April 11, 2018

Roman Abramovich vjerojatno neće biti zadivljen navijačkim potporom za Johna Terryja

By admin

Onaj koji su napravili prije ove neobično očajne slugfeste između dviju izblijedjelih teških težina uzeo je oblik plana da podigne sve bannere koji obično obješaju s gornjih stupova, s jednim iznimnim iznimkom. JT kapetan, vođa, legenda “(izgleda pomalo nosi nakon svih godina to mora biti rečeno) fluttered sam kao pokazati solidarnosti veteran branitelj koji je razmišljao preko neželjenih oproštaj.

Kad njihov je simbol izašao kako bi započeo prvu utakmicu, budući da je priznao da očekuje da će ovo ljeto izaći, mnoštvo je uzvikivalo veselje i pjevala “Prijavite se”. Njihova podrška za igrača koji je predstavio svoj uzrok od svog debija 1998. bio je razumljiv , Pitanje je emotivno. A na neki način to nije samo o Terryju sama.Nakon nedavnih odlaska Joséa Mourinha, Frank Lamparda, Didiera Drogbe i Petra Cecha, veze s klasičnim identitetom Chelsea tima koji mogu izazvati na vrhu Premier lige i osvajanje Lige prvaka bit će teško prekršili dan Terry izlazi.

Nitko ne predstavlja modernu Chelsea, baš kao njihova obrijana glava, prsa, uzbudljiva, stalno neodoljiva središnja leđa. nenadmašiv i sve između. Pobjeđivanje nije nešto što se lako dogodilo. Diego Costa na posljednjoj utakmici uskratio Manchester United Pročitajte više

Ne navijačima, a ne njemu. “To je teško”, rekao je Terry nakon utakmice. “Klub je najvažnije, ali trenutačno nema komunikacije. Rekao sam što moram reći.Eto tako je. Jasno sam je jasno da želim ostati, ali još je važnije doći do mjesta gdje trebamo biti u tablici. “Ovo je dosta intrigantna igra moći koja se čini da se ovdje razvija. Javno voditi raspravu o svojoj budućnosti, prije svega ispred njega prije tjedan dana, žaleći se da neće biti “bajki” koja će završiti svoju dugu karijeru u klubu, a sada premjestiti kut navodeći da nema komunikacije od tada, Terry je zapalio malu vatru. Hijerarhija Chelsea, međutim, vjerojatno neće primiti ovu vrstu PR s toplinom i ugodnim razumijevanjem. Roman Abramovich je bio u Stamford Bridgeu koji je promatrao ovu utakmicu protiv Manchester Uniteda – kakav je stroj koji je uvijek želio kada je prvi kupio je klub, iako ne jedan s ovim nenametljivim okusom.Čovjek u konačnici odgovoran za koga je izabran i tko odbacio od osoblja na Stamford Bridgeu jedva da je vlasnik pod utjecajem veze između Terryja i navijača. Potpora vjernika za njihovu staru figurašu Mourinho nije bila čimbenik u odluci o otpuštanju najuspješnijeg menadžera Chelsea, i to vjerojatno neće utjecati na ono što se dešava s Terryjem. Ali širi slika kada gleda na terry situaciju je da, ako s jedne strane on simbolizira sve o idealu konkurentne, osvojiv Chelsea, on je također u dobi od 35 simbolizira kako postoji trenutna potreba za preoblikovati tim u svojoj trenutnoj varalica, koji nema oštar rub starih.Terry je u razumnom obliku, ali on nije Terry svog pompom koji se ne može očekivati ​​od bilo kojeg vanjskog igrača u svojoj srednjoj tridesetoj. Unatoč porastu od trenutka kada je Guus Hiddink uzeo privremeni teret, a izjednačitelj Diego Costa pokazao je karakter i osigurao neporažen nastavak vožnje, Chelsea još uvijek izgleda malo dalje od standarda koje su postavili u osvajanju naslova prošle sezone. dobiva priliku da na ljeto zaposle na Stamford Bridge, nije mala misija da dohvatimo tlo koje su izgubili tijekom ove burne kampanje. U međuvremenu, Terryeva predanost neprestano raste.Moguće je da će ga samo vidjeti kako vodi momčad ovdje za još šest utakmica Premier lige, kao i niz kupaćih igara, ovisno o tome kako Chelsea igra protiv Manchester Cityja u FA kupu i Paris Saint-Germainu u Ligi prvaka.

Bio je uključen u tipičan naboj u prvoj polovici, što je rezultiralo kaznenom žalbom. Prvo je došlo do blata, odmah iza galopiranog polja, a potom je pucao koji je odbio Daleyjev Blindov lakat. Kasnije, nakon što je Kasa poravnala otvaranje Jessea Lingarda za Manchester United, postojala je ta očekivanja kada je Terry došao na kasno postavljene dijelove u kišnoj kiši. Svatko je vidio kako taj film obično završava bezbroj puta.Ne ovom prigodom, ali veza između igrača i navijača istodobno se isticao na kraju svega. “Želimo da ostanete”, krivili su se. Pobijedio je značku na prsima.

Koliko još? Samo Abramovich može odgovoriti na to pitanje, koje će učiniti u svoje vrijeme i svoj način.