April 5, 2018

John McGinn osvojio je pobjedu kako bi upravljao nadređenim Hibsom pokraj St Johnstonea

By admin

Samo zato što Hibernian strogo traži povratak na vrh podjele, nisu napustili svaku nadu alternativne slave. Alan Stubbs će voditi svoj tim u finalu lige kao jedinu nagradu za utrku koja je vidjela Aberdeen, Dundee United i sada Johnnyja.

Tommy Wright, menadžer St. Johnstonea, rezultat je frenetičan polufinac. Spasi kratku čaroliju rano u drugom razdoblju, Hibs su bili superiorniji. Wright je uzeo zlostavljanje na pomoćnog suca kada je zviždaljka s punim radnim vremenom bila razočaravajući slučaj izgubljenog gada. Hibs neće biti na daljinu zastrašen na sastanku Hampden Park s Celtic ili Ross County. Niti bi trebali biti; Stubbsova reputacija raste dijelom zbog neustrašivog pristupa.Ako Liverpudlian vodi Hibs na slavu Lige, on će imati podupirač kontinuiranog povjerenja s materijalnom nagradom. St Johnstone je ušao u ovu vezu još uvijek noseći razumljivu žalost. Dok je velika većina ulaznica za Hibs imala smisla, Perthova odjeća vjerovala je da su imali dogovor na mjestu primanja dodatnih mjesta, ako su, kako se to dogodilo, prodali školski završetak Tynecastlea. Nijedan takav kratki tekst nije bio dostupan, umjesto toga, umjesto toga, i zakašnjelo, dano Hibsima. Škotska profesionalna nogometna liga, vrlo nepresušno tijelo u najboljem vremenu, još je jednom kriva za maltretiranu terapiju prema klubu.

Postavka je stoga bila znatiželjna, a Hibsovi sljedbenici upakirani su na tri strane dom njihovih najvećih neprijatelja.Oni koji su bili uvjereni u kobasice upućuju na povijesno loše rekorde Hibsa, ali to je bio jedan jedini scenarij, s timom u jakom drugom redu i srednjom ljestvicom Premier lige. Hibsove planove bio je otežan ozljedom koju je pretrpio Anthony Stokes, napadač potpisan u zajam od Celtica s ciljem povećanja Stubbsova topništva u promociji s Rangersom. Irski je leđa problem bio dovoljno problematičan da ga ne bi ni značajka kao zamjena.but bilo smisla za poremećaj bio je nadoknađen fini Hibs otvaranja.Oni u zelenoj i bijeloj se trenutačno prilagođavali problematičnim uvjetima, i tako igraju s ritmom i svrhom koja je jasno uplašila St Johnstone. Ako je došlo do nedostatka, moglo bi biti istaknuto samo propust Hibsa da podrži teritorijalnu dominaciju s mogućnostima , Kada je jasno došao John McGinn na način, srednjak izvukao pucao širok od 12 metara. St Johnstone ranije nije uspio izbrisati križ Lewis Stevenson, ilustraciju njihove krhke države.

Uznemirenost je uskoro bila najčešća emocija St Johnstonea. Oni su bili nepokolebljivi, Liam Henderson je zaronio pod izazovom Chris Millar, i time osvojio kaznu koju je Jason Cummings smireno preobratio.Ono što se nije moglo opravdano osporiti bilo je da Hibs zaslužuje svoju prednost ili da se Millar našao u nezavidnoj poziciji na pogrešnoj strani svog suparničkog suparnika. Ono što se sljedeće dogodilo je stoga prilično iznenađenje. Joe Shaughnessy, u momčadi za svoju obrambenu sposobnost, ustao je u susret David Wotherspoon križu. Shaughnessyova je zaglavlja bila nevjerojatna, koja je zaobišla Mark Oxleyja u Hibsovu cilju. Ljestvica osvojenosti St Johnstonea djelovala je dijelom iznenađenjem. Wright je zasigurno proveo veći dio otvaranja polažući nevjerojatnu izvedbu Michaela O’Hallorana, koji je bio jedan od skandinavskih istaknutih domaćih igrača za usklađeno vrijeme.Samo O’Halloranov tempo je divan predmemoran, ali on je proveo 45 minuta ovdje na periferiji, ne može izazvati Hibsovu obranu koja nije uvijek uvjerila. Hibs nije podnio takve brige. U srednjem polju posebno su imali najdjelotvornije igrače na zaslonu do intervala. To je bio zagušljivost koju Hibs nije mogao održati. Sveti Johnstone otvorio je drugu polovicu na učinkovitiji način nego prvi, uznemirujući protivnike u tom procesu. Simon Lappin ušao je u širinu prečke da je poslao svoju stranu ispred sebe, nakon što je drastično djelovalo prema pljačkašu Murray Davidsonu. Čini se da je taj incident pojačao Hibs. Cummings, koji je obično mogao ovisiti o tome kako bi sačuvao svoju smirenost, propao pucao ravno u Alan Mannus nakon što je lopta slučajno probila svoj put.U roku od sekunde, Cummingsov partner, Chris Dagnall, bio je agonizirajući blizu drugog Hibsovog cilja.

Ostavio je McGinnu da obnovi prednost prvaka. Neposredno nakon zamaha igre na rubu kaznenog prostora St. Johnstone, sredina je pogađao kući nizak udarac. Mannus, koji je u početku izgledao kao da je bio neugodno, mogao je ponuditi samo očajnički ronjenje. Dagnall je trebao riješiti pitanja nakon uzvišenog, zacrvenog prolaza McGinn-a. Naprijed se nije mogao suprotstaviti čvrstom kutu, ostavljajući St Johnstone da opet diše. Za Hibs, zasluženo, ovo je ubrzo bilo nematerijalno.