June 17, 2018

Mitch Nichols slobodan je igrati finale A-lige, unatoč dvoznamenkastoj gesti

By admin

Zapadni Sydney igrač Mitch Nichols sučeljava s mogućim sankcijama iz nogometnog saveza Australije, ali je slobodan igrati u finalu A-lige.

Nichols je bio u opasnosti da nedostaje sezonu-decider protiv Adelaide nakon što je citiran od strane nogometnog saveza Australija u srijedu za njegov dvostruki prst pozdraviti Brisbane navijača nakon prošlog nedjelje extra-vrijeme polufinalna pobjeda.F-lige finale finest što potvrđuje model nokautiran Čitaju više

Ali 26- (4. svibnja), što znači da će mu biti dopušteno igrati protiv Adelaide Uniteda u ovogodišnjem sezonskom odlučitelju.

“FFA je tražio odgovor od Nicholsa u vezi s ponašanjem za kojeg se navodno angažirao nakon polufinalne utakmice A-lige 2016. između zapadnog Sydney Wanderers FC i Brisbane Roar FC 24. travnja 2016. godine “, rekao je upravno tijelo.

Ex-Brisbane stalwart Nichols, koji je bio izvan terena u to vrijeme, trčao 50 metara kako bi isporučio ofenzivu gesta i udaranje poljupcima u bazu Roar navijača u nedjelju navečer nakon Wanderers osvojio polu 5-4.Suočen s nizom sankcija uključujući ukor, fino i / ili suspenzije.

Navođenje dolazi nakon što je Roar podnio formalnu žalbu protiv svog bivšeg dugogodišnjeg igrača. “Klub je vrlo razočaran kad vidi sliku bivšeg prvenstvenog igrača i akcije koje je poduzimao prema našim pristašama”, rekao je Roar CEO David Pourre. Međutim, braniteljica Wanderersa Scott Jamieson izašla je u obranu njegov kolega, rekavši kako je Nichols na isti način zacrtao istu zloupotrebu od grupe za posjetitelje za cijelu utakmicu, a umjesto toga je kritizirao Roare da je prvo izvještavao.

“U njemu nije bilo zla bilo kakve vrste…bilo je malo šanse “, rekao je. “Kamp Brisbane Roar izišao je i izjavio nekoliko komentara koje zapravo ne vidim jer su ušli u finale.Neka bude – idi dalje. “