January 14, 2018

I opet Jagrin mali maca. Ovaj put je zauzet, igrat će, rekao je liječnik

By adam5811

MS Beč 2005 Jágr razbio pinky njemački Bek Stefan Schauer nediskriminirano “sjekiru”. Tada su morali napraviti posebnu ploču u Brnu, a napadač je završio prvenstvom koje je završilo zlatnom točkom. Zavio Pinky prsti su danak češkim superzvijezda među fanovima je postao simbol putu prema naslovu.

Ovaj put on je dobio Jágr u utakmici Svjetskog prvenstva u Pragu protiv Švedske hit u istom neprimjetan mali prst nakon intervencije branitelj Klefboma. U trećem razdoblju napustio je led i, iako je ostao na klupi, nije ga udario.

“Učitano je. Boli ga, prerano je reći hoće li igrati u subotu.No, to će biti u redu „rekao je, iDNES.cz reprezentacija liječnik Thomas skoči.

” Mislim da je sve dobro i nadamo se da će biti u igri (Latvija) je spreman „, rekao je na konferenciji za novinare i nacionalni trener Vladimir Ružička.

prije nesreću, bio je prvi češki strijelac na Svjetskom kupu Jágr. Početni trećina ugnuti pucao James učitan i dobila vlast igra hokej reprezentacija vratiti u utakmicu sa Švedskom, koji izgubio 0: 2.

od početka privukla pažnju

Jágr je do ostavke puno toga za vidjeti.Nakon vrlo uspješnog svečanosti otvaranja, očekivalo se da je bio taj koji koriste njihove zaradio najvisi pljesak natěšeného publiku.

Igrač je letio s dobrom snagom, iako je njegov napad s lijeve strane Jakub Klepiš i centar Ivan Kovar puta on je tražio međusobnu suradnju. I prvi izmjenične brojevi 68 Jágr tvrde i bez poštovanja hit švedski Defender Daniel Rahimi.

Slavni češki veteran, ali od početka je tvrdila da je oblik trebalo je krajem sezone NHL nakon uplate na Floridu sigurno nije došao.

Za ploče na njihovu tradicionalnom načinu pokrivanja pak, često kucaju staviti na led, pa su poslali leđa disk bacač prije.A kada se to dogodilo, nekoliko lijepih vozio pak u zoni.

Njegov najvažniji trenutak, međutim, došao tako tiho da gotovo nitko u dvorani znao da je sve to odnosi.

James Voráček zamijenio je pak s Jakubom Nakládalom, koji je pogodio vratara Jhonas Enroth bez daha. Samo dvije minute nakon što je autor ispravio najavljivač cilj – da Jágr je utvrđeno da je pak skrenut ispred švedske cilja

Česi ušli u meč rasprodan O2 areni probudio i trk doma na razini hokej igrača.. To je drugi rok zamalo samo Jágr, koji je lijepo tkati kroz dvije brane igrača pred gol, ali Enroth usko je nadvladati.

Njegovi ostali dijelovi, međutim, i dalje će obavljati.Čak i ako se ne radi o subotnjem dvoboju s latvijskim, Jagr bi svakako trebao propustiti sljedeće igre.