January 14, 2018

Liberec – Bohemians 1: 1, posjetitelji dobivaju kaznu zbog postavljanja

By adam5811

Gosti su imali prve dvije šanse, ali su prepolovljene. Delorge je stigao u glavu Bakosa, bodujući u trećoj igri iza njega.

Gosti smjestio na samom kraju kazne, naredio joj suce Kovarik, koji je na terenu natrag za kaznu zato što pogrešno naručio penal za Spartu protiv Teplice za ronjenje Lafata.

Bohemians potvrdio dobru formu dvije pobjede kod kuće preko Budejovice i Teplice uspostavljena neriješeno.

„Mislim da smo utakmicu nije uspjelo. Dovesti smo dobili prilično sretno, ali možemo imati puno stvari kao što su suradnja, timski rad, razmažena prolazimo u trenucima kad smo mogli otići u manjini. Ponekad dolazi takav susret, ali smo ga pokušali barem spasiti.nedostajala mi minutu da napraviti, ali to je život „, rekao je Liberec trener David Vavruška.

Prvi je odmahnuo svoje goste, ali Mosquerův pokušaj iz kuta i Škerleho dorážku uništio Liberec vratar Hroššo. Zatim je preuzeo aktivnosti Slovan i prvi došao na utakmicu u 23. minuti. Nakon kratkog odmetnute Delargeho Mudra pucao, ali vratar Zlamal otišla u korner.

Iz njegova doma klub nije uspio, uspjeli su samo 38 minuta. Bakos nakon ubačaja iz kornera na čelu do bara da se dorážce Delarge i poslao loptu u praznu mrežu. Konga napadač tako strijelac gurnuo u trećoj utakmici u nizu.

Delarge je prva prilika za Liberec nakon pauze kada Bakos naći na vapnenca, čiji je tehnički šut završio pored vrata.S druge strane je isto učinio nakon izravnog udarca hlavičkující Smid i tada nije brz pucao s leđa limete vijeća niti Bartek.

Bohemians na kraju ipak gurnuti natrag i čekao da vidi rješenje. Karišikově prekršaj nakon sudac naredio je jedanaesterac, koji je stajao vijeće, a iako Hroššo zarobljeni smjer pucao, lopta postignut. Klokani i završio s crnom kazna serije kada tri prethodna pokušaja nije okrenuo.

Slovan je već dvanaesti kravata u sezoni i Liberecu i potvrdio da je remízovým kralja vrh konkurenciju.

” išli smo ovdje s činjenicom da smo i Liberec predstaviti dobre rezultate.Htjeli smo to potvrditi i mislim da smo mogli eliminirati protivnika i bili smo više nogometa. Šteta što smo dobili prvi gol zbog nedostatka discipline našeg igrača, a nije bilo dobre obrane. Tada smo pokušali nadoknaditi i na kraju smo uspjeli “, rekao je posjetitelj trener Roman Pivarník.