April 12, 2017

Klokani dužan u posljednje četiri kao labudovi luk

By admin

Po povratku u ANZ stadion po prvi put od prošlogodišnjeg preliminarne konačnog uništenja je Klokani protjeran svoje demone sa 11.11 (77) na 7,9 (51) pobjedom u fizičkom utakmicu pun zamah ljuljačke.

Zapadna obala čekaju klokana, koji je postao prva momčad završiti osmi i čine posljednje četiri.

Uređena prvak Adam Goodes bila istaknuta u što bi mogao biti njegov posljednji AFL utakmica, udaranje otvaranje i zatvaranje ciljeve veliki živjeli od Sydney vjernika.

No, Brownlow medalje propustili druge prilike i čini se da istresu na Scott Thompson u neredu razmjene, kao Sydney propustili prethodne finale po prvi put u četiri seasons.Hawthorn izudarati Adelaide je po 74 točaka do AFL preliminarni konačni Pročitajte više

Brad Scott tim su jače na natjecanju i powered by Jack Ziebell, Shaun Higgins i Ben Cunnington.

Goodes’ otvaranje cilja, nogom unutar otvora šezdeset sekundi, donio mnoštvo samo 31.162 u život, ali postigavši ​​brzinu – i Sydney – uskoro usporen

Swans trener Ivan Longmire koristi Kurt Tippett -. u last muškarca koji je stajao iz Sydney-a težak napadu trio, uključujući Lance Franklin i Sam Reid – u sredini zemlju da pomogne negirati Roos mrštiti Todd Goldstein.Ali Klokani su pobjede u veznom redu bitku i na kraju imali vodstvo pokazati za njega.

Tri ravne golova u drugom roku, uključujući i fini trčanje pogotkom Brent Harvey, dao im kontrolu.

Goodes imao dva slavna šanse za smanjenje deficita neposredno prije poluvremena, ali bilježe samo bod, ostavljajući labudovima sa svojim najgorim poluvrijeme rezultatom protiv Sjeverne Melbourne već 25 godina.

Sydney izašao iz glavna promjena transformirane tim, na čelu s Josh Kennedy.S Tippett ubrizgava u luku na 50 metara, naprijed otvorio svoj račun od visokih oznake, uz Kennedy pronalaženju cilja i 12 dodire u super termin.

Ovo je bio Sydney četvrtine, ali, kao što je klokana prije ih, nisu uspjeli okrenuti svoju dominaciju u ciljevima.

Umjesto toga, Jarrad Waite bookended niz Swans propušta s ciljevima kako bi zadržali sjever na vrhu.

Dok Tippett doveo labudovima natrag u roku od sedam točaka unutar otvora zapisnik o završnom roku, to je bilo najbliže što prošlogodišnjim pretukli velikim finalista dobio prema naprijed.

Gary Rohan je concussed, rezultat je odvratan glave sukobu s Drew Petrie kao klokani zaključao drugi datum na drugom-zadnji vikend ove sezone.Waite je treći cilj staviti uskličnik na pobjedu.

Pozornost će se sada okrenuti li Goodes nastavlja AFL karijeru izvan njegove 372nd igru ​​ili se pridružuje Rhyce Shaw u mirovinu.