June 3, 2018

Jonnie Peacock olakšava situaciju jer Ollie Hynd prekida svjetski rekord kako bi osvojio zlato

By adam5811

Ollie Hynd pokazao je zašto je bio nagnut da bude jedna od zvijezda Rio 2016 kada je plivač Paralimpiksa swept svojom svjetskom rekordom za gotovo dvije sekunde kako bi zatražio zlato u freestyleu S8 400m, a Jonnie Peacock može biti uvjeren u uspješno obranu njegov T44 100m naslov u petak navečer nakon impresivne izvedbe u njegovoj vrućini. Peacock je izgledao u dobroj formi dok je bježao od ostatka staze u 10.81secs na olimpijskom stadionu.Ipak, dok se 23-godišnjak vratio u britanski logor i odmarao prije odlaska u finalu, Hynd je već slavio. Sarah Storey čini povijest na zlatnom danu biciklizma za Veliku Britaniju. Pročitajte

21 – stari, koji se prije četiri godine morao naseliti u 400 metara slobodno u Londonu, dominirao je konačno u vremenu od 4 minute i 21.89 sekundi. “Mislim da nije bilo dana gdje nisam razmišljao o Londonu i kako sam razočarala da ne bi trebala dobiti zlato, pa sada sve to vrijedi “, rekao je Hynd. “Tako sam sretna s vremenom.Htio sam ići pod 4 minute i 20 sekundi, ako budem iskren, ali svjetski rekord, sretna sam s tim…Za to sam radio tako teško. ”

Postoji još jedan uspjeh za ParalympicsGB u bazenu kada je Bethany Firth prekinuo svjetski rekord u S14 100m leđnom koraku, mjerenje vremena od 1 minute i 4,05 sekundi. Sjeverni irski suparnik, Jessica-Jane Applegate, osvojio je broncu i Marlou van der Kulk iz Nizozemske osvojio je srebro. “Tako sam zaokupljen time, nisam to mogao učiniti bez podrška kući, svi su bili iza mene “, rekao je 20-godišnjak. “To nije samo moja medalja, to je njihovo.

” Ja sam prilično određena osoba. Nakon što sam prošle godine razbila zglob, morao sam doći i gledati kako se djevojke natječu, a to je bilo teško gledati.Ali možete učiniti sve što ste stavili svoj um i vratio sam se. ”

Pećina će izgledati da se taj mentalitet u svoj 100m finale. “Sretan sam s 10,81, to je moj drugi najbrži put u godini, tako da ne mogu tražiti puno više od toga”, rekao je. “Osjećala se relativno lako – znam da sam u velikom obliku dolaze ovamo i to je ono što se cijelu ovu godinu. Pogledajte moje rezultate, svaki mjesec koji prolazi, vremena se spuštaju. Sutra se nadam da ću ići puno brže od toga. ”

Međutim, Peacock misli da će morati trčati brže u finalu.Suočavat će se snažnim izazovima s Jarryd Wallace i njemačkog Felixa Strenga iz SAD-a, iako se Brazilac Alan Oliveira nije kvalificirala. “Ne bih se iznenadio ako se radi o pod 10.80 koji uzima srebro ili brončanu”. Rekao je Peacock. “Postoje neki jako brzi momci na terenu i to je dobra staza i temperatura.” Rekao sam svojoj djevojci Sally sinoć da nisam zapravo nervozan, a koji je prilično čudan jer svako prvenstvo Dobivam prilično nervozno. Ovo je prvi put da sam potpuno ohlađen.

“Riječ je o medaljama, a ne vremenima. Svatko želi brzo i znam da sam sposoban za vrlo brzo vrijeme u ovom trenutku. Prekriženi su prsti, ako sve i dalje ide dobro, to bi trebalo biti lijepo i brzo. Ali imamo lijepu sjajnu medalju na vidiku, tako da je glavna stvar. “