July 29, 2016

Naš novac? Borili se, nismo se predali, zadovoljni srebrnim igračima odbojke

By adam5811

Jedini češki par u konkurenciji osvojio je grupu i krenuo ravno u osam finala. Na Česi izgubio protiv Švýcarkám Betschartové Nina i Tanja Hüberliové prvi set i gubi drugi već 8:13, ali je uspio okrenuti dvoboju i unaprijed. Početna

„Protiv Švýcarkám više s nama izgledao vrlo blijeda, skoro smo pakirali kovčege, ali smo se ustali. Borba je bila naša valuta. Od tada nismo odustali od kugle koju smo učinili s drugim utakmicama. Čak i ako se ne može, pa nismo pokušali biti negativan i voziti pozitivno „, rekao je Hoidarová Kolocová CTK.

Njeno pripravnika trener Lenka Háječková ne prestaju čak i prije najvećeg favorita turnira.Chantal Laboureurova i Julia Sude iz Njemačke eliminirani su u polufinalu.

“Tako je poboljšana. Velik dio misli naslov, ali uspjeli smo se podudaraju i tie-breaku mi počapaly „, rekao je Hoidarová Kolocová. „To je sve što ocjenjuje pobjedu nad Švicarskoj, ali pobijediti Laboureurovou i Sudeovou je super.”

Za Hoidarovou Kolocová i Kvapilova položaj vice-istočne Europe nije najveći uspjeh njihove suradnje, koja je počela prošlog travnja. Hoidar Kolocova pohvalio je bivšeg predstavnika šestogodišnjeg odbojke Kvapilová.

„Ja sam ponosan na nju, kako upravljati, a ne samo vještine i odbojku, ali je također bio psihički jak. Dobro je odigrala cijeli turnir, a svi ne.U polufinalu je bio najbolji na terenu „, rekao je.

Europska srebro par motivacijski pomoć, branje gore svoje povjerenje i Hoidarová Kolocová također se nada da će privući više sponzora. „Mogli bismo napraviti bolje financiraju sljedeće sezone, jer je ove godine bio prilično granica”, rekla je.

Od Latviji Jurmala, poprištu ME, češki igrači brzo premjestiti u Hamburgu sljedeći tjedan od srijede sudjelovali . konačni Svijet ide prema top 12 parova

„proslava nije definitivno vrijeme, želimo opustiti i netko dobro tamo mučiti”, rekao je Hoidarová Kolocová i dodao: „Silver ćemo uživati ​​u tome što beachvolejbalistky koristiti.Mi smo u potrazi za opuštanje, mir koji ne pretvoriti u kupaće kostime i igrati, jer smo ga u sedam utakmica pune zuba. „

Na friških drugog najboljeg Europe mogu očekivati ​​početkom rujna i kućnim navijača. Na području Gutovke u Pragu, Kvapilová i Hoidarová Kolocova trebali bi se pojaviti u prvenstvu republike.

“Ako je to malo zdravlje, baš kao što smo dobro, računamo na to. To je turnir za nas koji je sljedeći vrhunac sezone “, rekao je Hoidar Kolocova