June 8, 2018

Mauricio Pochettino poziva Spuša na promjenu povijesti protiv Manchester Uniteda

By admin

United nije izgubio u posljednjih 14 ligaških izleta u White Hart Lane, budući da je pobijedio 3-1 u svibnju 2001. godine. No, s Tottenhama koji vodi stranu Louis van Gaala u utrci za konačne Lige prvaka, Pochettino je pozvao svoje tim će brojati prednosti za dom.

“Ovo bi bio dobar trenutak za promjenu povijesti”, rekao je Pochettino u petak. “Bit će to teška igra u nedjelju. Ujedinjeni su veliki klub. To će biti teško za nas, ali to će biti teško za njih, previše. “Mauricio Pochettino kaže da je Tottenhamova budućnost postavljena unatoč zastoju titula Read more

Argentinski je hvalio Tottenhamov duh dok je klub potjerao Leicester City za naslov koji je od 1961. godine izbjegao londonski klub.Spursi su sedam bodova iza vođa Premier lige i Leicester može proširiti tu prazninu na 10 ako porazom Sunderland ranije u nedjelju. “Važno je da budemo fokusirani i spremni, ali ne možemo igrati kada Leicester igra. Možemo samo obaviti svoj posao i usredotočiti se na tri točke “, rekao je Pochettino.” Tottenham je danas na vrlo dobrom mjestu. Imamo izvrsne sadržaje, naši su navijači fantastični. Zašto bi igrači pronašli drugo mjesto? Osjećaju se poput kuće ovdje. “Čini se da se Pochettino osjeća kao kod kuće u sjevernom Londonu. Govoreći o Spursovim planovima za budućnost, a sam je bio dio tih planova, rekao je: “Počinjete graditi emocionalne odnose.Novac nije važan; emocionalna veza koju stvorite s ljudima ovdje je.

“Ali postoji razlika između kada ste igrač i menadžer. Kada ste igrač koji se prijavljujete četiri godine i ako želite biti tamo, ostajete. Ali ako ste menadžer i otpušteni ste, uvijek ste ovisni o predsjedniku.

“Ovdje ili ne biti ovdje, ovo je pitanje”, rekao je Pochettino smijehom. Pochettino i dalje vjeruje da će Spursova sezona biti daleko od tragedije. “Vjerujem. To je razlog što sam sada ovdje “, rekao je.” Naš je izazov pokušati se natjecati na kraju sezone i imati mogućnost borbe za naslov na posljednjoj utakmici. Bilo bi sjajno napisati novo poglavlje s mogućnošću osvajanja lige.

“Više od mene, igrači to zaslužuju.Oni su glavni akteri koji ocjenjuju, zaustavljaju ciljeve i dobivaju bodove. Cijeli klub zaslužuje biti u središtu pozornosti, ali do sada je dobra sezona. “