December 14, 2017

Odbaci zapis. I drugo mjesto je izvanredno, kaže trener Budinški

By adam5811

Decin ponavlja 2. godinu 2006/07, kao što je polirana ravnotežu između 31/13 do 32/10.

„Drugo mjesto je za ovaj tim i nešto kluba posebno. Teško da bilo tko očekuje da bi to moglo razvijati na ovaj način, ali koncept cijele godine smo ga zaslužili „, kaže trener Decin Pavao Buda. „Mogu uzeti u obzir da smo zadržali samo 10 poraza u dijelovima.”

Ako gore Decin ima samo Nymburk, čija kvaliteta Češka natjecanje za poredak patuljaka, ovo je veliki posjetnice Buda stranka.

i znam da čak i gledateljima koji su zasićeni putem ovog bez Sportski centar. Često je izgubio više od tisuću gledatelja. „Izgubili smo neke utakmice koje nismo, ali opet, osvojili smo nešto što nitko nije očekivao.Povremeni ljubitelji ispad neće oprostiti „, kaže Jan Jelinek stožer.

uspio američki angažman brzi playmaker Tucker, s prosjekom od 14 poena bio najbolji strijelac tima i uključiti ga treći među trojkaři širom NBL sa stopom uspješnosti od gotovo 47 posto. Unatoč prosjeku deset točaka dobiti čak Vyoral kapetana i Houska Jelinek.

„Sada moramo odmaknuti od činjenice da smo stekli odličan .místo 2 u osnovnom dijelu, jer kad play-off odluke o uspjesima i neuspjesima, „apelira Buda.

u doigravanju udario sedmu jedinicu u Ostravi, počinje u nedjelju u šest navečer kod kuće. Kada polufinale Upoznaje se čini da Prostejov, što je potakne na ušće.

„Dok Ostrava ozlijeđenih igrača, ali i dalje će biti teško.Pogotovo za njih smo dobili lekciju koju imamo na umu, „prisjeća se nedavne oklijevanja 67:88 pivot Jakub Houska, što je na kraju osnovnog METU svod preko tri tisuće nastřílených bodova za Decin. “U četvrtfinalu moramo zadržati kućnu okolinu, koncentrirati se i voditi profesionalni nastup. Ne možemo reći da su sedmi i jednostavno ih pobijedimo, tako da ne rade u sportu. Ali ako ćemo igrati kao što možemo, možemo to učiniti. „

Ústecká Sluneta završio prošle godine kao šesti. “Bio je to moj osobni cilj barem ponoviti prošle sezone plasman. Imamo posve novu momčad, tako da je 6. mjesto fantastično. Mi smo tamo gdje smo htjeli biti “, voli Martin Stavel. Samo saldo zrcaljeno je prošle godine, ove godine 19/23, prošle godine 23/19.Najbolji strijelac Usti postao je, zahvaljujući 17.9 poena Vette je NBL je drugi među trojkaři uspjeha s 47,4 posto.

četvrtfinalu započeti u Prostejov Usti subotu. Samo tjedan dana nakon što je izgubio 69: 100 temeljnu završnicu. “U drugoj polovici Prostějova okrenuo je veći stupanj prijenosa. Nismo htjeli odustati, ali imamo neke zdravstvene probleme “, rekao je Stavl. “Moramo ući u skupinu.”