October 3, 2016

Karviná – Plzeň 1: 3, golman Kozáčik sjao i vođa osvojio je 12. mjesto

By adam5811

Pilsen i dalje dominira vrhunskom konkurencijom, iako nije bilo lako raditi u Karviná. U kiše na klizavom terenu igrao je uravnotežen dvoboj i dom je nekoliko odlomaka čak i bolje nego četiri puta prvak Češke lige.

„Mi može pretvoriti umiriti da smo odigrali dobru utakmicu, ali nažalost pogrešan kraj”, požalio karvinský trener Weber.

Viktoria vodio od jedanaeste minute, Kopic dobio na pass s lijeve strane Limberského pripremio loptu na svojoj desnoj strani i nitko ga očistiti neatakován suprotnog, gornjeg kuta.

34 minuta, a zatim grubo pogriješilo karvinský Colic – preko središnjeg polja zabilježeno protivnika Kolar pomaknut balon na Krmenčík koji je osvojio deveti sezone.Početna između dva zahvata razvila Pilsen mogućnosti, ali lider održao Kozáčik.

Protiv Buda slobodnog udarca nije intervenirala, a potom odlično protiv dva zaglavlja Košťála u vrlo kratkom roku. Karvina konačno prekinuo snimanje bijedu s krila u drugom poluvremenu, na kraju postigao – nakon 353 minuta. Smanjena izmjenične Wagner, koji se brine o ofsajdu granice i okrenuo Šislerová proći.

„Došli smo izuzetno početak. S rezultatom 2: 0 pojavio tu utakmicu ćemo provjeriti, ali iz druge polovice Karvina igrao vrlo dobro. Poslušno je imala mnogo standarda “, rekao je trener Plzeň Vrba. “Nakon što je kontaktna vrata došla do prolaza kad nas je gurnula.Imali smo napadački faze i naglasak karvina velike probleme. „

Ubrzo nakon Wagnerova Tref mogu uspoređivati, ali drugi Buda” Primaku „Kozáčik lijepo krenula, a nakon kornera spasio Plzen kad hvataju Natch Sister.

Veliku priliku također je spalio Krmenčík, koji je bio sam u 55. minuti na Le Giangu. Karvinský vratar, koji je preuzeo od ozlijeđenog vođu Berkovec, ali ne intervenira – Pilsner napadača bila ishitrena i loše vapno lobirao prije

Početna uostalom dobio loptu u mrežu, ali suci Proske netom prije zviždanja.. Wagnerov kontakt s Limbersom smatrao se nelegalnim.Sljedeća velika šansa izvukao Panáková zaglavlja Kozáčik i tlak Karvina i Plzen preživjeli bez daljnje štete

A ona opet navijali. – glumi trio Kopić, Kolar, Krmenčík. Prvi je poslao naprijed desno, Kolar je potrčao do stražnjeg stupa, a krilima je Krmenčík uputio točno na mrežu. opet karvina preuzeti postići jednim golom razlike, ali samo Vondra potvrdio snimanje sreće.

„Odlučio sam prvo poluvrijeme u kojem sam dvije individualne pogreške. Drugi je bio koban.U drugom poluvremenu smo se vratili u utakmicu, došao Pilsen pod pritiskom, ali je drugi cilj, čudo nije došao, „Oprosti karvina trener Weber.

Plzen i dobro je osvojio u dvanaestom utakmici sezone i vodio četrnaest bodova ispred drugi Slavi i treći Olomouc, koji za vreme imaju vikend u dvobojima. Červenobílím Navìze protiv Viktoria igra dalje.

„U utakmici protiv Slavijom Vjerojatno smo u najboljoj poziciji u kojoj možemo biti. No, još čekamo Lugano u četvrtak, i ako se želimo boriti za igru, moramo pobijediti. Zatim Slavia, koji će za nas i ljubitelji jesenske gozbe, i vjerujem da možemo to učiniti i najmanje držimo naprijed „, rekao je Vrba.