September 28, 2016

Kraj koeficijenta, prijatelj za dodjelu. Što će League of Nations još donijeti?

By adam5811

Liga naroda je novo natjecanje predstavljeno od strane UEFA-e prije predstojećeg kvalifikacijskog kruga. On očekuje da će nestati nezanimljiv utakmica bez naknade, i to će teći u blagajnu višim prihodima od emitiranja, oglašavanje i marketing prava.

Nacionalni koeficijent nestaje kako to znamo. Aktiviranje s obavljanjem košara za mnogo različitih kvalifikacija ovisit će o rezultatima mjesto u Ligu naroda. „Bilo je važno da smo dobili iz nedavne pobjede u drugoj ligi, jer je koeficijent sada u osnovi više. Počeli od nule „, objašnjava Rudolf Řepka, glavni tajnik Nogometnog saveza

Drugim riječima:. Nitko nije ništa određeno.Na primjer, ako su Francuzi osvojili sljedeći euro, ali je Liga naroda bila bi u svojoj skupini bili su treći i pao dolje na drugoj ligi, dok je crtež dodatne kvalifikacije ne bi bilo prvi koš i ne bi se izbjeglo bi se na papiru najjači protivnika.

Vijesti vezane uz lansiranje Liga naroda UEFA odprezentovala početkom tjedna predstavnici europskih nogometnih saveza. Novi projekt donosi mnoga pitanja, neizvjesnosti i zanimljivosti. Ovdje su neke od njih.

Kako će to funkcionirati u praksi?

Česi primjer biti šest u jesen 2018 hrvanje uvjetima. Četiri od njih će biti rezerviran za Ligu naroda, a druga dva za „obvezne” prijateljskim, koji još uvijek trebaju biti raspoređeni tijekom veljače. Dakle, odmah nakon izvlačenja iz Lige naroda, koja će se održati 24.Siječnja u Lausanne.

Ako Česi ne pronaći odgovarajući protivnik, UEFA ih puno. Ako se ne slažu s rokom, UEFA će ih dodijeliti. A ako se pojedinačna udruženja ne slažu oko financijske naknade, UEFA će se ponovno pridružiti. Kao arbitra, a nositelj svih prava odlučiti tko kome i koliko platiti.

Kako organizirati prijateljska utakmica bi trebala biti dostupna u svako doba petnaest europskih momčadi u ovom trenutku jednostavno neće igrati konkurentnu utakmicu, šesnaesti će biti izvan Europe.Ponovno je UEFA, koja mora složiti svaku pojedinu rasporedu.

Ovaj model vrijedi i tijekom bazi Lige naroda, te u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, koje će se igrati u 2019.

Dodatni doigravanja Euro će se održati u proljeće 2020. godine i momčadi koje prvenstvo nisu osigurale u kvalifikacijama i istodobno su postigle najbolje rezultate u njihovoj podjeli Lige naroda natjecat će se u njemu. Izraženo brojevima: četiri mjesta će igrati šesnaest momčadi.

Pobjednici pojedinačnih sub-liga igrat će se u igri. Bit će četiri mini-natjecanja četiriju ljudi, koja će imati jedno polufinale i finala. Međutim, ako tim osigurava tradicionalan način, njegov položaj za igranje se pomiče na sljedeći.Zatim, UEFA ga stavlja u jednu četverostruku. Dakle, kakav je problem? U terminima. Među polufinalu i finalu će biti samo dva slobodna dana, što donosi značajne organizacijske probleme.

Dok organizator polufinalu će unaprijed odrediti na temelju rezultata Lige naroda, koji će biti kod kuće u finalu, ždrijebom. </P >

može biti, jer je situacija u kojoj su Česi u petak polufinala će se igrati na potrebu i Slovak’ll znam da je bilo koji konačni će se igrati u nedjelju kod kuće u Pragu.

Kako bi mogli prodati svoje ulaznice za dva dana? Što sa svojim protivnikom?Morao je biti riješen tijekom vremena leta, smještaj, logistika…

„Ja ne mogu zamisliti”, kaže češki nogomet za Rudolf Řepka. „To je organizatore da prodaju ulaznice prije, i kad ne unaprijed i vratiti novac?. U to možete vidjeti koliko je važno hoće li to biti za kretanje ravno iz kvalifikacija „, rekao je on.

To je cijela stvar, ali to nije smiješno.

gubitnik semifinalist javlja iznenada labav pojam koji bi se, prema pravilima prikazanih UEFA ispuniti pripremni susret. „Teško će igrači biti razočarani neuspjehom u raspoloženju da igraju prijateljsku utakmicu”, rekao je Řepka.

U to vrijeme je oružje će biti dvadeset momčadi već imaju starinski osigurati učešće u kvalifikacijama.I četiri slobodna mjesta za ekipe, koje će dodatno igrati do igranja i pobjedničke skupine će biti dodan. No, čak i ovdje, može se pojaviti poteškoća: na UEFA natjecanjima neke zemlje ne smiju se zabavljati iz političkih razloga. Naime, oni su Rusija-Ukrajina i Azerbajdžan-Armenija.

Ako su takve utakmice “ugrožene”, sve bi trebalo popraviti dodatnu partiju, ako je potrebno, zakazano za travanj 2020.