December 6, 2017

Philadelphia 76ers vodi Ben Simmons s No1 pick u NBA nacrtu

By admin

Ben Simmons je otišao iz Down Under na vrh NBA nacrta, a slijedili su rekordni broj međunarodnih igrača. NBA nacrt 2016: Ben Simmons odabrao No1 od Philadelphia 76ers – kao što se dogodilo Pročitajte više

U Philadelphiji 76ers je u četvrtak navečer uzeo australsku momčad s brojem 1, što ga čini prvim rekordnih 14 međunarodnih igrača izabranih u prvom krugu. Gotovo polovica izbora u krugu 30 poena bila su Simmons se popeo na pozornicu na zvuk uzvikiva iz gomile ispunjenog Phillyjem, nadajući se da bi mogao okrenuti 76ers.

Pojedini su bili prvi austrijski (Utahski centar Jakob Poeltl, No9 u Torontu), najviši grčki igrač koji je ikada izradio.

Nedugo nakon što je ista publika bila uglavnom tiha, dok je nacrt ispunjen nepoznatim imenima. (Georgios Papagiannis, br. 13, Phoenix, prava koja se bavila Sacramentom), dva Hrvata (Dragan Bender, No4 na Feniks i Ante Zizic, No23, Boston) i dva igrača s Kariba (Buddy Hield, Bahami, No6 u New Orleans;

NBA je rekla da je odabrano 26 međunarodnih igrača, nadmašivši rekord od 21 postavljenu 2003. godine.

NBA i Skal Labissiere, Haiti, Neki od međunarodnih igrača neće doći u NBA sljedeće sezone, a možda i nikad neće. Simmons bi mogao biti spreman zvučati. Philadelphia je uhvatio svestrani 6ft 10in naprijed LSU koji je u prosjeku imao 19,2 boda, 11,8 skokova i 4,8 pomaže postati jedini igrač u povijesti Southeastern Conferencea koji će završiti u prvih pet u sve tri kategorije.

On dolazi s nekim pitanjima – pokazatelj – ali previše potencijala za 76ers da prođu svoj prvi No1 pick od uzimanja Allen Iverson prije 20 godina. “To se čini iznenađujuće, iskreno”, rekao je Simmons. “Ne mogu ni – noge mi se tresu dok sam bio na pozornici.” Philadelphia obožavatelji koji su napravili put u Brooklyn’s Barclays Center glasno su zavirili u izboru u nadi da će im Simmons pomoći da se kreću naprijed nakon tri desetak sezonskih sezona, uključujući i završetak od 10 do 72 u 2015-16, što je samo igra bolja od najgore ikad u rasporedu od 82 igre. Posljednji No1 pick iz LSU-a bio je Shaquille O’Neal – koji će biti pohranjen u Naismith Memorial Hall of Fame zajedno s Iversonom u rujnu. Los Angeles Lakers, koji je drugi po redu za drugu godinu za redom, uzeo Duke’s Brandon Ingram, koji je u prosjeku 17,3 bodova kao ACC brucoš godine.On je najnoviji mladi igrač u momčadi koja će započeti život bez umirovljenog Kobe Bryant sljedeće sezone. “Ja ću samo biti ja”, rekao je Ingram. “Sve što mogu učiniti da utječem na igru, bez obzira što trener treba da učinim, učinit ću to.” Boston Celtics potom je počeo punu noć odabravši Kaliforniju naprijed Jaylen Brown.Boston je imao osam pijucica u dvobojnom nacrtu, počevši od onog koji je nabavio iz Brooklvna u 2013. u dogovoru koji je Kevina Garnetta i Paul Piercea poslao mrežama. Bender je završio vožnju tri ravna freshena kada su Suns je odabrao 7-1 naprijed koji je profesionalno igrao za Maccabi Tel Aviv. Milwaukee zaokružio prvih 10 s Thon Maker, izvorno iz Južnog Sudana, a Orlando slijedi s Domantas Sabonis, čija su prava brzo se bavio Oklahomom zajedno s Victorom Oladipom i Ersanom Ilyasom za naprijed Serge Ibakom. Minnesota Timberwolves koristio je No5 pick na Providence mlađem Kris Dunn, dvostruki Defensive Player godine na Big Eastu koji je trebao bi lijepo pristajati za novog trenera Tom Thibodeaua. Nekoliko najboljih strijelaca na nacrtu je otišao s New Orleansom koji je zgrabio All-American Hield iz Oklahome, a Denver je u No7 stigao u Kentucky brucoš Jamal Murray.

>

Denzel Valentine iz Michigana države, igrač Associated Pressa godine, osvojila je 14. mjesto u Chicagu kako bi zatvorila lutriju.No, to je bilo rijetko dobro poznato ime u to vrijeme, kako je Papagiannis izišao u 13. mjesto u Phoenixu – izlazeći iz gomile na tribinama u blizini stupa na kojem je bila okružena grčkim zastavama – s Španjolskim Juanom Hernangomezom koji je odlazio u Denver 15. i Čak su i oni bili iznenađeni kad su čuli njihove nazive koje je nazvao povjerenik NBA Adama Silver.

“Nitko nije očekivao”, rekao je Yabusele. “Vidim (kamere) dolaze blizu mene, vidi moje ime.Zato sam bio iznenađen što sam ovdje, ali bio sam sretan. “Labissiere, koji je igrao s Murrayom ​​u Kentuckyju, jedva se ušuljao u prvom krugu nakon što se smatra potencijalnim lutrijskim pickom.

“U početku bilo je teško, ali jedno o liga, jedna stvar o svima nama sada, sve počinje za sve nas”, rekao je. “Svi počnemo krenuti jednom kada dođemo do te razine. Ja sam uzbuđen da idem na posao. “