James Taylor száz angliai bemelegítő győzelmet ért Dél-Afrikában

James Taylor bízik abban, hogy Angliában lesz az első választási csapata a korlátozott sorozatok sorozatának megkezdésére Dél-Afrikával szemben, miután egy győztes szezont folytatódott a finom, 50-es formája.

Taylor 116-a volt a Sportingbet kiemelkedő teljesítménye egy 163-as futás Dél-Afrika A, hogy szerepelt szívélyes hozzájárulások az egész a denevér és a labda az egyetlen angliai fixture előtt az első öt egynapos nemzetköziek Bloemfontein szerdán. Egynapos esélyt Anglia Másodlagos birkózók, akik bebizonyították, hogy tesztelésüket Vic jelek Bővebben

A betsman 15. listája Egy száz olyan sorozatot követett, amelyben több mint 300 futást ért el az elmúlt hét ODI inningénél, és a szeptemberi Old Traffordon Taylor számára ez a Sportingbet komplikáció az, hogy mindazok a versenyek, amelyek egy csapatban hiányoznak – sérülés vagy forgatás miatt – olyan rendszeresen, mint Joe Root vagy Ben Stokes.Szombaton ismét nézték a Diamond Oval-ot, mivel Taylor volt a No3-as támaszpont összesen 368-an héten, amely szintén Jonny Bairstowból ötvenes 28-as labdát tartalmazott.

Reece Topley, Chris Jordan és Az Adil Rashid mindössze 30,5 métert vett igénybe a házigazdák számára. Root, Stokes és még két tesztigazgató lesz Sportingbet elérhető Dél-Afrikával szemben, de Taylor meglepődött, amikor ő volt Megkérdezte, hogy várhatóan ismét ezen a héten cselekszik.

“Remélem, remélem” – mondta. “Azt hiszem, nagyon jól sikerült. Az elmúlt nyolc-kilenc hónap során sok krikett meccset nyertünk a jó ellenzék ellen – és én is részesei voltam. Remélem, továbbra is részese lehetek ennek.Nekem van rajtam a pontozás futása…abban a pillanatban, amit Sportingbet csinálok, így az ujjak átkeltek. Nagyon jól érzem magam ezen a szinten, és remélem, meg tudom mutatni, hogy ebben a sorozatban. “Elismeri, hogy sok verseny van a helyek javításában, de ezt nem veszi észre. “Ez az egy napos oldalon nehéz választani, és így akarsz” – mondta Taylor. “Joe Root és Ben Stokes szeretnek visszajönni az oldalra.Szereted az egészséges versenyt. ”

Akár bólint, akár nem, Taylor aligha adhatott volna Sportingbet sokkal jobb képességeit. “Nagyon jó volt ott ott” – mondta. “Nehéz volt először beindulni a lassú átjáróba, de boldog voltam, hogy egészen tisztességes tempóban jártam.” Csak ezt tudtam megtenni, mert a srácok A másik végződés ma már nagyon könnyű volt – nagyszerű lövéseket játszottak, és ahogy Chris Jordan és Jonathan Bairstow megütötte, nagyszerű volt nézni. “Anglia csak akkor várhatja a fejleményeket, amikor bizonytalanság áll fenn a Delhi a színpadi meccsekre a közelgő ICC World Twenty20-n.

Anglia két csoportos mérkőzést tervez Delhiben, március Sportingbet végén, egy selejtezővel szemben, majd Sri Lanka bajnokként. Ott helyezzük.De az indiai beszámolók vasárnapi határidőt jeleznek, hogy aláírják a helyszínt, amely ugyanazon igazgatási okok miatt már elvesztette a mérkőzést India és Srí Lanka között, vagy máshol mozgatja a mérkőzéseket.

tobb info: http://hu-bonusz.com/sportingbet