April 22, 2019

Pep Guardiola tagadja, hogy Lionel Messi-t aláírja, de szeretné

By admin

Pep Guardiola ragaszkodott ahhoz, hogy nem próbálta aláírni Lionel Messi-t a Manchester City-nél, de azt mondta, hogy ha az argentin úgy dönt, hogy elhagyja a Camp Nou-t, ő lesz azok között, akik várják a sorban.

< p> „Nem hívtam Messi-t, mert azt akarom, hogy sok éven át Barcelonában játsszon” – mondta Guardiola, és itt válaszolt a helyi médiában. – Remélem, véget ér a karrierjének. De talán egy nap a fiú úgy dönt, hogy valahol máshol akar játszani. Talán azt akarja, hogy a gyerekei angolul tanuljanak, nem tudom.És ha ez megtörténik, amit sportfogadás bónuszok remélem nem fog, akkor lesz egy négy, öt vagy hat klub listája, akik alá akarják írni. ”Szeretem a Barcelona-t – és Pep Guardiola is – mondja Luis Enrique.

A Guardiola észrevételei arra válaszoltak, hogy mit lát neki kampányként, és egy olyan napon tépte fel a hangot, amely egyébként a kölcsönös elismerésről és szeretetről szólt. Itt volt keserűség és fájdalom.

A katalán El Mundo Deportivo sportújság, amely a klub elnöke, Josep Maria Bartomeu közelében van, már régóta a Guardiola ellen lépett fel, egy olyan részeként, amelyek az a Johan Cruyff korszak. A korábbi vezetőt azzal vádolta, hogy megpróbálta ösztönözni a játékosokat a klub elhagyására.Egy hónappal ezelőtt a Messi és a Neymar képe mellett az első oldala „Nem tetszik ez a Pep” címmel futott.

De vajon megkérdezte-e, hogy nyáron hívott-e Barcelona játékosokat, Guardiola azt mondta: „Nem, Még nyáron sem hívtam egyik Barcelona játékosát sem. ”Folytatta:„ Tudom, hogy vannak olyan csaták, amelyek elvesznek, mielőtt internetes fogadóirodák elkezdenek a klubban. Ezt már évek óta ismerem. Jól ismerem ezt a helyet, de jó lenne, ha az emberek megnézték a [történet] különböző verzióit. ”Facebook Twitter Pinterest Lionel Messi a Pep Guardiola-val, a Bayern edzője alatt. Fénykép: Kai Pfaffenbach / Reuters

„Mindig is tisztában voltam Thiago-val [akit Guardiola írt alá Barcelonától a Bayern Münchenhez.] Mindig játszani akart. Ügynöke a bátyám, és aláírtam.Két-három évvel ezelőtt [még mindig a Camp Nou-nál] neveztem Neymar-ot, hogy Barcelona aláírjon. Aztán, amikor New York-ban voltam [miután elhagytam a klubot], kiderült, hogy kétségek merültek fel az aláírást illetően, és az apját hívtam. De azt mondtam neki: „Ha megvan az esélye, hogy aláírja a Barcelona-t, tedd meg.” Az apja megerősítheti, hogy.Az arsenálnak ki kell küzdenie, hogy megtartsa Mesut Özil-t és Alexis Sánchezot, mondja Wenger További információ

“Én ismételje meg: nem neveztem Messi-nek, Suárez-nek, Neymar-nak, Busquets-nek vagy Iniesta-nak. Ter Stegen egy másik eset. Játszani akart, aztán úgy döntött, hogy marad. Olyan kapusra volt szükségünk, mint ő, és aláírtuk a Bravo-t. És ha valaha is hívok egy Barcelona játékosot, az azért lesz, mert nem játszik. És jogom is lenne.Barcelona hívja a játékosokat is. ”

Guardiola befejezte a válaszát, de ahogy a következő élő fogadás kérdésre kérdezték, hozzátette az újságírókat, akik a történetet írták:„ És ha nem hisznek nekem, jól vannak kapcsolataik az elnökkel, Bartomeu úrral, és megvan a számuk, így talán felhívhatják őt, és jobban elmondhatja nekik a történetet, mint én. ”