April 18, 2017

Manuel Pellegrini kaže rizika doveo Manchester City nagradu u Watford

By admin

Grad je izgledao kao da idu na klizanje šest bodova iza Arsenala nakon Aleksandar Kolarov postigao autogol u 55. minuti, ali su uzvratiti udarac s ciljevima u završnoj osam minuta od Yaya Touré i Agüero u vikarijat Road.

Pellegrini je strana nije dobila daleko od kuće jer tuče Crystal Palace 12. rujna i oni došli u utakmici protiv Watforda koji je postigao samo jedan cilj u svom prethodnom pet gostovanja. „Bilo je važno, način na koji smo pobijedili večeras, da se oporavim povjerenje”, rekao je Pellegrini.

City menadžer je sretan da mu kockati zamjene Eliaquim Mangala s Wilfried Bony u 75. minuti isplatilo.Promjena napustio grad sa samo jedan centar-nazad na teren, ali to je značilo da Agüero imao partnera.

„Bilo je važno večeras preuzeti rizik”, rekao je Pellegrini. „Napravili smo zamjene i bilo je vrlo riskantno. Kada je taj rizik uzimajući Mangala van, imali smo naše najbolje igrače pokušava zabiti dva gola. Ne mislim da nismo igrali dobro. Mislim da je večeras bila dobra igra. Bilo je važno pobijediti nakon šest gostovanjima.

„Mi razmišljamo o odlasku igru ​​igra, ali kada se igra kao večeras, to je vrlo teško za tim. Mi smo nesretni biti jedan gol dolje nakon pogotka nije bio kutak i cilj koji je bio autogol. Uzeli smo rizike.Srećom smo zabio ta dva gola.”

Quique Sánchez Flores nije krio razočaranje nakon odlične performanse njegovoj strani je završio u boli. Watford stvorio nekoliko prilika u prvom poluvremenu i Étienne Capoue izgubiti priliku da ga 2-0 neposredno prije Touré je izjednačio

španjolski menadžer je rekao: „. Ja sam jako, jako ponosni na izvedbu igrača , Pokušavam uzeti određen. Teško je dominirati kao što je ovaj. Mi smo bili u mogućnosti kontrolirati prostor. Igrali smo jako dobro loptu.”