April 19, 2017

New York City FC lehet jobb nélkül Frank Lampard

By admin

után mégis úgy dönt, hogy megnevezni MLS klub City és a ruha őket az angol klub a színek, a klub valóban néz ki, mint egy halványkék utánzata az igazi. És most Frank Lampard, ahelyett, hogy az arc NYFC első évad, marad a Etihad Stadion végéig a Premier League kampány -, mert ez az, amit a Manchester City akart.

A város vezetője Manuel Pellegrini sem tudta megerősíteni, hogy a korábbi Chelsea középpályása költözik New Yorkba a szezon végén, van kilátás a Lampard saga fut be a nyáron.De paradox módon a rendetlenség kínál NYCFC egy esélyt, hogy tegyen valamit, hogy lehet, hogy nem csak megoldani a bet365 kifizetés helyzetet, de szintén egy kezdő nekik legalább néz ki, mint egy erős labdarúgó klub saját identitását.

NYCFC lehetne (ha nincs más titkos szerződés részleteit még meg kell kiderült) nyilvánosan lépni Lampard és gyorsan helyére, a januári átigazolási ablak, a másik „kijelölt játékos” nem linkeket Város . Aki emlékszik a szorongás okozta David Beckham meghosszabbított hitelek LA Galaxy Milánó, tudni fogja, hogy elhagyja Lampard dátumot a NYCFC lóg a levegőben az első felében a szezon, kockáztatja a klub keresi a gyenge és a rászoruló és a rajongók, valamint a labdarúgás média keverjük.Ha New York rajongók úgy érzik elnyomta, a klub is mutatnak némi szolidaritást velük, és hagyja Lampard a pályafutását Angliában.

Nincs hiány a piacképes játékos, aki hajlandó lenne költözni MLS és aki hozna hasonló buzz Lampard. Liverpool Steven Gerrard a legújabb össze kell kapcsolni a lépés az egész tavat, és illik a számlát tökéletesen. Barcelona Xavi Hernandez a közelmúltban megerősítette közel volt New Yorkba költözése során szoros szezonban, és úgy is lehet meggyőzni arról, hogy újragondolják.Sheikh Mansour biztosan nem hiányoznak az erőforrások arra, hogy meggyőzzék az európai játékosokat a karrierjük végére, hogy New Yorkba költözzenek. De a NYCFC más irányba is menjen, és elutasítja a toborzás egész marketing-vezérelt stratégiáját Az öregedő európai csillagok a franchise bet365 kifizetés módok előtt állnak. Kevesen vannak olyan játékosok, akiknek a hatalmuk van A Beckhamnak a mainstream média izgalmát kellett generálnia.Az ügy Bradley Wright-Phillips, gólkirály MLS utolsó szezonban a Red Bulls, egy emlékeztető, hogy egyre fiatalabbak, éhesebb, a külföldi játékosok is pozitív eredményeket.

City egy hatalmas felderítő hálózat, de eddig még toborzott csak a hazai piacon MLS (főleg az expanziós tervezet), majd hozzáadjuk a két nagy nevek – Lampard és David Villa.A jobb felhasználása város erőforrásait az lenne, hogy egyes, a tehetséges játékosok az általuk figyelve világszerte, akik nem szükséges a „mama klub”, de aki excel MLS – akkor is, ha azok nem rendelkeznek sok gazdasági potenciálját.

az egyetlen fontos döntés a klub, hogy nem volt előre látható volt, a Manchester City a linket választja, mint a vezetőedző a magasan értékelt korábbi Real Salt Lake főnök Jason Kreis.Nem lenne frissítő, ha a klub volt használni Mansour erőforrásait, így a 42 éves amerikai a lehetőséget, hogy toborozni játékos úgy érzi, képes lenne, hogy sikert csapata.

Kreis tudja, mire van szükség, hogy nyerni MLS – ő vezette elegáns Real Salt Lake, hogy a 2009-es MLS cím, legyőzte Beckham LA Galaxy az utolsó. Ő volt okos megtalálásában játékos Közép- és Dél-Amerikában, aki beleillik a klub költségvetése és a gyors elhaladó megközelítés.Mivel egyre Bet365 kifizetés hogyan kevesebb pénzügyi megszorítások, nem tudott alkotni valóban izgalmas New York, a város, amelynek szurkolók is bonyolult ahhoz, hogy nagyobb hatással sikeres, vonzó labdarúgó, mint az esélye, hogy a „név” a végén a karrierjét.

Valami kell tenni. MLS már elvesztette egyik franchise, a halálra ítélt Los Angeles csapat Chivas USA. Ők is márkás után – és alárendeltje – egy külföldi klub, mexikói C. D. Guadalajara. A liga aligha engedhetik meg maguknak a NYFC sorozat hiányában azonban csak 11.000 bérletek értékesítését és közvetlen otthon a Yankee baseball park helyett az új labdarúgó stadion egyedi, hogy az eredetileg beszélt, a Lampard saga csak a legutóbbi aggasztó jel.Ez valószínűleg túl késő NYCFC evezni vissza az meggondolatlan branding döntéseket – és adják magukat egy független nevét és nézd – de lehet kezdeni, hogy a dolgok jobbra a labdarúgó első.

eldobás Lampard , NYCFC volna két kijelölt játékos résidők ahogy Európa a januári átigazolási. Ha City Football Group érdekli a kár helyreállításának által végzett Lampard ügy kellene használni ezt a következő hónapban vissza Kreis és hozzon létre egy csapat, amelyik tud valami New York-iak mindig tiszteletben – win.