December 14, 2017

Nevidljivi vs. unappreciated. Tko može dovesti ekipu do konačne?

By adam5811

Da li je patiti u četvrtom napadu, on je udario po lošem leđa i drugim modrica, točke prikupljenih u velikim kaznenih minuta. Ovo je vođa tima koji želi napasti naslov? Cut. Play-off 2015 i 37-godišnji Čermak su uskrsnuti. Kometa je već postigla polufinale protiv Litvínova. “Leos je tipičan play-off igrač. To može biti cijela sezona nevidljiv, ali tada je igrao vrlo dobro „, kaže on o njemu njegov Brno suigrač Jozef Kováčik.

Čermak, od kojih je kao kapetan preferira trener Kýhos prije veterana nositelja ton rekord Ptacek i uporan Hanzlik, u završnoj borbi o naslov neodrživ. “Drago mi je što sam ga izabrala”, rekao je trener Brna.

Čermak je sada glavni radni stroj, direktor, strijelac, hecíř.Djeluje tiho van, malo je mokren. „Ne želim govoriti o sebi, pričajmo o hokeju”, odgovara Čermak. „Kada je u pitanju kabini, čini se da ima minutu prije smrti”, kaže Kováčik.

No, kad je gaćice odijelo, Čermak na ledu varira od tihog dr Jekylla na hokej Hydea.

Nije mnogo propustio i mogao je samo gledati na hokeju na televiziji. Bilo je to u ožujku 2005. godine, igrao je slučajno također do polufinala, kada je Liberec centar Čermak udario štapom u oku Pardubice Koukal. Natočio je krv, gotovo slijep. “Zapali su me u njemu, ali nisam reagirao. Bilo je psihički jako teško „, rekao je napadač.

nesretni incident s okom sada povezuje s čovjekom je sada pred svaku utakmicu trese ruku.Litvínov kapetan Michal Trávníček jer je u 1999 juniorski turnir brije gotovo lišen očiju Šveđanin Weinhandl. Također, na njemu je gotovo slijep, za razliku od Čermaka i dalje lijevo oko vidi samo deset posto.

Ventilatori protivnici djeluju jer jedan trenutak na Red Bull, još uvijek ga podsjetiti. Ali navijači Verva ne dopuštaju njihovu vođu.

Spot Records suza, ali kap krvi kodira za Litvinov. “Grass radi dobar posao i to je rezultat momčadi. On je vrlo podcijenjen član ovog dobro šlapajícího strojeva „, kaže bivši kapetan kemičari rimski Vopat.On je model Trávníček u kapetaniji, iako je imao i lijek u Reichelu, Klimi ili Ručinský.

Njezina norma u osnovnom dijelu extraliga je skromna od 17 do 25 bodova. U polufinalu protiv Brna, prvi je pogodio u igri – u 35 godina! “I u ovom dobu ima nešto za naučiti”, nasmiješio je Děčín native i 775 počinje izvlačiti Litvinov snimač. “Trebao bih igrati sa smirenjem, ali nazvat ću dvostruko.” To pripada trećem napadu boraca i u srca obožavatelja. Kad je proslavio rođendan u drugom kvartalu četvrti Pardubice, privukli su natpis koji se odnosi na TV reklamu: živjeti kao kapetan! I oni su tkale “travu”. Dao im je bubanj uklonjen iz benda prije igranja.Da li zlatni novčići dobivaju povijesni naslov? Travnicek je također sanjao o njemu.

“Ovo je sjajna prilika za ovu godinu, ne možemo pustiti.” Ili će sretna točka Čermaka pisati s kometom?