April 22, 2019

Norwich elvesztette a legjobb helyet, mint a Chris Martin Fulham harci visszacsapó sapka

By admin

Alex Neil 15 percnyi elveszett koncentrációra mutatott, mivel a Norwich City eldobta a két gólt és a csúcspontot a bajnokságban a Fulham után.A Kanári-szigetek 2-0-os volt, és látszólag gyalogolt a győzelemre, de Fulham visszahúzódott, és 2-2-es döntést hozott, így Neil frusztrálta magát, és játékosai „dühösek magukkal”.

Norwich elindult egy páron Graham Dorrans büntetései, de Stefan Johansen és Chris Martin második félidős sztrájkja azt jelentette, hogy egy mobil fogadás pontot rendeztek, és a Newcastle 2-0-as győzelmének köszönhetően a Barnsley-nél, a második helyen. – Félidőben mondtam: „Ne üljön vissza” – mondta Neil, miután megnézte őket, hogy csak ezt tette. „És a furcsa dolog az, miután elismertük a második célt, hogy visszafelé fordultunk, és ismét fenyegetővé váltunk.” Futball-liga kerekítése: Dwight Gayle dupla segíti a Newcastle-t a tetejére További információ

Mindkét csapat elment gyorsan, de Norwich volt az első, aki áttörte a 18. percet.Jacob Murphy belépett a területre, leesett Scott Malone kihívása és James Linington játékvezetője felé. Nagylelkűnek tűnt, de Malone nem mutatott tiltakozást, talán azt kívánta, hogy kedden reggel nem jött ki az ágyból. Dorrans a cél közepén tartotta a büntetést a legmagasabb tétlenséggel. Nevezetesen a Fulham menedzser, Slavisa Jokanovic nem nyújtott be panaszt.Egész idő alatt az irritáció nőtt az állványokban, alig meglepő, mivel a hazai rajongók nem látták a bajnokságot a szezon nyitó napja óta Newcastle ellen. \ T Linington felé, aki egy másik büntetést ítélt oda, mint Cameron Jerome valahol a szerencsétlen Malone közelében. Lehet, hogy enyhe vontatásra került az ing, de nem mobil sportfogadás volt elég meggyőző ahhoz, hogy elfojtsa az állványokból érkező zűrzavart. Ezúttal Dorrans eltemette azt David Button kezelőnek.

Félidőben egy férfi javasolta a barátnőjének a PA bejelentőn keresztül, de a nagyszerű romantika szelleme ösztönzi Fulhamot? Hasonlóan a javaslathoz, a válasz igen volt, mivel a házigazdák a második felében megváltoztatták az embereket.Jokanovic azt állította, hogy félidőben azt mondta, hogy „semmi különös”, de biztosan úgy játszottak, mint egy csapat a robusztus beszélgetés végén. Johansen egy szabadrúgással leeresztette a sávot, majd szerencsés módon visszahúzta a célját, Martin lövöldözte a norvég vállát.

A tömeg most felkelt, Fulham sokkal több bizalommal és céllal mozogott, majd a 66. percben kiegyenlítettek. Dorrans középpályán hagyta el a labdát, Johansen a büntetőterület bal oldalán maradt Martinhoz, és otthagyta otthonát. Miután az első hat Fulham előadásában nem volt pontozás, ez volt a Derby-kölcsönző második egymás utáni mérkőzésein.

Norwich visszatért a játékba, de nem fogadás bónusz tudott nyerni.Mindazonáltal Neil nem volt túlságosan aggódó Newcastle mögött való lemorzsolódás miatt. – Amíg itt vagy, és körülötte a karácsony körül, még mindig van esélye – mondta. Az egyik gyanúsított, hogy ez nem lesz az első alkalom, hogy a két kedvenc a promócióhoz cserélje a vezetőt.