April 12, 2017

PUU preuzima Englesku protiv Fiji nakon što sudac uzima katu prečesto

By admin

Tako je i ima. I Jaco Peyper dodijelio Nikoli Matawalu probati bez obzira na televiziji utakmicu voditi i televizijske replays počela izvoditi u slavlju Fidži pokušaju protiv Engleske, samo za treću – što je arty jednom od ugla – da bi se otkrilo da je ološ pol imala pao loptu u činu slijetanja. Dužnosnici su dati diskrecijsko pravo koristiti bilo tehnologiju do pretvorbe uzima, ali to ne čini čudno – i najnesretnije za Fidži – da su uskraćena umjetnički ćud ravnatelja, a ne izvorne sumnje u umu suca.

opasnost je da se još više će biti upućeni na katu.Stručni ragbi se ponosi istezanje kugla-u-play minuta iz 20-ih, u 30-ih godina i ide 40s. To zahtijeva zdravu povećanje aerobnog kapaciteta od igrača, ali duge minuta provedenih gledajući veliki ekran smanjiti test fitness. Rugby Union je u opasnosti od popunjavanjem cijelo popodne.Rešetka prema trajanju; Gužva u televizijskog programa.

Na sreću za Peyper stoji na otocima Fidži, Nemani Nadolo, predivno suzan na himni i jednako inspiriran u zraku, ubrzo nakon toga postigao, a ako pravda nije točno radi, onda barem nesavršenost u sustavu poništen.

ne pokušati i probati povišen Fidži izazov iz predvidivo živo u istiskivanje i prijeteći, a Engleska je morala reagirati, nikada nije lako kada je gužva ostao tvrdoglavo neučinkovit do dolaska na klupu. U idealnom svijetu su zamjena stići spasiti izlaska noge za zadatke naprijed i da upravlja tim kući.Evo, klupa – The Bros Vunipola i Kieran Brookes, Richard Wigglesworthovom, Owen Farrell i Sam Burgess – morali podići razinu izvedbe i Stuart Lancaster će uvelike uvjeravanja njihovu sposobnost da upravo to

<. p> trener će, međutim, ostati s pitanjima o paljenjem kolektivnih snaga njegovog starta 15. za razliku od Warren Gatland – ozljede zbog susreta u nedjelju s Urugvaj dopušta – zna svoj Wales tim za subotnju igru. S tri specijalističkih centara u momčadi, Scott Williams igra u nedjelju, te će partner Jamie Roberts protiv Engleske.Samson Lee, Sam Warburton, Luka Charteris Liam Williams igrati protiv Urugvaja, jer oni su na kratko igranje minuta, ali će također igrati u subotu. Alex Cuthbert i Hallam Amos su u nekoj vrsti suđenja za jedno mjesto na krilu. – George sjeveru, s druge strane

Zanimljivo je da je nedjeljni počevši ološ pol, Gareth Davies, nije bila u tako pozicija 11 mjeseci, bilo zbog svoje regije, Llanelli Scarlets ili svojoj zemlji. Ozljede i suspenzije – on je poslao protiv Edinburgh – ga je zadržao s tim list, ali on treba igru ​​preurediti da ide kroz rutine predjelo, a ne zamjene.Nitko neće biti promatranje sličniji nego Mike Phillips svoju izvedbu, vraćena u Wales momčadi nakon ozljede Rhys Webb. Povratak ološ pol, koji još uvijek ima svoje oko na idući od 94 kapa do 100 na ovom Svjetskom kupu, neće se razrijediti na natječaju za No9 košulje.

To su preklapanja igrači, koji su uključeni u njihovoj strani u utakmici i subotu. Svi ostali – Gethin Jenkins, Ken Owens, Alun Wyn Jones Dan Lydiate, Taulupe Faletau, Dan Biggar, Roberts i Sjeverna dani su rijetki dan sklonište. Od Wales-Urugvaja u Wales-Engleska je šest dana; za Wales-Fidži nakon toga pet dana.S obzirom da je „bez ozljeda” igrači ponekad ne može trenirati za pet dana nakon utakmice, ovaj raspored je teški test radne snage. Prije posljednjeg bazen igre, Wales imati pristojan protežu od devet dana da se pripreme za Australiju.

Jesu Engleska tako sigurni u svoju polaznu tima za Wales igra? Je li bitno da postoji konkurencija za mjesta? Sigurno ne – predjela treba osjetiti pod stalnom prijetnjom njihove zamjene. I jedna ljepljiva nastup na turniru otvarač je gotovo neizbježan. To je jama treba izbjegavati, bez nezgoda, a ne overleapt s perjanica. Bonus-točka četvrti pokušaj je bio upravo to -. Pravi bonus, nagrada za završnu 15 isporuku potisak na samom kraju

Dakle, dalje moramo gledati opet.To je jedan tim treba znati tko počinje, a drugi ne bi trebao biti toliko siguran je samo još jedan element za uživanje. Odabir sudaca kao ugodno iznenađenje otkriva – Ispričavam se – prilično alarmantan nedostatak vidovitom moći, ali sljedeće subote će biti – Obećajem – prigoda koja se ne propušta, ako je samo kao vježba u brojanja koliko obraza osjetiti pad suza na pjevanje himne.