March 28, 2019

Olimpijada u Canberri prihvaća neusklađenost FFA kupa s FC Sydneyjem

By admin

Canberra Olympic zna kako će pobijediti divove A-Lige Sydney FC za mjesto u odluci FFA kupa.

“Najbolja šansa koju imamo je ako dođu do pogrešnog ili na pogrešnu noć, ”smijao se trener Frank Cachia.

” Možda možemo učiniti nešto na Facebooku koji kaže da igramo u srijedu i da se pojavimo u utorak. ” Jones kao novi glavni trener A-Lige Pročitajte više

Olimpijski je sljedeći mjesec rezervirao polufinalni datum s Sky Bluesom u glavnom gradu s posljednjom pobjedom 1: 0 nad viktorijanskom snagom Green Gully u Deakinu Stadion.

Kapetan i vratar-veteran Angelo Konstantinou u 95. minuti kažnjen je penalom kako bi poslali domaće prvake u posljednje četiri – prvi ACT tim koji je to učinio.

A oni to je učinio sa samo 10 muškaraca, nakon što je Adam Rogić – brat Socceroosa i Celtic veznjak Tom Rogić – poslan na dvije žute karte na oznaku sata.

Canberra, slavi svoju 60. godinu r, posljednji su klubovi na samom početku natjecanja, s Melbourneom Victoryjem u Melbourne Cityju u drugom polufinalu.

Njihov sukob s Sydneyjem bit će prvi protiv A-lige. “Nema apsolutno nikakvog načina da se Graham Arnold boji Canberre Olympic”, priznao je Cachia.

“On zna da ima kvalitetu i da će imati dodatnih četiri tjedna priprema i A-Liga započinje.

“Igramo A-Ligu kada su na vrhuncu, ali bez obzira na to, mi ćemo dati dobar račun za sebe.

“Ovi momci su već ispunili toliko snova za klub i za regiju.”

Konstantinou je rekao da se ne boji igrati klub kao što je FC Sydney.

37-godišnjak koji vodi lanac teretana u ACT-u, upravo se vratio iz Australije na FIFA Futsal Svjetsko prvenstvo u Kolumbiji.

svira za Australiju – uvijek smo na licu mjesta “U noći, bilo tko može pobijediti.”Što kažu da su bolji?

“To su velike igre, ali imamo uvjete u Canberri, oni moraju putovati, a mi imamo stvarno dobar tim koji zajedno gelira. “Facebook Twitter Pinterest James Troisi pucao je na gol tijekom utakmice FFA kupa protiv Bentleigh Greensa.Fotografija: Quinn Rooney / Getty Images

Melbourne Victory je u Melbourne Cityju postavio polufinale FFA Cupa nakon što je u utorak navečer nadvladao neodoljivu ekipu Bentleigh Greensa u četvrtfinalu. Marco Rojas i drugi poluvrijeme Jamesa Troisija bili su dovoljni za pobjedu da održe svoju obranu kupa.

Ali kako bi napredovali do drugog poluvremena, Kevinu Muscatu će trebati pobijedili su svoje protivnike u gradovima nakon remija za posljednje četiri parove dvaju klubova.

S polufinalom zakazanim za dva datuma krajem listopada, to znači da će se Melbourne A-League sastati samo nekoliko dana Nakon prvog susreta A-Lige u sezoni.Tim Cahill debitira u Gradskom RTA kupu, Sydney FC lako pročitaj više

Drugo polufinale spojit će Canberra Olympic, koja je pobijedila Green Gully u utorak 1: 0 i FC Sydney.

Na Kingston Heathu, Bentleigh je na sat vremena odgovarao divovima A-Lige, frustrirajući ih ispred rekordnih 3.754 s. Njihov otpor ustao je na 63 minute, kada je Victory ukrao posjed i vodstvo.

Leigh Broxham je dobro osvojila loptu, svirajući u Oliveru Bozaniću koji je prešao za Rojasa Kući na stražnjem mjestu.

Pet minuta kasnije Muscat je imao svoju drugu i određenu razinu sigurnosti.

Troisi, najpoznatiji napadač Victory, okrenuo se od svog markera nakon kratkog vremena. promašio je golman Ryan Scott.

Srdačan skretanje s Troy Ruthven-a i prečku moglo bi vidjeti da je štrajk zabilježen kao vlastiti gol.

Zeleni su se pokazali vrijednima. protivnici, ali nisu uspjeli ozbiljno osporiti cilj Victorya unatoč njihovoj organizaciji.

Muscat je rekao da još nije bio uzbuđen zbog veze s Gradom, nakon onoga što se pokazalo kao borba za ruku za komad noćne utakmice. >

“Bilo je to pitanje da ih moramo razbiti i pobijediti u igri”, rekao je.

“Učinili su dobro kako bi ugušili bilo koji intenzitet…napokon smo to dobili malo kasnije nego što bi nam se svidjelo. “

Premlaćeni trener John Anastasiadis izjavio je kako nije mogao kriviti duh svojih igrača, ali su im noge istrčale.

Od početka smo postavili plan i to je uspjelo da se to učini “, rekao je.” Druga polovica, htjeli smo, ali ako pogriješite, timovi poput Victory će vas teško kazniti. ” p>