June 17, 2018

NRL podupire Bet365 na suparničku finalu unatoč žalbi Storm

By admin

Matt Cecchin je imenovan za suparnika u nedjeljnom NRL Grand Finalu unatoč pritužbi Melbournea nakon njihovog prethodnog osvajanja preko Canberra prošlog tjedna. Cecchin je doživio vatru i od Storma i šefova suparnika Tony Archer je u ponedjeljak nakon što je kapetan Melbournea Cameron Smith napravio pokušaj pretvorbe s pogrešno širokog položaja Bet 365 prošle subote.Kieran Foran se vratio u NRL kako bi objesio na istragu jedinice integriteta Više

Međutim Archer još uvijek naziva Cecchina kao glavni sudac, koji ga je surađivao s iskusnim Ben Cumminsom za odluku Melbourne-Cronulla na stadionu ANZ. Archer je kazao kako je dužnosnici trebali bolje paziti na Cecchina prošle subote.

“Mi “Stavit ćemo ruke kada napravimo pogrešku”, rekao je Archer za AAP. “Za nas je to bio nekakav gubitak tima.Očito je to bilo jedinstvene okolnosti. Pokušaj je Bet365 postignut, morao je to provjeriti, a bilo je i fracas koji su se dogodili iza njega.

“On je fizički izašao da je očisti, ali se nije vratio na prvobitni položaj. moramo se brinuti za njega bolje kao tim i ne dopustiti da se to ponovi. “Cecchin, koji će služiti samo njegov drugi sudac, priznao je da je nervozan zbog moguće sjekire nad njegovim neugodnim gafom, no obećao je a ne da se ista pogreška.

“To se nikad prije nije dogodilo, a služilo je više od 400 igara”, rekao je. “Slijed događaja i načina na koji se taj pokušaj razvio, jedan je znao da se to dogodilo. Ali zato što Bet 365 učimo – i učim iz mojih pogrešaka, to je jedna stvar koju vam mogu obećati.To se neće dogoditi tijekom vikenda. ”

Archer je rekao da Cecchin i Cummins, koji su prošli tjedan bili glavni suci u oba preliminarna finala, bili su službenici u NRL-u. “Oni su oboje bili tamo prije, znaju što da rade. No, jako su se igrali u polufinalu, pa se u tom velikom finalu bavim u dva suparnika “, rekao je. Sharks su neporaženi u četiri utakmice koje je Cecchin ocijenio ove godine , dok je Oluja podijelila Bet365 svoje šest igara pod njegovim satom.