April 19, 2017

Prijenos prozor je vesela go-round da nitko ne može sići

By admin

Ne tema pa je nettled Van Gaala od svog dolaska u United kao sugestiju da mu kluba ljeto politika prijenos lijevo kratko obrambeni poklopcem i, s obzirom koliko često Sjedinjene spašeni po izvrsnosti David De Gea ove sezone, to je teško je vjerovati da je stvarno kao zadovoljna njegovu obranu kao što je napravljena, ali opći smisao je zvuk jedan.

Možda je prirodno samo u ligi u kojoj je pohlepa ima s vremena na vrijeme kao vrlina, u kojoj dubina džepa je najvažniji faktor u određivanju gdje jedna strana će završiti, u kojoj rok za prijenos je došao dan da se čini veći profil događaj od finala Liga kupa, ali Premier liga je postao mjesto u kojem je rješenje za gotovo bilo koji problem je kupiti više igrača.

pojam treniranju čini gotovo da su nestali.Nakon nedavnog 2-2 nacrtan između Liverpoola i Arsenala, Gary Neville istaknuo šlampavost u obrani od obje strane. Nije bilo intenzitet i organizacija za koju bi se očekivalo u svojim danima kao igrač, rekao je, a zapravo to je pitanje za Arsenal, posebice za nekoliko godina. Kad su izgubili od Barcelone u Ligi prvaka u uzastopnim sezonama, najmarkantnija kontrast između strana, i od njih uzimajući njihove taktičke cues iz Ajaxa iz ranih sedamdesetih, nije bilo velika razlika u tehničkoj sposobnosti, ali kako oni pritisnuli. Arsenal je tako na sebe i dvojke; Barcelona je tako kao paket, jedan čovjek će čovjeku s loptom, tri ili četiri drugi žele isključiti opcije prolazu.To je bio koherentan i nemilosrdan i, u konačnici, donio Barceloni pobjedu; možda kvaliteta svojih igrača bi osigurao pobjedu u svakom slučaju, ali je razlika u kvaliteti je pojačana za velike razlike u koherentnosti im pritiskom na

Nitko nema strpljenja više. što je Sir Alex Ferguson jadikovao u 2007. godini, bum u reality televizije i društvenih medija doveo je do „rugajući kulture”. „Možete ga vidjeti na svim tim televizijskim emisijama u kojima su panelisti kritiziraju natjecatelje”, rekao je tada, u obrani Steve McClaren. „Postoji podrugljivi industrija sada i to je čak i generira televizijskih programa.Čak i kad su klizati, panel zatim ih kritizira „menadžeri i igrači su podložni istom dinamikom.. Ideju da nekako ako je dovoljno uvreda generira se učinkovito može glasali off tima

U suvremenom klima mnogi od najvećih menadžerskih kraljuje bi vjerojatno bili ugušena u povojima. U Brian Clough prvih sezona u Derby County i na Nottingham Forest, završio je u donjoj polovici drugog leta. U roku od pet godina, on je osvojio ligu sa derbi; Trebale su tri s Forest. Alex Ferguson je u svojoj sedmoj godini u Manchester United, kada je osvojio ligu po prvi put. Herbert Chapman je u svojoj šestoj u Arsenal.Don Revie samo izbjeći ispadanje u svojoj prvoj sezoni u Leedsu; mu je trebalo tri godine da se čak unaprijeđen.

To je malo čudno s obzirom na stalna prijetnja otkazom koji menadžeri sada imaju tendenciju da vole off-the-polica talent nego nakon spor i neprecizan korijen razvija sami igrači [I to, naravno, pojačava proces: ako postoji visok promet od igrača – i postoji vrlo malo premierligaških klubova koji ne prijave najmanje pola tuceta igrača svake godine – onda je teže za navijače da se razvije emocionalne veze s tim igračima, a da zauzvrat čini proces da ih se kreće na daleko lakše (i također znači navijači su manje vjerojatno da će biti podrška za vrijeme trajanja loše forme).

