June 2, 2018

Ljubitelji Manchester Cityja prijete prosvjedima zbog proslave ulaznica u Ligu prvaka

By admin

Klubovi Manchester Citya razmišljaju o prosvjedima nakon što su kritizirali klub za prelazak preko linije ulaznica za predstojeću četvrtfinalu Champions Leaguea s Paris Saint-Germainom. najpopularnije ulaznice (najjeftiniji je £ 45) “pravedan odraz profila igre”.Međutim, navijači su ljuti zbog velikog porasta cijena iz prethodnog kruga protiv Dinamo Kijeva prošlog tjedna, kada su ulaznice koštale između 30 i 40 funti, a od skupnih pobjeda protiv Juventusa, Seville i Borussia Mönchengladbach, kada su se cijene kretale od £ 20 do 40 funti. Grupa 1894 tvrdi da su neki obožavatelji zatražili da organiziraju protest protesta – taktika koja je prošli mjesec bila iznimno uspješna u prisiljavanju Liverpoolovih vlasnika u U-turn na novu sezonu cijene.Manchester City obranio cijenu od 60 funti za Ligu prvaka protiv PSG Pročitajte više

“Imali smo ogromnu količinu korespondencije sa navijačima grada koji osjećaju da je politika cijena za PSG igru ​​prošla line “, pročitajte izjavu. “Tražili smo da organiziramo napuštanja i pokušamo preokrenuti odluke kluba o cijenama ulaznica.” Klub nije pokazao dosljednost u vezi s cijenama za ovo natjecanje, što je rezultiralo tisućama praznih mjesta za igre.Cijene su bile previsoke. Naš je stav da, čak i ako klub potpisu Messiju, Pogbu i Neymar, ali cijene su bile previsoke, obožavatelji jednostavno ne bi išli. Klub nije poslušao ovaj savjet o cijenama i naravno nastupi u Ligi prvaka preskočili su do mjesta gdje je klub poslao tisuće besplatnih ulaznica – kupiti, dobiti jednu besplatnu ponudu – za CSKA Moskvu domaću igru ​​u studenom 2014. Ništa nije zamijenilo konkurenciju više od davanja besplatnih ulaznica. / p>

“Vjerojatno će mnogi obožavatelji čekati i vidjeti što se događa u prvoj etapi [u Parizu] prije nego što kupi ulaznicu za povratak – onda postoji zabrinutost zbog viših cijena u slučaju da dosegnemo polufinale.Smatramo da klub mora stvarno slušati navijače sada po cijenama ulaznica. “Cijene PSG utakmica poravnavaju se s onima za posjet Barceloni u posljednjih 16 godina i klub kaže da su razine postavili prema različitim čimbenicima.

Obožavatelji ne prihvaćaju ulaznice bit će skuplji kako konkurencija napreduje, a oporba više kvalitete posjeti Etihad, ali misli da bi trebalo biti više realističnih očekivanja glede onoga što su ljudi spremni platiti. S klubovima Premier lige nedavno se dogovorili da će pokriti sve ulaznice za ulaznice na 30 funti, a Liverpoolov turnir na njihovim planovima određivanja cijena, domaće stanje raspoloženje čini se da je više obazriv prema navijačima, ali se do sada nije primjenjivalo na europske ulaznice Kevin Parker, generalni tajnik Kluba za navijače Manchester Citya, rekao je: “Očekujete da će ova igra biti premium, ali mislim da su premija koju dodaju samo skok previše.

p>

“Na raspoloženje klubova počelo se ublažavati cijene ulaznica.Uz sve što se događa, razredi koje su klubovi postavili na ovu igru ​​došli su kao iznenađenje. Klub također ima tu vrlo vjernu fanbase koja ih je pratila na sve kuće i daleke igre , uključujući završni krug Capital One Cup.Čini se da oni nisu dodali faktor nagrade u te cijene ulaznica i smanjili ih. “Grad je branio svoju strukturu cijena, inzistirajući na kalibra oporbe i napretku kluba u konkurenciji, čini se neizbježnim.

/ p>

“Cijene za svaku utakmicu pregledavaju se pojedinačno, na temelju čimbenika kao što je oporba i pozornica natjecanja”, izjavio je. “Budući da je ova utakmica četvrtfinale najveće europsko natjecanje u kupu, a prvi put klub je napredovao do ove faze, vjerujemo da su cijene ulaznica pravedan odraz profila igre.”

Članovi od programa “Seasoncard” i “Cityzens” imaju pravo na popust od 5 £, što znači da neki juniori mogu kupiti ulaznice za samo 10 £.Redovite cijene za mlađe od 16 godina kreću se od 15 do 30 funti, s nekim mjestima od 10 do 20 funti manje od svojih ekvivalenata za Barcelonu prošle godine. Neke odrasle osobe također će platiti do 10 £ manje nego za slične karte za utakmice Barça 2014. i 2015.