumnjičili da može ponuditi nešto. Velik dio rugalice koji je usmjeravao svoj put bio je opravdan, u nekom dijelu, u to vrijeme. Sada je vrijeme da Bwin dopustite Lampardu. GRDoes uspjeh Copa América opravdava Klinsmannovu novostvorenu MLS vjeru?

Odnos između trenera SAD-a Jürgen Klinsmann i MLS-a ponekad je bio pun. Don Garber vjerojatno ne šalje svake godine njemačku božićnu čestitku, a ako se povjerenik MLS-a vjerojatno presavi u čvrstu, bullet-obrambenu obranu svoje lige – poput nezadovoljnog klijenta koji šalje pismo žalbe.Retorika između njih se ipak ohrabruje kasnije. Iako se jednom žalio na slabost MLS-a, zamolivši svoje igrače iz reprezentacije da uđe u Europu kad god je to moguće, Klinsmann sada čini da je svoj mir donio liga. Njegovo ime nije imalo više od 10 MLS igrača za ovogodišnju Copa Américu, dok je SAD sve do polufinala. Ako je nekoć imao zabrinutosti zbog kvalitete i rodoslovlja MLS-a, zasigurno su se odbili sada. USA na Copa Américi: pobjednici i gubitnici momčadi Pročitajte više Naravno, nije sasvim objavljeno da bi Klinsmann mogao promijenio svoj stav na MLS i njegovu vrijednost za reprezentaciju. Njemica je također odabrala 10 MLS igrača za svoj popis za Svjetsko prvenstvo 2014., kada su ga SAD izveli iz tzv. Grupe smrti u krug od 16 godina.Sumnja u Bwin prilagodljivost MLS igrača za najvišu razinu međunarodne igre, čak i za Klinsmannov um, morala je biti odmaknuta još od tada.

Što se tiče samog čovjeka, sada je teško ocijeniti javno mnijenje Klinsmannova. Otvaranje utakmica porazom u Kolumbiji činilo se kao početak kraja za njemačkog šefa reprezentacije, s medijskim diskursom koji je vrlo težak prema njemu. No, sukcesivna pobjeda nad Kostarikom, Paragvajem i Ekvadorom prouzročila su tijek te kritike. Nitko zaista ne zna što bi trebao učiniti za Klinsmannova upraviteljica. Narativnost nikada nije bila više fragmentirana. Ali s domaće perspektive njegovo novoosnovana vjera u MLS zasigurno će ga stajati na boljoj poziciji. Velik dio onoga što se koristi za pobjedu Klinsmann je njegovo vlastito stvaranje, odnosno vlastita izreka.Tijekom proteklih pet godina bilo je zbijanje kontrakcija, a on nije imao dovoljno vremena da ih podsjeti na njih. Ipak, uspjeh SAD-a u Copa Americi mogao je vidjeti da mu je omogućeno malo Bwin prostora, barem američki nogomet i Sunil Gulati. Ironično, nakon svega što je došlo prije, MLS je možda igrao ulogu u održavanju Klinsmanna u svom poslu. GRT znakovi oporavka postoje za Houston unatoč kolapsu Timbersu

Do igre nedjeljne večeri u Providence Parku, oporavak Houston Dynama od odlaska Owena Coylea slijedio je zajedničku temu. Teksašani su – za tako dugo nepravilan i nepredvidljiv pod Škotom – postali najpredvidljiviji strani u ligi, crtajući tri ravne igre.Međutim, u Wade Barrettovom prvom susretu kao stalnoj glavnoj treneru, starac Houston Dynamo se vratio. Sve je to bilo tako dobro. 2-0 s samo 26 minuta za igranje, Houston je izgledao za svoju prvu pobjedu u sezoni ove sezone. Rezultat bi ih odvratio od podnožja zapadne konferencije, naglašavajući napredak koji je postignut u kratkom vremenu od trenutka kada je Barrett preuzela kontrolu, prvo kao privremeni šef koji je tada bio stalan. Domaćini su međutim tri puta uspjeli pobijediti Dynamu i zaraditi pobjedu 3-2. No unatoč kolapsu u Pacifiku sjeverozapad, postoje znakovi oporavka za Houston.Nedjeljni poraz bio je težak, ali bilo je dovoljno da se izvuče iz izvedbe kako bi se ukazalo da će se stvari na kraju poboljšati, čak i ako se sada stvari nikada nisu činile lošijima. Pod Barrett Dynamo bolje organiziran i teže pobijediti. To je samo po sebi dovoljno za opravdanje stalnog imenovanja bivšeg internacionalnog američkog saveza SAD-a. Prije nedjeljne kapitulacije Houston je samo dva puta priznao u posljednja tri Bwin odlaska, a na neki način je prouzročio krvarenje ciljeva koji su ove sezone pretekli u Houstonu pod Coylom. Iako je njihova obrana najveća poboljšanja (do konačne 26 minute protiv Timbersa) s Barrettom na čelu, Dynamoov napad je mjesto gdje novi čovjek mora usredotočiti svoje pažnje ako želi ostvariti pravi napredak.U Andrewu Wengeru ima brzinu da se zaustavi iza visoke obrane, dok će Will Bruin uživati ​​u kaosu i Boniek Garcia među najskupljim lajtom u njegovu danu. Nedosljednost je problem, ali bar postoje sirovine. Barrett ima nešto stvoriti tim. Naravno, sve je to teško vidjeti nakon poraza poput onoga koji je pretrpio Portland Timbers. “Treba mi pogledati možda kako upravljam u drugoj polovici i vidjeti što sam bolje mogao učiniti”, priznao je Barrett, nakon što je preuzeo odgovornost za gubitak. Ali ako treba kriviti za ono što se dogodilo u Providence Parku u nedjelju, također mora uzeti u obzir ono što je došlo prije nego što je sve tako jako pogriješilo. GRDC United’s suša završava

