January 14, 2018

Košarkaši na Europskom prvenstvu pomoći će Bortelu, a Kulichová nedostaje

By adam5811

„Petra dvanaest godina redovito vozili, ali pitao sam za vrijeme off na doléčit dugoročne zdravstvene probleme. U potpunosti ga razumijem, a kad ta isprika više nema, ja to shvaćam. Mora postojati zamor na njezinoj strani. Onda to ne bi bila motivacija da igrač mora imati „, rekao je Blažek današnjoj konferenciji za novinare.

Stoga Blažek odlučila objaviti prvi pivot pokušati Trideset Katerina Novakova. Bivši košarkaš Hradec Kralove i Trutnov u prošloj sezoni bio je drugi najkorisniji igrač Pragu sveučilište s ravnotežom 10,9 poena i 5,7 skokova po utakmici.

„Katarina je jedna od najboljih Češkoj pivotek u ligi, u pripremi i trebamo trening za takav igrač.Pogledajmo kako je tim udomaćeni i kako zabojuje nominaciju „, rekao je Blažek. Šanse za dobivanje i Kamila Stepanova, koji je u prošlosti često nije prošao konačni sužavanje, ali nakon dobre sezone u Francuskoj ima priliku u završnoj dvanaest borbi.

Ovaj put ću imati Blažek iz sadašnje osmnáctičlenného izbor za odabir konačnog dvanaest za prvenstvo. Najveći pritisak je na krilima, gdje će se boriti za nominaciju i Kašpárková. Dvadeset i dvije lige kći bivši nogometaš Karel Kroupa i nećakinja trojskokanky Sarka Kašpárková još ukrcali juniorskoj reprezentacije.

„Barbara je tvrd igrač na treningu te je u mogućnosti da se model situacije koje čekaju na europskoj sceni.To je Češka talenat 2012, borac, tvrdi radnik i takvi tipovi bi trebali biti ispitani „, rekao je Blažek.

Kako se smatrati važno Bortelové povratak, koji bi trebao biti jedan od glavnih vođa. “Veronika je prošle godine imala stanku, jer Svjetsko prvenstvo nije bio progresivni događaj pa smo dali šansu mladosti. Sada je važan turnir, a Veronika i dalje potvrđuje da je to dobra igra. Vjerujem i ja, to je podizanje bataljuna pa se vraća na emisiju. Na posljednjem turniru, tim je predstavio agresivnu obranu koju želimo graditi. I Veronika pomaže “, rekao je trener. U pripremi za prvenstvo, košarkaši započinju trening u ponedjeljak u Belohrad Spa. Sljedeća dva tjedna troši tim u Trutnovu, gdje će igrati dvije modne igre.Vrhunac priprema bit će krajem svibnja u Karlovy Varyu, gdje će doći Slovačka, Latvija i Turska. Prije Češke, u Pragu će nastupiti dva generala s Bjelorusijom. Prvenstvo u Temišvaru u Rumunjskoj održat će se 9. lipnja. Dva dana kasnije, čeka ih početni dvoboj s Black Mountainom. U skupini A, oni će se također natjecati s Ukrajinom, Francuskom i Rumunjskom. Tri najbolja momčad će napredovati na osmicu finala.

“Moramo postaviti realne ciljeve. Zato nam je cilj boriti se za Olimpijske igre. To znači da završava na petom mjestu “, rekao je Blazek