Purtătorul de cuvânt al lui Schumacher ia cerut lui Vettela să meargă la Ferrari

Așa cum acum a arătat, de asemenea, a jucat un rol important în transferul lui Sebastian Vettel de la Red Bull la Ferrari. Poate simbolic de motocicliști care-l urăște, deși sincer, dar care este deja ani în Formula 1 din cauza asemănării cu cariera lui Schumacher poreclit „Baby Schumi“.

Ultima toamna telefon Kehmové sunat. Dar, de data aceasta nu a existat nici unul care ar fi cu nerăbdare interesat de cele mai recente informații despre sănătatea lui Michael, dar la celălalt capăt sunat Maurizio Arrivabene.

Apoi, numit mai mult ca o companie de manager de țigări Phillip Morris, unul dintre principalii sponsori Ferrari , care este direct condusă de echipa.Kehm cunoștea anii, chiar și atunci când Schumacher conducea echipa Maranello, așa că sa îndreptat direct spre punct.

“Alonso pleacă oficial și vine Ferrari și Vettela. Dar situația este neclară. Îl cunoști, nu vei afla mai mult? “, A spus Kehm, transformând numărul campionului mondial de patru ori. După câteva sentințe de curtoazie, știa că Vettel era frică de schimbare, că existau îndoieli și frică. Așa că Unibet case de pariuri online bonusuri ia întrebat: “Întreabă ce vrei. Voi răspunde adevărului. “Deci, Sebastian la întrebat pe Ferrari, a spus că nu-și cunoaște abordarea. Sabine a descris atmosfera pe care o trăise în timpul lui Michael. Ea a spus că a fost un mare stabil care a lucrat ca o singură familie. Seb a ascultat și apoi a spus: O.K. „, spune apel Arrivabene.

Vettel a crăpat, “luat”, cu toate acestea, până la următorul apel de la presedintele Ferrari Marchionne. „Fără cei care ne cheamă Seb s-ar putea veni. Acest lucru este adevărat „, a spus Arrivabene

trecut -. Așa cum sa spus – a lucrat îndeaproape cu Schumacher, acum câteva săptămâni și șeful Vettel și am putut vedea cum ambele sunt similare. „Îmi amintesc vremurile lui Michael, care a trăit doar pentru echipa. Trebuie să recunosc că se uită la Sebastian a primit același sentiment. În unele privințe, este de fapt o copie a Schumacher. „

Vettel aceste cuvinte, așa cum este obiceiul lui în comparație cu Schumacher, o sămânță. „Cu Michael Ferrari, a cunoscut o epocă unică și strălucitoare.”Schumacher, care se recuperează pentru un an și două luni de la căderea în schi, nu are noi informații oficiale. Se vindecă acasă, dar cu vindecarea nu arată promițătoare.