DC Unitedova bodljiva suša je gotova, zahvaljujući Lamar Neagleu. Kei Kamara?Ovo je još jedna priča. Nakon 204 minuta neustrašivog nogometa, DC United konačno je Bwin apostar online pronašao stražnji dio mreže, pobijedivši staru neprijateljsku New England Revolution 2-0 na stadionu RFK. Facebook Twitter Pinterest

Ukupno, DC je pretrpio 204 minuta neustrašivog nogometa. To uključuje besprijekornu izvedbu protiv Seattle Soundera u 2-0 gubitku na cesti i neosvjetljenom 0-0 protiv Dinamo.

Ovaj put, u granicama svog starog, zanemarenog doma, DC je doživio život zahvaljujući Neagleu. Luciano Acosta križ nalazio je Neagle na suprotnoj strani kutije u 20. minuti.Domaćini iz Washingtona postrojili su hranu, šaljući blistering prvi udarac nakon Brad Knightona.

“Bio je to izvrstan cilj s velikim uspjehom”, izjavio je DC voditelj Ben Olsen nakon borbe. “Dobro je imao na oba kraja terena i bilo je dobro vidjeti ga postići veliki gol.”

Šest minuta kasnije, Alvaro Saborio spustio je Neagle dolje desno od kutije, pokraj Novog Engleska obrana. S dvorištima prostora za manevriranje, igrač DC-a uočio je Sean Franklina na trideset metara trčanja u kutiju radi lakšeg uklanjanja. Bio je to prvi cilj Franklina 2016., a njegov prvi od svibnja 2015. Iako je Neagleov dodirni rezultat vodio put domaćoj strani, stjecanje zvijezde New Englanda u midseasonu nastavilo je svoje borbe.Kei Kamara je kroz pet kompletnih pokretanja i sa sedam metaka na cilju slijedio svoj bijesan izlazak iz Columbus Crewa s tihim početkom svog vremena u New Englandu.

Ono što je ovaj neumoljivi trud učinio još bolnijim za New England bila je slabost DC-a na leđima. Oba obrambena predjela – Steve Birnbaum i Bobby Boswell – bili su za ovu utakmicu, a New England još nije mogla pronaći svoj put do cilja, čuvajući Unitedovo mjesto kao drugu najbolju obrambenu ligu široko. “Mislim htjeli smo testirati leđa što je najbolje moguće “, rekao je Jay Heaps. “Ne osjećam se kao da smo to učinili dovoljno i mi to nismo učinili dobro, od svih.”

Dok Heaps kaže “Mislim da nije jedan tip” u krivu za bodovanje boli, teško je ignorirati neučinkovitu Kamaru.Kroz 90 minuta igre, uspio je samo dvije udarce na gol – i obje su bile dobro odmjerene. Za štedljivu revoluciju, to je svakako razočaranje. I uz nekoliko napadača koji su spremni skočiti na početnu točku, Heapsove strpljivosti bit će testirane – pogotovo dok Revolu i dalje prolazi kroz sezonu. Kamara je bila na automatskom mjestu u Columbusu. Sad to nije slučaj. Možda je igrao s Federico Higuainom ipak nije bio tako loš. DM