April 12, 2017

Mamuka Gorgodze inspirira Gruziju poznatog svjetskog kupa pobjedom nad Tonga

By admin

Tonga san (tanak jedan u najboljem slučaju) za stvaranje svoj prvi Svjetski kup četvrtfinalni na sedmom pokušaju je veliki hit u subotu kada su naišli na prvi prepona, spotaknula se kombinacijom vlastite velikodušnosti i Gruzije mišića nemilosrdno primjenjuje po svojoj planini čovjeka kapetana, Mamuka Gorgodze.

Kako bi predložiti rezultat mogao biti šok može biti overstating stvar, ali to je 1999 jer Gruzija prošle pobijediti otočane i prvi put da su tukli nekoga iznad njih na ljestvici na Svjetsko prvenstvo.

također je predstavio prvi red Engleska mogla zavidjeti, a zatim zamijenio ga sa trio buldožera koji je izgledao još jači.Dalje se dolazi Argentinu, favorita kladionica proći iz skupina C s All Blacks, nešto od mouthwatering izglede za studente mračnih sila.

Međutim, to je Gorgodze, trenutno s europskim prvacima , Toulon, nakon više od desetljeća rasvjeta francusku ligu sa Montpellier, koji je stajao u središtu pozornosti. Ne samo da je dade svome 24 pokušaja u 62 Testovi – rekord mnogi međunarodni krila zavidjeti. – ali je stijena na kojoj je previše Tongan napadi potopili

Kada Tonga napokon je dobio svoj djelovati zajedno, Gruzija je 31 godina No8, uvijek na mjestu baciti veliku ruku u svakom napadaču i to odskočiti lopta besplatno.Odatle Gruzija jednostavno srušen Tongan gužvu, prisiljavajući kaznu, što je češće ne, a zatim udaranje dugo za ublažavanje bilo opsade. Nije da je bilo mnogo.Kada Tonga probudio na svoje stanje, uzimajući krilo u svemir i više u lijevom kutu su bili 14 bodova iza devet minuta za popravak oštećenja

Gorgodze. – na kraju potez potaknuo je njegov 18 -godiĹnje-stari ološ pol, Vasil Lobzhanidze, najmlađi igrač koji se pojavljuju u Svjetskom kupu – nije više upada svoj put u 28. minuti, a onda, na početku drugog poluvremena, Georgi Tkhilaishvili je pokupio labav loptu na odskočiti iznad za drugi

bilo je teško vjerovati da su mnogi Gruzijci su u Gloucester. buka je bila zaglušujuća, čak i za jednog od onih razloga koji se ponosi strast svoju potporu.Milton Craig, još jedan peripatetički kivi treniranje u Europi, pitali da li Tonga možda podcijenili njegovu stranu. „Jedan od njihovih igrača koji sam trenirao u Novom Zelandu su mislili da bi to učinio”, rekao je, prije nego što odbacuje sugestije da je Gruzija bi mogli biti više odgovara osim kao drugu skupinu strani mjestu.Za to će trebati pobijediti strane, kao što su Argentina, koji se susreću u petak.

„To je uzeti četiri godine planiranja i četiri godine rada”, rekao je on. „To je ono što smo usredotočeni na jer smo kvalificirani.”

Sada namjerava završiti barem treći i to će značiti da je u četiri godine vrijeme je George će se kvalificirati za njihov prvi Svjetski kup od pravo.

što se tiče Tonga su napustili sa svojim kapetan postaje možda prva osoba na svjetskom kupu tražiti više PUU intervencije nakon Nigel Owens odbio uputiti trening-ground potez radila do savršenstva, ali zove naprijed sredinu. „Postoji 32 kamera na ovim prostorima”, rekao je Nili Latu. „Nadam se da se pomoću njih.” Irska protiv Kanade: Svjetsko prvenstvo u ragbiju 2015. – uživo!Opširnije