Kada Sjedinjene pobijedio Liverpool 3 0 – njihov najveći rezultat atraktivne ove sezone, ako nije nužno najbolje performanse – niti jedan od njihovih ljetnih pojačanja počeo igru.Što je izazvalo misao da ako je Van Gaal je u pravu, ako to stvarno radi o organizaciji, a ne igrači, možda na tržištu prijenosa je izuzetan muljaža u kojoj su gotovo svi nogomet je suučesnik. Možda, uz nekoliko odstupanja, velika većina nogometaša zapravo nisu toliko različite jedna od druge.

Postoji osjećaj u kojem svatko ima koristi od transfera. Igrači mogu koristiti stanju stalne promjene pregovarati bolje razumio ili za manevar njihov prolaz dalje od kluba, ako se oni ne uzimajući u igri ili ako su pali s upraviteljem. Agenti vole transfere, jer to je kako oni generiraju najveći dio svojih prihoda.Opsjednutost transfera je dobro za menadžere, jer to znači da oni uvijek mogu obećati pekmez sutra, obećavajući da će sve biti u redu „ako mi samo može dodati dva ili tri igrača u siječnju”. To je dobro za izviđače i za direktora nogometa i tajanstvenim ljudima koji sjede na transfer odbora jer im pruža s ulogom i daje im osjećaj svrhe.

To je izvrsno za medije jer nam daje nešto pričati o; Prijenos aktivnost je središnji stup sapunici modernog nogometa pokrivenost.Fanovi, potrošači te sapunice, to volim, jer drži priču svježe, i jer nudi nadu da će s jednim novim naprijed ili malo brže desničar, možda će sve odjednom biti u redu.

< p> Čak i vlasnici kluba, sumnjate, volim ga: za one niže niz transfera lanca su način generiranja prihoda; za one na vrhu, transferi postaju gotovo marketinška aktivnost u vlastitom pravu. Real Madrid čini opsjednut svjetski rekord transfera, jer uvijek žele biti klub koji posjeduje najskuplji igrač na svijetu.Potraga za norveškog 16-godišnji Martin Odegaard je osjećao s vremena na vrijeme se kao da je bilo nešto više o super-klubovima stjecanje statusni simbol nego o njegovim sposobnostima kao igrač: svi su htjeli biti u stanju reći: „Gle, mi potpisali su ovaj wunderkid.”

Što će se dogoditi ako klub usvojila politiku svjesno odvajanje od aktivnosti transfera? Što ako je klub odlučio da je od 2018. godine, recimo, oni će se ograničiti na tri pojačanja godinu priključiti očite nedostatke i usmjerena umjesto na proizvodnju mladih?Bi li jedan od niže srednje stol premierligaških strivers – u Sunderlandu, Stoke ili Aston Villa reći – stvarno biti lošije ako, umjesto uloženog ogromne količine energije kupnje i prodaje kao da je stalo, odlučio umjesto graditi filozofiju od temelja, čišćenje svoje dugove kao što je to učinio?Tu bi se kratkoročni rizik, naravno, ali potencijal naopako bi ekipa lokalnih igrača – ili barem igrača s jedne emocionalne privrženosti klubu – Igranje obrazac koordiniranu nogometa da je redovita praksa je napravio instiktivno u . ih od rane dobi

to je lijep misao, ali je primjer Southampton i njihove izuzetno produktivni akademije možda pokazuje što će se dogoditi ako to i imati uspjeha: bogatije ekipe jednostavno doći zajedno i kupiti svoje najbolje talente i da ste prisiljeni kupiti za krpanje rupa u uništenom momčadi.I tako se ciklus opet okreće.

Na tržištu prijenosa možda malo više od mlina koji uzima u novcu, a igrači na kraju i izbacuje van novac i priče u drugu, ali to je jedna na kojoj toliko ljudi ulažu, to je tako bitno za tkaninu engleskog nogometa da je teško vidjeti kako se nikad ne može sići. Čak i ako neki usamljeni pobunjenik ne pokreće treniranje, a ne kupuju, a sve što će učiniti je stvoriti uzbudljivu svježu krv za tržište. To je stroj za engleski nogomet je stvorio i koji je sada podređen.