March 28, 2019

Labdarúgó-bajnokság: A Wells a Huddersfield-t visszavonja a csúcsra

By admin

David Wagner oldala az elmúlt hetekben enyhén zavarba ejtett – elvesztett két korábbi játékuk közül kettő -, de a John Smith stadionjában nem voltak problémák a saját rajongóik előtt, és 100 százalékos rekordot tartottak a küzdelem ellen Rotherham csapata.

Elias Kachunga negyedik célja a szezon második percében vezetett Huddersfieldnek, de a korábbi városrabló, Danny Ward 34 perc után kiegyenlített Rotherham ellen. Derby után érvelés a tulajdonossal További részletek

A Nahki Wells gyorsan helyreállította a Huddersfield előnyét, és 2-1-es változata maradt, bár Rotherham középpályás Tom Adeyemi bólintott esélye öt percre telt el.

< p> Brighton nem tudott a 0-0-as rajt után a második helyre költözni Huddersfield mögött, és a középpályás Dale Stephens-et későn elküldte.

A negyedik helyen elhelyezkedő Brentford egyike az öt csapatnak 17 ponton, Bristol City, Birmingham, Sh Hétfő és olvasás után, miután megverték a Royals 4-1-et.

Josh Clarke, Lasse Vibe, Maxime Colin és Scott Hogan céljai látták el Reading-ot.Yann Kermorgant visszahúzta a látogatókat a büntetőpontból.

Marlon Pack az egyetlen célt szerzett, amint Bristol City megverte Leeds 1-0-t, míg szerdán a Blackburn ugyanazon a pontján nyert Steven Fletcher első- félig sztrájk.

Che Adams kilépett a padról, hogy pontot szerezzen és mobil fogadás megmentett egy pontot Birminghamnek egy 2-2-es rajzban Prestonnal St Andrew’s-ban. Ryan Shotton megszüntette Alex Baptiste nyitóját, mielőtt Daniel Johnson szabadrúgása visszaállította Preston vezetését csak Adams számára.

Will Grigg 88. perces sztrájkja Wigan 2-1-et nyert haza a Wolveshez és kilépett a alsó három.Adam Le Fondre korai vezetést adott a laticsoknak, de Oniangue herceg kiegyenlítette a látogatókat.

Sam Winnall drámai késői kiegyenlítőt szerzett, hogy Barnsley-t nyerjen az 1-4-es Aston Villa ellen.

< p> Villa Jordan Ayew megnyitotta a pontozást a kampány első céljával a 61. percben, a Winnall előtt, a második félidőben helyettesítve, aki a 89. percben hazafelé vezette.

Az 1-1-es volt a Pirelli Stadion, ahol Jimmy Floyd Hasselbainknek meg kellett küzdenie egy pontra, amikor visszatért Burtonba, amikor a Queens Park Rangers oldala visszafogott, hogy nyerjen.Jamie Ward búvárfejlécének köszönhetően a házigazdák vezetették a vezetést, de Sebastian Polter 12 méterről egy gyors számlálón, 20 percen keresztül kiszámlázott.

Nicklas Bendtner az első gólt szerzett Nottingham Forest-re, de nem volt elég ahhoz, hogy egy nyeretlen futás, amely hat játékra kiterjedt, ahogy Tom Cairney megmentett egy pontot a Fulham-nak egy 1-1-es rajzon a City Ground-nál. Liga egyike

A League One legjobb gólja Josh Morris egy trükköt szerzett Scunthorpe vezetésével Morris tizenegyedik büntetést hozott el, miután Liam Kinsella kezelte a labdát, és két unibet mobil sportfogadás perccel később megduplázta a Scunthorpe-t.

Walsall félidőben visszatértek a játékba, mivel Erhun Oztumer visszahúzta a célt, de közvetlenül a szünet után Neal Bishop visszaállította a két gólos párnát, mielőtt Morris mind a három pontot, és a meccs labdát meggyőzte nyolc perccel maradt.Barnsley hozzáadja a Di Matteo nyomást az Aston Villa Read mor e

Bury a Scunthorpe sarkán marad a második helyen, az MK Dons 3-1 győzelmét követően.James Vaughan a Ben Reeves hangszínszabályzójának mindkét oldalát beszámította a házigazdák számára, mielőtt Zeli Ismail a sérülések idején győzelmét helyezte volna el.

Bradford hátulról jött, hogy megverte Fleetwood 2-1 otthonát.Bobby Grant előrevetítette a látogatókat, de Filipe Morais félidőben válaszolt, és Billy Clarke 62. perces büntetése befejezte a fordulatot.

Northampton a negyedik helyen áll a Bantams mögött, de a három csapat egyike, valamint a Port Vale és Sheffield United, a Swindon 3-1-es győzelme után 17 ponton.

Sean Murray a Swindon-szintet hozta, miután Harry Beautyman előretette a Cobblereket, de Rob Page oldala hamarosan visszanyerte a vezetést egy John-Joe O-n keresztül “Toole fejléc és Kenji Gorre hozzáadta a harmadik célt.

Vale megverte a múlt szezonban megdöntötte döntőjét, Millwall-t a Vale Parkban, Alex Jones, Martin Paterson és Remie Streete góljaival a Lee előtt Gregory büntetőt látott a játék végén 3-1-ig.

