March 22, 2017

Počevši iznova: AFL sezona počinje krug karakterizira kontrasta

By admin

Iako je svibanj biti teško borio natjecanje između dvije najbolje podržava klubova u Carlton i Richmond, to je lamentably niskih udjela. U smislu estetike za nadstrešnica igra, to je malo kao Kenny G radi retrospektivu Milesa Davisa Vrsta Blue.AFL uoči sezone: Divovi očekuje da hoda visok sa buldoga i Swans | Russell Jackson Opširnije

Na drugom vrstom Blue, Carlton tragedija u dobi u komediji kada su imenovani Mick Malthouse i umro kad je šala više nije bilo smiješno. Teško je zamisliti kako IKON Parka Augijeva štala može biti očišćena, ali je prošle godine njegova zamjena Brendan Bolton pojavio vidno sretan u otvorenim metlu kroz kluba.U rekavši da je „vidno oduševljen” Čini se da mu je zadana postavka.

Carlton Uprava lista istovremeno je izraz optimizma i čin očaja, opet predstavljao prošlog ljeta s poslušne putovanje natrag u GWS dobro. Dva bivša divovi – Kaleb Marchbank i Jarrod Pickett – debitirat će u mornarsko plavoj boji na MCG četvrtak

Gdje Carlton premašila očekivanja prošle godine, Richmond živi dolje na njih.. Damien Hardwick je zrak čovjeka koji nikada nije izgubio apetit za otkriće, to je samo da on drži otkrivaju istu stvar: njegova ekipa nije sasvim dovoljno dobar.Richmond je sada klub koji rijetko dobiva bolje ili lošije, umjesto pronalaženju novih načina da ostanu isti.

Razlika je u četvrtak može biti kontrastne Richmond ključ pozicija igrača na oba kraja zemlje. Na jednom kraju je Alex Rance, s licem na posudbi iz sjajnog časopisa i ublaženo povjerenjem. Na drugi stoji šarmantan skitnica Jack Riewoldt, čije ponašanje u igri čini se razlikovati između „kratkim tinejdžer razgovora za posao nije stvarno želite” do „čovjek pokušava usmjeriti promet u gradu u kojem on ne govori lokalni jezik”.On je zabavno gledati i teško ne baraka za

u petak navečer u igri je još da se baca vrste kontrasta da bi za velike umjetnosti. podnositelja Bulldogs’ 2016 premijerski pobjeda i pobjede nad nevoljom je podiže, no niz poraza i De Goey veliku razočaranja posjetili na Collingwood u posljednjih nekoliko godina bili potpuno očaravajući također. Potpisivanje svrake Chris Mayne i Daniel Wells na ugovore s više godina baš i nije riješilo problem, ali to može učiniti stvari smješnije.

To se kao da je Travis Cloke pao iz ljubavi Nathan Buckley prije nekoliko godina.U Buckley obrani, Cloke je kratko obožavatelja za mnogo njegove karijere, ali Buldog trener Luka Beveridge može biti u mogućnosti pronaći put do trapav naprijed srca kroz duhovit Dr. Seuss metafora, ili „Wocket u džepu”. Cloke će biti jedan od zanimljivijih priča za buldoga, uz daljnji razvoj Tom Boyd.

ih imat će prednost i neće biti povratka Bob Murphy početkom ove sezone.Ako su buldozi su imali osjećaj kazalište uskladiti tu povratničku trenutak nastupni Veliki petak učvršćenje protiv Sjeverne Melbourne, to bi mogao biti na vrhu samo otkrivanjem mramornog kipa od Murphy stoji na noge Ted Whitten – nešto što je podsjećalo na Pieta u kojoj je Krist uzima ROM križ i oplakali svoje majke.

Ipak, vrhunac otvaranja kruga je vjerojatno da će doći iz Etihad stadionu u subotu poslijepodne kada su dvije ekipe koje trenutno rade pod najdužih Premiershipa suše izgledaju pružiti svojim navijačima s najmanje dalekometni prognoza kiše.Oba Melbourne i St Kilda predviđa se da će se najvjerojatnije timovi izvan prošle godine top osam oluja svoj put do finala ove godine. To će biti Melbournea vezni red i St Kilda je ključnu poziciju igrača koji rade teške lifting.

demona težak mladi vezni Jack Viney, Angus Brayshaw, Clayton Olivera, Christian Petracca i Dom Tyson imati luksuz djeluje pod ne samo igre dominantan ruckman u Max Gawn, ali i tutorstvom četiri puta glog Premiershipu veznjak, Jordan Lewis. U međuvremenu, St Kilda učinkovito dodaje Jake Carlisle na popis ključ-pozicije igrača koji su već uključeni Nick Riewoldt Josh Bruce Paddy McCartin i Tim Membrey.Bivši buldog Koby Stevens, svježe iz slomljenog srca nedostaju povijesni Premiershipa, će biti u potrazi za sebe uspostaviti kao dio svetih najnovije hvataljka za nogomet folklore.West Coast Eagles negiraju tvrdnje o raširenom kulturom tim lijekovima Opširnije

< p> od prošlogodišnjih finalista, treba se rano čitati o tome kako su divovi upravljati uzvišene očekivanja s teškom zadatku prvo gore na Adelaide Oval. Zatvoriti krug također ćemo vidjeti koliko dobro će Geelong nositi gubitak stotine igara u vrijednosti od prvoligaškog iskustva u tome što bi se moglo pokazati lukav zadatak na stadionu domena protiv modnog brenda Dockers.

Prošle godine mačke su bile Natjecanje je drugi najbolji obrambeni strani.Da je obrana međutim izgleda krhkije bez Cory Enright. Koliko god Zach Tuohy će toplo usvojen od strane vjernika Mačke, on je manje uvjerljiv kao njihov Enright faute de mieux. Fremantle dolazi od onoga što je bilo, statistički gledano, najveći pad od milosti u povijesti igre.Nemojte se iznenaditi ako počnu sezonu u pozitivnije nego blagom gubitku 10-ekipu eventualnih premijera u prošlogodišnjem otvarač.

No, ako želite dokaz da je ljubav nogometno je zaista čudno, usuditi se MCG u subotu navečer vidjeti Essendon se na glog, ili točnije stop by kape-lock-mode prigodna robnoj stalak za kampanju „comeback”, slijedeći put njihovi igrači su zabranjene za borbu protiv dopinga povrede.

Što neće biti čudno biti će buka u polumraku večer koja pozdravlja povratak univerzalno volio Hawk, Jarryd Roughead.30-godišnjak je kazao kako je njegova nedavna panika rak mu je dalo novu perspektivu na život i pružio inspiraciju, ne samo za svoje suigrače, ali svatko tko prati igru. Roughead ima velikodušnost duha koji je neposredan i izravan. Za sve svoje greške – i postoje mnogi – kada je kuhana dovoljno dugo, nesvodivi srž naše ljubavi za igru ​​može se naći u priči o Roughead, te u nadi da dolazi s jednom starta.