August 11, 2018

Licenca Bet365 suspendirana od strane britanskog boksačkog odbora kontrole

By admin

28-godišnja, koja je u srijedu priopćila da je dobrovoljno napustio WBO i WBA svjetske teške naslovnice s trenutnim učinkom, podliježe daljnjoj istrazi “antidopinga i medicinskih problema” nakon što se povuče s njegovog zakazanog ponovnog preuzimanja Wladimir Klitschko drugi put nakon što je proglašen “medicinski neprikladan”.

Fury je nedavno rekao magazinu Rolling Stone da uzima kokain kako bi pomogao u depresiji i sada će potražiti liječničku pomoć. No, Peter Fury vjeruje da će njegov Bet365 nećak u budućnosti vratiti u prsten. “Jučer sam bio s njim i njegovim ocem [Johnom], i samo sam ga slušao kako govori i kako je on, “Izjavio je BBC Radio 5 Live. “Boks je u svom životu. U krvi je. U svojim je venama. Ne zna ništa drugo. Samo je frustriran.Kada izgubite interes za sve i ne možete vidjeti smisao bilo čega – jasno imate problem.Klitschko i Joshua pričekaju u krilima dok se Fury suočava s odlukom odbora o svjetskim naslovima Više

“On sada se obraćamo i govorimo jučer tri i pol, četiri sata. Liječenje koje mu je već učinio mu je puno dobro. Nije dobio ovisnost o drogama. Upravo je glupo. Ne ulazi u klinike za zlouporabu droga; on ima maničnu depresiju, koja je verzija bipolarnog poremećaja.

“Imali su ime za to, ali ne mogu se sjetiti toga.Rekli su kako će tijekom Bet365 sljedećih nekoliko mjeseci trebati početi reagirati i napredovati. “WBA i WBO očekuju da donose neposredne odluke u vezi s svjetskim naslovima Fury je napustio Anthonyja Joshua i David Haye među natjecateljima. BBBC će također morati poduzeti više trajnih akcija u svezi s njegovom licencom, a Peter Fury ih je pozvao da uzmu u obzir svoje stanje.

“Odbor treba shvatiti da ima ozbiljan problem depresije”, rekao je. , “Ima sve izvještaje s njim. Pohađa potrebne klinike.Jednom kad Tyson Fury proizvodi sve svoje zapise o tome što je prošao, boksački odbor za kojeg mislim da neće imati nikakvu mogućnost osim da mu Bet365 dade licencu jer je to tip koji treba medicinski tretman.

“Jednom kad su moći da se kaže da je prikladan za kutija i on je OK nema razloga zašto se ne može vratiti.” On je linearni prvak u teškoj kategoriji na svijetu. Napravio je ono što nitko drugi nije mogao učiniti. On je na vrhuncu karijere. On je samo 28 godina. Ima ogromnu budućnost.

“On je kontroverzan. Osvjetljuje boks, bilo da je dobar ili loš. Mislim da je to slučaj kada je on svjetski prvak, pravi svjetski prvak. Mislim da će se, kad se vrati, biti pozdravljen otvorenim rukama.Posebno način na koji je dobrovoljno odustao od pojasa. “Fury je predmet britanske antidopingne istrage za anabolički steroid, a rasprava o navodnom kršenju dopinga bila je Bet365 zakazana za studeni. Zaključak za slučaj mogao je ipak utjecati na sljedeći korak BBBC-a. Iako je 2010. godine bio neaktivan, Ricky Hatton je svoju dozvolu povukao nakon što je proglašen krivim za prekršaj zbog optužbi da je zagušio kokain. Uspješno je ponovno primijenio svoju licencu dvije godine kasnije. Suspenzija Furya, međutim, komplicirana je dopingima za doping koji su se pojavili u lipnju, ali datiraju iz veljače 2015. godine.Oni su bili prijavljeni ubrzo nakon što je odgodio planiranu ponovnu obradu s Klitschkom, navodeći ozljedu gležnja i prije najnovijih kontroverzija u kojima je bio uključen. Od tada, Fury se nije pojavio na konferenciji za novinare kako bi promoviraju remake usred tvrdnji o rušenju automobila i njegovom telefonu koji je istekao iz akumulatora i povukao se s datuma 29. listopada nakon što je bio proglašen “medicinski nesposobnim” boriti se. U to vrijeme su oni oko njega otkrili se borio s depresijom. Ubrzo nakon toga, bijes je najavio svoje odlaska u mirovinu na Twitter prije nego što se vratio natrag tri sata kasnije. U tom je trenutku rekao Rolling Stoneu borbama koje je prolazio.