December 15, 2017

Newmarketov sastanak u srpnju može očekivati ​​da će Usherette biti kraljica svoje modne pista

By admin

Nedavno širenje Dana gospodara na britanskim prugama okuplja se u petak kada je poznata firma šampanjca sponzorirala muški modni događaj tijekom drugog dana Newmarketovog velikog srpskog susreta. Mnogi Turfovi tradicionalni trkaći entuzijasti će stoga dobrodošlicu vijestima da je moderna francuska filly nazvana Usherette oćekivana da se popne poslijepodne.

Usherette, čija je brana ponedjeljak Show, trenirao je Chantilly André Fabre i je već omiljen koeficijent za glavnu značajku u petak u Newmarketu, grupi One Falmouth Stakes. Fabre’s filly pokušava podići hat-trik glavnih nagrada u ovoj sezoni u Engleskoj – već je osvojio Dahlia Stajališta u Newmarketu i vojvodstvu Cambridgea u Royal Ascotu.To su bili natjecanja u grupi Two, ali Fabre je dugo vjerovala da njegov izvanredan miler može doći do vrha. Usherette, četverogodišnjak, imao je sedam utrka i osvojio ih šest, uglavnom s davanjem u tlo. Njezin jedan poraz bio je na dobrom putu u jednoj grupi u Deauvilleu prošlog kolovoza. Dobitnica je tada bila Amazing Maria, koja je tri tjedna ranije pobijedila na Falmouthu 2015. godine.Usherette je, međutim, osvojio rezultat 1-1 kada je pobijedio u Dahliji, a Amazing Maria ponovno na trećem mjestu. David O’Meara, trener Amazing Maria, izjavio je u nedjelju kako se nada da će njegovo preraspodjeljivanje vodstvo u petak – sve dok se znatna kiša ostane dalje. “Što je brže tlo bolje za našu podlogu”, izjavio je. Mary Maria završava nepobjedivom rekordu Ervvjaje u Prix Rothschildu. Opet, upozorio je trener North Yorkshire, Falmouth se oblikovao kao vruća utrka svuda. Aidan O’Brien će voditi Alice Springs i možda Ballydoyle, koji su među 12 unosa. Godolphin bi mogao imati i druge trkače osim Usherettea.Jeremy Nosedin Nemoralia, drugi u koronizacijskim kolicima u Royal Ascotu, također se može podudarati. O’Meara će vjerovati da prognoze suhog tjedna koji će se izgraditi do i za vrijeme srpanjskog sastanka čvrsto držati. Tako će Marco Botti, koji trenira još jedan ozbiljan kandidat za Falmouth, Euro Charline. “Vrlo je dobro iu redu”, rekao je Botti. “Zvučna površina je ono na što je najbolje.Očekuje da će Frankie Dettori ili Andrea Atzeni udružiti svoju glogicu. Dermot Weld je u nedjelju u Naasu rekao da je njegov dvojak Derby heroj Harzand uživao u sredini prije nego što bude pripremljen za jesensku kampanju.

Prijestolnica de Triomphe u Chantillyu u listopadu, za koju je Harzand drugi favorit na oko 6-1, dugoročni je cilj za Aga Khan u vlasništvu colt, dobitnik Epsom i Irish Derbies. “Harzand je uživao u laganom tjednu i prvi put jučer je vozio”, rekao je Weld. “On je na odmoru i dalje i dalje.”

Sin Sea Stars, koji je bio osvajač američke vojske Ranger na Epsomu, postao je 18. konj koji je osvojio obje utrke kad je vidio Idaho treći na Epsomu) u The Curragh.On je peti konj koji je osvojio dva klasika za Aga Khan nakon Shergar (1981), Shahrastani (1986), Kahyasi (1989) i Sinndar (2000).