December 10, 2017

Melbourne Victory četka na stranu Central Coast Mariners ići vrhu A-lige

By admin

Divan Gui Finkler potez stavio Melbourne Victory natrag na vrh A-lige i na dokazu njihove 2-1 pobijediti Central Coast, pobjeda izgledaju kao dugoročni ljudi u položaju.

Pobjeda je s lakoćom rastavila pomorce u četvrtak navečer u Aami Parku, unatoč nedostajućem napadaču Besarta Beresa. Nespretnost je navodena zbog iznenadnog nedostatka albanskog, ali nije važno za pobjedu, a Finkler se snažno pojačavao u njegovoj odsutnosti. Nizozemska Lowy brani put do uspjeha svoga oca kao predsjednika FFA-e. Pročitajte više

Kasna utjeha Matt Simu dali su polugodan izgled, ali Central Coast nikada nisu bili na natjecanju. Marineri su bili nalikovali na maslac dok su prvakinja A-lige lako sletjela kroz obranu. Klinički otvarač pobjede došao je nakon četvrt sata.Oliver Božanić je oduševio potez koji je izbacio Finklera, koji je pucao preko središnjeg leđa i poveo loptu preko Paul Izzoa. Tri minute kasnije, Finkler je zauzeo slobodni udarac.Finklerov dvostruki ponavljao je svoje napore od ožujka ove godine, kada je on, nakon što je napustio Daniel Ruben, osvojio je dva puta kako bi porazili Marinere na putu do njihovog sučeljavanja prvenstva U četvrtak navečer njegovi su ciljevi doveli pobjedu na šestu ravnodušnu pobjedu nad Central Coastom, pogoršavajući truli početak sezone Marinera.

Sim’s 89. minuta zaglavlja nastavila je maršerski rekord od bodovanja u svakom susretu, ali strana Tonyja Walmsleya srušena je na pogrešnom kraju tablice. Bez Berisha, Kevin Muscat je svoj puni debi predao tinejdžerskom talentu Georgeu Howardu, ali napadač je ostao u svjetlu Victoryovog drugog napadačkog talenta.Kosta Barbarouses je bio zauzet, a Oliver Božanić je pobjedio svoju strukturu, ali Finkler je sjao. Ispred 16.669 u parku AAMI, Victory je osigurao da nema šanse ozljeda-vrijeme ekvilizatora. Kevin Muscat je zabio Brisbane Roar da sjedne na vrhu stola na gol razlika, s Roar igrati Melbourne City u petak navečer.