A Sheffield United 1-0-at nyert Bristol Roversnek, aki már a Harry Chapman 65. perces fejlécét követően elküldte Jermaine Húsvétát. >

Bolton elcsúszott a hatodik csapatból, miután Steven Davies célja, hogy Rochdale 1-0 otthoni győzelmet aratott Josh Magennis és Peter Clarke célpontja volt, mivel Charlton és Oldham 1-1-et vonzottak a völgybe, míg Shrewsbury és Peterborough között.Gwion Edwards elhelyezte Posh-et, de Ian Black az egyenlítő előtt vezette, mielőtt Ryan Tafazolli piros lapja után elvesztette volna a büntetést Shrewsbury-nek.

Az éjszaka legmagasabb pontszáma volt a Proact Stadionban, ahol Chesterfield és Gillingham megosztott hat a célok és a pontok egy 3-3-as rajzban. Wilkinson visszaállította a két célpárnát, de Emmanuel-Thomas egy másik büntetést szabott ki, mielőtt Scott Wagstaff mélyen megérintette a Gills sérülési idejét.

Southend kilépett az alsó négyből, 2-1 otthoni győzelmével Oxford felett.Ryan Leonard előretette Southend-t, de Kane Hemmings csak egy második félig büntetéssel vezette az egyenlítőt Anthony Wordsworth-től, hogy rendezze a mérkőzést. A két csapat

Leyton Orient hete rosszról rosszabbra, mint a vezető nélküli klub Harmadik egymást követő vereség, miután 14 perccel a Plymouth Argyle vezetői ellen kilencre csökkentek.

Az Orient kapitány, Robbie Weir az első percben elküldte Jens Janse debütálója előtt, hogy Plymouthnak előnyben részesítse őket alig volt szükség ahhoz, hogy James Spencer és Ryan Donaldson 2-0 győzelmet arattak a célokra.

A zarándokok nyolc bajnoki játékot veretlenek, mivel Orient Andy Hessenthaler nélkül kezdte életét, aki egy hétfőn elrepült. vereség Andy Edwards első játékában, mint ideiglenes menedzser.

A Kelvin Mellor védő vezette a Tangerint előtt, mielőtt a Conor Chaplin ragyogó felsőrúgása a Pompey-t a Bloomfield Roadra állította.De Brad Potts és Kyle Vassell második félidős gólja Gary Bowyertől mind a három pontot adta.

A Doncaster kimaradt a Portsmouth felől a második helyre, mivel Jabo Ibehre késői kiegyenlítője lehetővé tette, hogy Carlisle 2-2 rajzoljon a Keepmoat Stadionban.

A Shaun Miller elhúzódó sztrájkja korai vezetést adott Keith Curlenek, de Tommy Rowe két perc múlva befejeződött. John Marquis hosszú távú erőfeszítései úgy tűnt, hogy adta Doncasternek a szezon hatodik nyereményét, és Rowe rövid időn belül csak félidőben tudta volna kiszabadítani őket, hogy csak kihagyjon egy büntetést. Ibehre fejlécében egy ponton biztosították a látogatókat.

Alan Sheehan kiegyenlítője lehetővé tette Luton Town számára, hogy a második helyre ugorjon, amikor Nathan Jones oldala 1-1-es döntést hozott a 10 fős Hartlepoolra.Nathan Thomas öt gólt szerzett annyi játékban, mint a félidőben, de Nicky Featherstone egyenes piros lapot kapott 10 perccel a szünet után. Sheehan 12 perccel egyenlített, hogy odaadja a látogatókat.

Jon Stead brace segített a Notts County-nak, hogy 2-0 győzelmet nyújtson Exeterben, míg Omar Bogle 88. perces büntetése 1-0-t biztosított a Grimbsy-re Newport megyében, ahogy mindkét oldal a hetedikre és a hatodikra ​​emelkedett.

A Wycombe Wanderers 5-1 győzteset ért el a Crewe ellen, köszönhetően a Scott Kashket és a Dominic Gape, Sam Wood és a Paris Cowan céljainak. – Hagyja, hogy Gareth Ainsworth oldalán nyerjen. George Cooper vigasztaló célt szerzett a látogatók számára.

Morecambe kétszer jött hátulról, hogy biztosítsa a 2-2-es döntést a Barnet-nál.John Akinde vezette a házigazdákat, mielőtt Tom Barkhuizen gyorsan kiegyenlített. Akinde épp félidő előtt megragadta a második pillanatot, de Cole Stockton késői erőfeszítése elég volt ahhoz, hogy John Coleman egy pontot adjon.

Mark Roberts közeli erőfeszítései lehetővé tették, hogy Cambridge kilépjen a táblázat aljáról és követelje második egymást követő győzelem, amikor megverte Yeovil Town-t 1-0.

Chris Porter drámai szintezője eltörölte Adi Yussuf nyitóját, amikor Colchester 1-1-et húzott a Crawley-nél, míg Terry Gornell első félig kiegyenlítője látta, hogy az Accrington 1-1-et húz Mansfield, mint Chris Clements korai vezetést adott a Stagoknak.

Cheltenham és Stevenage küzdöttek egy gúnyos húzással.