March 18, 2017

Rewa Montreal kaže Švicarska mi je pripremio bolje za NHL

By admin

To je bio dobar potez. Sparta talentirani napadač Martin Réway ostaviti u dobrim odnosima. Njegov potez u Češkoj Extra lige pobudio emocije u gornjem švicarske lige retroaktivno smatrati ispravnom odlukom. “Igranje postoji mnogo brže i više fizički nego hokej u Češkoj ligi. Svako natjecanje ima svoje pozitivne, ali Švicarci mogli igrač bolje pripremljeni za NHL, “kaže Rewa, koja trenutno sudjeluje u Montreal kamp za mlade igrače canadiens.

dvadeset i jedan napadač je potpisao ugovor s Montreal je u svibnju ove godine ugovor tri godine ,Najpoznatiji hokej klub u vlasništvu svijet pravima Réwaye pregovaranju nakon njega prije tri godine, uzeo je u četvrtom kolu NHL draftu. Slovački napadač, ali nakon dvije godine u mladosti vratio se okušati sreću u Europi.

“Ja tada osjetio da je to najbolje rješenje za moj razvoj. Interakcija između stručnjaka u Europi će mi pomoći više od još godinu dana u kanadskom timu mladih “, kaže on.

Na kraju, međutim, ostao u Europi za dvije sezone, a to nije bilo jasno da li je Montreal ga dalje broji.Canadiens generalni direktor Marc Bergevin talentirani napadač, ali on nije pobjegla, a tek nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji s njim sklopio ugovor rookie.

“Od Martin može postati vrlo dobar napadač. Na ljetni kamp dobiva prostor, te će biti do njega da li će promovirati u prvu momčad “, rekao joj je Bergevin na Réwayovu adresu.

Sada je došao trenutak. Rewa trenutno u Montreal kamp za talentirane igrače Canadiens, gdje je jedinstvenu priliku da biste dobili vaše pozornosti. “Želim iskoristiti ovu priliku. I sasvim drugačija situacija. Ja sam jedan od najstarijih igrača ovdje.Očekivanja su drugačiji nego kad sam zadnji put bio ovdje “, rekao je Rewa, koji želi koristiti prikupljene iskustvo u Europi.

” Švicarska liga je vrlo dobro. Mislim da je najbolji u Europi. Vrlo loše, ali je igrao tu niz bivših igrača iz NHL sa velikim iskustvom. Šveđanka veliki broj kvalitetnih igrača. Bio je to veliki izazov za mene da ih lice ili igrati se s njima u istoj momčadi “, kaže talentirani napadač.

Canadiens nije doživio smiješan sezone. Kada se ozlijeđena vratar zvjezdani berba Cijena je doslovno protrápili i završio daleko izvan vrata u doigravanju Stanley Cup.Osim toga Montreal prošle sezone nakon što je propustila kapetan Max Paciorettym drugih prirodnih strijelac. To može postati Slovački pobuniti Rewa?