April 5, 2018

Shrewsburyov Jack Grimmer zabilježio je posljednju prijetnju pobjedom nad Sheffieldom u srijedu

By admin

Shrewsbury je rezervirao svoje mjesto u petom krugu FA kupa po prvi put u 25 godina s zadivljujućom pobjedom 3-2 nad Sheffieldom.

Owls su vodili 2-1 u posljednjih pet minuta prije nego što je Shrewsbury razgovarao s Shaun Whalleyjevim izjednačivačem, a nakon toga je pobijedio Jack Grimmer u dubokom vremenu zaustavljanja. Saido Berahino vrećice, ali Posh siguran ponavljanje s kasnim ekvalizatorom Srijeda je dva puta uzela jedan – pogodite prednost zahvaljujući Lewis McGuganovom potezu s obje strane Jean-Louis Akpa Akproa koji je povukao jedan natrag za Shwesa koji su u zadnjim minutama zapanjili svoje posjetitelje kako bi dovršili nezaboravnu pobjedu.

Srijeda je započela sjajan i McGugan se vozio od 25 metara prije nego što je ispalio posjetitelje ispred njih u 19. minuti.Snažan je možda udvostručio vodstvo neposredno prije intervala, ali Lucas João je na čelu s pozivnim križem, a McGuganova je štrajka pronašla put do donjeg kuta mreže. Modou Sougou preko bara.

Shrewsbury, osvajači trećeg kruga Cardiffa, uživao je puno posjeda, ali teško je bilo lako doći, iako je Junior Brown vidio udarac koji je odbacio cilj. > Shrewsbury izjednačio se u 56. minuti kada je Akpa Akpro ušao u križ s Andyjem Manganom. Srijeda je ponovno ušao u 76. minuti zahvaljujući McGuganu koji se nalazio u dvorištu od 20 dvadesetih metara,

Ali Shrewsbury nikada nije odustao i podigao stvari na 2-2 četiri minute od vremena.Akpa Akpro je izbacio Vincent Sasso i, iako je njegova kazna dobro spašena od Lewis Pricea, zamjenski Whalley je bio spreman za skretanje u oporavak. Shrewsbury je tada zgrabio dramatičan kasni pobjednik u 97. minuti kada je Skupina Scott Vernona bila je domaćin Grimmera, uz zajam od Fulhama, poslati Micky Mellonov Lige prvaka u posljednjih 16 po prvi put nakon sezone 1990-91 kada su pobijedili Wimbledona u četvrtom krugu prije odlaska u Arsenal. / p>