July 29, 2016

Njemački rally osvojio je Tänk, a Ogier je bio na svjetskom prvenstvu

By adam5811

Tänak u Fordu preuzeo je vodstvo u sedmoj fazi u petak, au ostalih 14 testova nije dopustio nikome da se spusti. WRC postigao dvadeset i devet estonski drugu pobjedu nakon lipnja talijanskog relija na Sardiniji. “Lijepo je. Drugi na asfaltnim linijama u Njemačkoj završio je Nor Andre Mikkelsen s citroenom, koji je izgubio Tänaka 16,4 sekundi. Daljnjih 14 sekundi natrag je tri puta dobitnik Ogier, čiji je treće mjesto bilo je dovoljno da se vrati voditi prvenstvo.

Njegov najveći rival Neuville morao povući iz subotnjeg drugoj fazi zbog uraženému upravljačem njegova Hyundai.Danas, iako je belgijski s velikim gubitkom rally natrag, ali nije dosegla čak do točke konačnog snage fazi.

„Nakon što je Thierry ispao iz igre, morao sam ići do maksimuma. Što se tiče prvenstva je dobar rezultat „, rekao je četiri puta svjetski prvak Ogier i Ford. Osvojio je 17 bodova za dobro, vodeći tri poena prije kraja prvenstva. Oba vozača su na licu mjesta upravo ispred Njemačke, ona je govorila u prilog Neuvilleův većeg broja osvojio skupu.

Kako se boriti za naslov, ali također može razgovarati s Tanaka, koji je treći sa udaljenosti od 16 bodova za Neuville. “S današnjim 25 bodova, ne vidim razloga zašto se ne možemo boriti za cjelokupno vodstvo.Nećemo predati, ali mi i dalje za pobjedu „, rekao je estonski.

Kopecký procurila u MS točkama 48.1 sekundi, koji je izgubio po deseti Erica Camiliho. Francuz je gurnula člana Škoda tima i drugo mjesto u WRC sekundiKopecký završio iza drugog vozača u Fabia Tidemand Ponta iz Švedske, čiji je treće mjesto u kategoriji bila je dovoljna da osigura naslov svjetskog prvaka.

„Naravno da sam razočaran jer sam mislio da sam najbrži ovdje. Šteta peh sa puknuća „, rekao je Kopecký trenutak subotu petnaestog brzinca na kojem je morao promijeniti probušenu kotač i izgubio više od dvije minute.

Nakon sedam tjedana pauze, prvenstvo će se nastaviti rad jedanaestom Catalunya Rally.