September 18, 2017

Louis van Gaal kaže Manchester Unitedu da prodaje David de Gea – izvještava

By admin

Louis van Gaal zatražio je od Manchester Uniteda da sankcionira odlaska Davida de Gee prema Real Madridu, navodi se u izvješćima u Španjolskoj.

Vratar je jako povezan s premještanjem u klub La Liga tijekom ljeto i prozor AS-a kaže da je Van Gaal umoran od onoga što je postalo iscrpljujuća saga, tražeći da se De Gea preselsi na najranijoj prilici.

U turnu preko De Gee – koji je godinu dana ostalo na ugovoru na Old Traffordu – je objavljeno da je došao nakon što je 25-godišnjak lošeg u 2-0 porazu Paris Saint-Germainu u srijedu, sudjelujući u miješanju s Phil Jonesom i Luke Shaw koji je rezultirao početnim ciljem francuske strane i kasnije je bio zamijenjen u poluvremenu. Nakon tog susreta, vidljive su pukotine u strpljenju Van Gaala. “Imamo situaciju koja nije pogodna za Davida De Gee, ali ni za nas niti za klub [Real Madrid] koji možda želi ići”, rekao je United manager.Kasnije je dodao: “Svatko može pogriješiti, ali kada golman pogriješi, to je uglavnom cilj i to je razlika.” Manchester United pokreće retro Adidas kit nakon posla od 750m £ Read more

Van Gaal sada se vjeruje da je pritisnuo za opuštanje kluba stav De Gea, koji je uključen hard-line nad bilo kakve naknade i spremnost da se igrač ugovora trčanje dolje, ako je potrebno. Uniteda se smatra da traži 25 milijuna funti za De Geu, koji je potpisan od Atlética Madrid 2011, ali Real se može osjetiti pod malim pritiskom da sudjeluje s takvim novcem ovog ljeta.Iako je dugogodišnji Iker Casillas odlazio tijekom ljeta, Realov menadžer Rafael Benítez može pozvati Keylor Navas i Kiko Casilla i biti će svjestan dostupnosti De Gee na besplatnom prijenosu godinu dana od sada. mogućnost zadržavanja De Gee za još jednu sezonu može biti manje privlačna Unitedu ukoliko Van Gaal izražava uvjerenje da njegovo stanje uma ometa njegovu momčad. Očekuje se poboljšanje prošlogodišnjeg četvrtog mjesta Premier lige, a ove sezone očekuje se pozitivan prolaz klupskom prijenosu tržišnog natjecanja, a dolasci Memphisa Depaya, Bastiana Schweinsteigera i Morgan Schneiderlin pružaju osjećaj da Van Gaal istiskuje svoj identitet sa strane.Dopuštajući bilo kakvu dvosmislenost da buku do kraja prolaznog prolaza, do kojeg će vremena United biti četiri utakmice u svojoj kampanji, mogao bi ugroziti vrstu starta potrebnog za naslovnu utrku. De Gea je drugi vratar Manchester Uniteda kako bi se suočio s neizvjesnom budućnošću, sa svojim supatentom Victorom Valdesom – kojeg je Van Gaal potpisao u siječnju – nedavno stavljen na popis transfera nakon što je Van Gaal tvrdio da je odbio igrati za rezervni tim.

Argentinac, Sergio Romero, pridružio se trogodišnjem ugovoru prošlog tjedna nakon impresivne Copa Américe.Poznato je Van Gaalu iz parova u AZ Alkmaaru, ali prošle sezone nije bio regularni za talijansku stranu Sampdoria, a bilo koja prodaja De Gea prisilila je Van Gaal da razmotri da li će Romero i Dane Anders Lindegaard predstavljati dovoljnu dubinu u njihovom položaj ove sezone.